20-02-05

Housewife

Het bezoek is net de deur uit, Lisbeth is in de badkamer aan het prullen... tijd genoeg dus om nog eventjes een berichtje te plaatsen.
 
De voorbije daagjes waren best leuk. Het lijkt wel of ons leventje weer stillaan vorm begint te krijgen. Gisterenavond met Krisje, mijn sympathieke collega en toekomstige vader van mijn kinderen, al weet ie het zelf nog niet (grapje), en zijn vrouwtje gaan eten in Pazzo (Antwerpen). Eigenlijk werd het een perfect avondje. Heerlijk eten
(- Aperitiefje (schuimwijn) met hapjes
- Carpaccio van verse ganzenlever met aceto balsamico en sel de guérande 
- Gebraden jong haantje "fermier" met mangorisotto
- Loempia van chocolade met currysorbet
- Koffie ) , een paar flesjes wijn en tof gezelschap, al zeg ik het zelf. lol.
Vooral het nagerecht was verrassend gedurfd. Sorbet met een currysmaakje en dan praat ik over echt pikante currysaus. De combinatie met met chocolade gevulde loempias was perfect... Mjam mjam ik krijg terug honger als ik eraan denk...
 
Vandaag moest schatje werken. Voor ze de deur uit ging vroeg ze: "Wil jij vandaag wat kuisen en strijken?" Het eerste gedacht dat in mij opkwam was: "Bweik, moet dit echt." maar heb braafjes ja geknikt. Lisbeth doet altijd al het huishouden en eigenlijk zou ik wat meer mogen helpen. Weet je, ben het niet meer gewoon om te strijken. In Den Haag doet Klaartje (onze kuisvrouw) dat. Gewoon mijn vuile kleren in een wasmand gooien en enkele dagen later ligt alles weer gestreken op mijn bed. Iets teveel verwend zeker?  Het kuisen zelf ging vlot. Alles aan de kant, een heleboel water en ondertussen de radio op max.
 
Vannavond dus bezoek gehad: Sabine, Veerle en Patrick. Hadden wat hapjes klaargemaakt. Daarna wat bijgepraat enne... meest plezante: samen naar "het eiland" gekeken. Zelden zo gelachen als vanavond. Het is al bij al nog vrij laat geworden. Het was de bedoeling om samen nog uit te gaan, maar toch wijselijk besloten ons bedje op te zoeken. Geen slechte keus, zeker niet nu Lisbeth weer naast me ligt.

01:58 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.