06-03-05

Jipie ja heeeee - wat een weekend

Schatje is bang, bang dat ik weer aan het zweven ben. Dit weekend voel ik me dolgelukkig. Allemaal heel tof, maar volgens Liesje ga ik weer in uitersten vervallen. Daar kan ik maar 1 ding op antwoorden: neen hoor, zeker niet! Hihi. Hopelijk he.
 
Ik heb heel wat te vertellen, maar heb me voorgenomen niet te lang achter mijn pctje te blijven zitten. Doe ik in de week al genoeg. Effe kort dus (de details volgen later) :
- Chatavontuur op vrijdag. Voor een keertje leuke mensen op de holebi site (www.chat.be) tegengekomen, en geen als vrouw vermomde gefrustreerde venten. Kei goe geamuseerd enne een leuk gesprek gehad met een stripteaseuse. Misschien het ideale moment om zelf eens te leren strippen. Maar dan niet voor publiek he, voor je weer vanalles begint te fantaseren over mij.
- Vrijdagavond : toneelvoorstelling in Antwerpen Centraal Station. Een raardere lokatie kan je je niet voorstellen enne een acteur (Vitalski) die een uur lang niks zegt, tsja... De naam van het stuk ben ik vergeten (ben ik niet zo goed in, in namen onthouden), maar het heeft me geraakt wegens o zo herkenbaar. Ik werd er woedend en droevig van. Details volgen later.
- Zaterdag gaan shoppen. God wat was dat lang geleden! Dit keer geen kleren (allez ja, alleen maar een Rigs blousje), maar een heleboel huishoudprul. Een heleboel retro-tassen / borden / glazen en dienbladen. Schatje was er blij mee.
- Gisterenavond Stu bru punt uit. Voor diegenen die er niet bij waren : het was keitof. Monza was iets minder, Stash geweldig, The Kids zielig enne Soulwax subliem. De fuif en karaoke achteraf waren best gezellig, al vond ik het jammer dat ik niet mee mocht doen van schatje. Had Rocking in a free world van Neil Young of Kiss van Tom Jones willen doen. Lijkt me wel leuk, zo een beetje show verkopen op een podium. Allez ja, gedetailleerd verslag met alle roddels volgt later. Nu gauw wat eten.
 
Dikke kus,
Leen

12:27 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.