15-03-05

Versuz

Eindelijk wat tijd voor een weeeeeeekend mailtje. Eigenlijk een raar weekendje. Vrijdag heel wat zitten babbelen en knuffelen. Lisbeth reageerde eigenlijk keitof op het voor haar toch minder leuke nieuws. Ik denk dat ze vooral blij was dat ik me heb ingehouden en niet zomaar mijn gevoelens de vrije loop heb gegeven. In ieder geval besef ik, net door haar reaktie, dat Lisbeth een schat van een vrouw is.  Ik heb haar heel wat aandacht gegeven: veel gepraat, geknuffeld, gevreeen. Daardoor niet meer geconfronteerd geweest met mijn gevoelens voor L-eke, maar geloof me, die zijn er nog. Dat werd vandaag (dinsdag) duidelijk. Heel wat lieve woordjes toegefluisterd gekregen en bwam... ik was weer in de wolken.
 
Goed, zaterdag was het verwen-tijd: wat gaan shoppen en met een heleboel cd's thuisgekomen en ook een keitof replay hemdje (een soort onderjurkje dat je bovenop je jeans draagt). Mijn nieuw cdtjes:
- Moby : hotel
- Chemical Brothers : Push the button
- Chemical Brothers : The singles
- Gabriel Rios
- Pearl Jam : rearview mirror
- Soulwax
Nog leuker was het zonnebank-kuurtje: ik had best een kleurtje nodig enne... het voelde gewoon zalig aan. Weet je, ik ben niet echt een wintermens, dus: laat die lente maar komen hoor!
 
's Avonds nog eens met mijn vriendinnen op stap geweest in Hasselt. Eerst een pizzaatje gaan eten bij La Botte (Genk), mijn favoriete resto en daarna richting Versuz. Leuk om nog eens uit de bol te gaan. Alleen jammer dat daar zoveel walen rondlopen. Over de zielige mannen zal ik maar zwijgen: het is niet omdat ze je een drankje trakteren dat ze je kunnen binnendoen he. En ook al weiger je (ik ben die discussies achteraf meer dan beu, dus ik betaal zelf mijn drank wel), dan nog blijven ze aandringen. Fuck off! Ik wil me gewoon amuseren, gek doen, fun maken en dat heeft echt niks met verleiden te maken.
 
Zondag dan ook lekker lang in bed gelegen en toen Lisbeth aanstalten maakte om op te staan, haar maar weer onder de lakens gesleurd. Nog eens lekker gestoeid enne mijn nagels in haar rug geplant. De meid vond het nog lekker ook.
In de namiddag wat met Bobo gaan wandelen en genoten van een heerlijk zonnetje. God wat heb ik dat gemist, dat mooie weer. Daarna op bezoek geweest bij Karen (mijn beste vriendin) in Hasselt en samen een koffietje gaan drinken met gebak. Het was leuk nog eens bij te praten. Door al die heisa de voorbije week, beseft Lisbeth nu meer dan ooit dat ik wat meer contact nodig heb met mijn vriendenkring. Die heb ik veel te veel verwaarloosd...
 
Goed, nu weer in Nederland. Donderdagavond vertrek ik naar Parijs voor het werk. Een bezoekje brengen aan Total-Fina. Wat ideeen uitwisselen met onze concurrenten kan nooit kwaad he. Lisbeth gaat mee. Ze gaat vrijdag alleen rond lopen in het Louvre. Zaterdag en zondag saamkes wat rondlopen. Hoe of wat weten we nog niet, we zien wel wat we daar doen he. Hou er niet van om alles zo op voorhand te plannen.

16:55 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.