10-03-05

Ruzie met Lisbeth

Net mijn dagelijks telefoontje met Lisbeth achter de rug. Ik weet niet wat ik moet zeggen, maar het is een beetje uit de hand gelopen. Ben Lisbeth verwijten beginnen maken over het feit dat ons leventje en zij in het biezonder heel saai is. Ik heb haar verteld dat ik niet hou van dat huisje tuintje boompje kindje verhaal waarin we meer en meer afglijden en dat ik vond dat ze wat meer moeite moest doen voor onze relatie. Dat het tijd was dat het weer wat spannender werd en dat het anders geen zin meer had.
 
Lisbeth reageerde nogal gelaten en makjes en dat maakte me kwaad. Weet je, een jaartje geleden was ze nog een pittig en leuk vrouwtje vol verrassingen. Ze zette me op mijn plaats als dat nodig was en wist hoe ze me moest aanpakken. Nu lijkt ze meer een braaf ja-knikkend huisvrouwtje en dat haat ik. Ik ben haar beginnen uitschelden met als absoluut dieptepunt dat ik geen normaal gesprek met haar kon voeren omdat ze het verstand van een koe zou hebben. Ze is toen hevig beginnen wenen en ik heb de telefoon neergegooid...
 
Weet je, wat me echt dwars zit is het feit dat ik zomaar bij haar ben ingetrokken. Ik heb niet alleen mijn vrienden achtergelaten, maar ben nu opgezadeld met Liesje haar kennissenkring: voor het groot stuk saaie mensen die aan niks anders dan kinderen denken. In het begin kon het me allemaal niet schelen, want ik was depressief en had eindelijk iemand op wie ik kon terugvallen. Nu ik me beter voel, wil ik weer fun maken en gek doen, net als vroeger. Ik wil een spannend leven vol verrassingen !!! En nu ik verliefd ben op een ander is dat gevoel naar boven gekomen. Zij is net als ik knettergek en heeft een leventje om van te dromen.

23:23 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.