28-02-05

Uitgepraat

Voorbije vrijdag heel wat zitten nadenken op mijn kamertje. Weet je, aanvankelijk wou ik me als een geslagen hond in een hoekje terugtrekken, wachtend op wat komen ging. Maar hoe langer het duurde, hoe meer ik iets had van: het wordt tijd dat ik weer de touwtjes in handen neem. Ik ben naar beneden gegaan en ben met Lisbeth beginnen praten.
 
Ik dacht aanvankelijk dat Lisbeth me wou straffen omdat ik haar zolang aan het lijntje heb gehouden. Maar uiteindelijk bleek het allemaal eenvoudiger te liggen: ze heeft op dit moment een dipje (ze twijfelt of ze er wel goed aan gedaan heeft op te houden met studeren), 't is de tijd van de maand en bovendien wordt ze nog elke dag lastig gevallen door haar "liefje". Het deed goed om met elkaar hierover te praten. Ik ben blij dat ik niet weggelopen ben, maar ook een beetje droevig omdat ze me beloofd had alles te vertellen. Dat ze nog contact had met haar ex-flirt, tot daar aan toe, maar dat ze het weer eens verzweeg, daar kan ik me over opwinden.
 
Uiteindelijk werd het nog een leuk weekendje. Zaterdag heb ik wat op internet zitten surfen naar woon-sites, gewoon om ideetjes op te doen voor de komende verbouwingen. We hebben samen het een en ander zitten uittekenen en hoe meer we onze fantasie de vrije loop lieten, des te gekker werd het.
 
's Zondags naar Limburg gereden, nog eens van ma haar fameuze goulash mogen smullen en in de namiddag met Bobo richting Malmedy vertrokken voor een korte wandeling. Eigenlijk lag er veel te veel sneeuw en het arme beestje zakte telkens redelijk diep in het witte spul weg. Wraf wraf! Zijn dan maar een taverne in gegaan voor een lekkere kop choco en een grote pannekoek met ijs en chocoladesaus. Smullen !
 
 
 
 

17:49 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.