01-03-05

Batibouw

De miekes zijn terug van Batibouw. Pfff man, zelden zo'n pijnlijke voeten gehad. Denk dat we alles gezien hebben wat er te zien was. Het was er warm en er liep behoorlijk wat volk rond. Het eten en drinken was keiduur (5 euro voor een broodje), maar who cares? Ik had geen zin om honger te hebben enne... het was een perfecte gelegenheid om eens te gaan zitten.
 
We zijn begonnen bij de keukens, maar echt nieuwe ideeen hebben we niet opgedaan. Weet je, kwa kwaliteit was er niet echt veel verschil enne... een keuken die moet je zelf ontwerpen. We hebben reeds een plannetje uitgewerkt, we moeten het alleen nog verder laten uitwerken. Dat is iets voor de komende weken. Wat ik wel grappig vond, was al die mensen die als gieren op de klaargemaakte hapjes vlogen. Tss tss tss.
 
De badkamers waren een stuk interessanter. Bij Van Marcke stond er een kei-ultra-moderne douche, maar het echte mooie werk was te vinden bij Antonio Lupo. Prachtige instap-regendouche en een vrij strak badkamermeubel... we waren direct verkocht. Alleen jammer dat we zo'n dure smaak hebben.
 
Geweldig vond ik de jacuzzi's, spa's enne sauna's. Weet je, eigenlijk lijkt het me een goed idee om een kamertje in te richten als ontspanningsruimte... Schatjes kommentaar: je bent gek. Maar een mens mag toch eens wat dromen he. 
 
Tenslotte nog eens langs geweest bij de sleutel op de deur firma's en wat brochures meegenomen. Jammer genoeg moet je dan je naam en adres opgeven. Kunnen we weer eens lastig gevallen worden de komende weken. Die brochures zijn handig om naar de indeling van bepaalde woningen te kijken. Weten we meteen of onze ideeen realistisch zijn.
 
Allez, schat is net uit de badkamer, bedtijd ! Toedeloekes, Leen.

22:59 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.