25-02-05

Dagje vrij

Gisteren dagje vrij... Dus heel wat tijd om ruzie te maken. Weet je, vorig weekend wou ze niet naar Genk omdat het zo hevig sneeuwde. Gisteren wou ze perse naar Antwerpen, keukens kijken, terwijl het ook dan sneeuwde he. Vond dit niet gepast van haar en heb dat dan ook duidelijk gezegd, met een ruzie als gevolg. Uiteindelijk heb ik maar braafjes ja geknikt, want ik kon het niet meer aanhoren. Haat het om ruzie te maken. Weet je, ik voelde me bovendien niet echt toppi. De hele dag last van hevige rugpijn, maar ik wou er niks van zeggen. Ze zou me toch niet geloven en zeggen dat ik me aanstel.
 
Uiteindelijk op de Boomse steenweg bij Siematic beland. Het was de moeite en dan heb ik het niet alleen over de keukens (vrij duur allemaal). Der stond een schattig verkoopstertje, huis / tuin en keukentype: redelijk mollig, strakke jeans, laag uitgesneden decollete, lang bruin krullend haar en lief gezichtje... wow, ik was helemaal van de kaart. 't Is nog te vroeg om iets te laten uittekenen, best eerst een grondplan maken, denk ik. Willen een open keuken met kookeiland in het midden, heel wat glas met zicht op ons tuintje en een grote wand met kasten... moet lukken.
 
's Avonds was schatje weer poeslief. Heeft haar excuses aangeboden en me heeeeeeel lief behandeld. Weet je, 't is een lieverdje hoor, maar ik denk dat ze het niet makkelijk heeft met mij. Ik heb de gewoonte nogal kortaf en bazig te zijn, ook al is dat niet altijd de bedoeling.
 
Plannen voor het weekend liggen nog niet echt vast, waarschijnlijk zaterdagavond en zondag naar Genk (is al een hele tijd geleden), 's maandags van thuis uit werken en dan dinsdag weer een dagje vrij, want ook ik ontkom niet aan Batibouw. Hopelijk niet te veel volk daar.
 
Dikke knuffel en prettig weekend,
Leen

17:53 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.