29-03-05

Humo's poppoll

Beter laat dan nooit. Eventjes getwijfeld of het wel de moeite was nog iets te schrijven over vorige week, maar uit volledigheid toch maar...
 
De poppoll, de eerste keer dat we het live meemaakten. Al bij al een vrij plezante ervaring, vol ups en downs. Niet alles was even grappig. Zo begon het allemaal heeeel zwakjes met een poging tot grappig zijn van Roos van Acker. Nee Roos, Guy Mortier zal je nooit kunnen evenaren. Verder ook geen idee wat idool finaliste Sandrine hier kwam zoeken. Joss Stone komen vervangen, haha, dat meen je toch niet?
 
Laten we het eventjes bij het positieve houden, we genoten enorm van de optredens van:
- Daan : Een schitterende versie van housewife. Gek om dit te moeten zeggen, want eigenlijk heb/had ik een degout van Daan wegens teveel uitstraling.
- Admiral freebee : wow.
- Stash : nog altijd een echt kippevelmoment.
- Filip Kowlier : Enorm genoten van de nieuwe single van het hof van commerce.
- Gabriel Rios : Zomerse invloeden.
 
Over de mindere momenten zullen we het maar niet hebben he. Ik denk dan aan Novastar, Sandrine, Hooverphonic, the Kids, Scala...
 
Grappig was vooral de michael jackson immitatie van Wim Oosterlinck met een Tom Gernail als peuter. Kamagurka zijn moslim moppen waren scherp en ook Tom de Pauw en Maaike waren schitterend. Verder ontbrak natuurlijk de cast van het eiland niet, al was het lang wachten. Ann van Elzen, Johan Museeuw en consoorten mochten van ons direct de kleedkamer weer in.
 
Wat de poppoll zelf betreft: niet echt verrassingen. Stubru als beste radiostation, Canvas beste tv en verder een heleboel muziekgroepen die elk jaar weer een lintje mogen ophangen. 2 boe momenten voor mij: U2 als beste groep/single... bweikes, wat heeft de vlaming toch een slechte smaak! En als je iemand heel hard boe hebt horen roepen toen Herman Schuermans op het podium stond: dat was ik. Werchter het beste festival? allez zeg, als haringen in een ton op een overvolle weide. Tickets aan woekerprijzen. Altijd weer dezelfde groepen die terugkeren: REM, Faithless, ... komaan seg. Dan wordt het hoog tijd dat jullie Pukkelpop leren ontdekken.
 
Soit, me al genoeg opgewonden zeker?
1 conclusie: best wel een leuke avond, maar om daarvoor perse volgend jaar terug te komen, ik weet het niet.

15:08 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.