21-02-05

Ondankbaar

Hehe, eindelijk weer eens in Den Haag. Weet je, na drie dagen Lisbeth, heb ik zoiets van: geef mij maar een beetje rust. Gewoon alleen op mijn kamertje doen wat ik wil: muziek luisteren, boekje lezen, dvdtje kijken, biertje drinken... Weet je, af en toe heb ik de behoefte om eens alleen te zijn. Het klinkt misschien egoistisch, maar zo ben ik nu eenmaal.
 
Gisteren heel wat ruzie gemaakt. Normaal gezien rijden we om de twee weken naar Limburg. Gewoon thuis bij ma wat eten, wat met onze Bobo spelen, mijn vriendinnen opzoeken, in Genk rondlopen, ... ik hou er wel van. Zondagochtend lag er echter een pak sneeuw in Gent. Genoeg redenen voor Lisbeth om ons tripje te cancellen. Weet je, ik werd er pissig van, maar wat ik ook zei, ik kon haar niet overtuigen.
 
De hele dag verveeld rond gelopen. Lisbeth zat de hele dag in de zetel, glaasje wijn, muziekje op, tijdschriftje. Ik zelf hou dit maar een half uurtje vol. Ben een beetje hyperactief en ren meestal van het ene naar het andere... Uiteindelijk had ze genoeg van mijn gezaag en zijn we maar PS2 gaan spelen: Colin MC rae Rally, mijn lievelingsspelletje. Soms lijk ik wel een klein kind dat bezig gehouden moet worden. hihi.
 
 

17:18 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.