31-03-05

Verliefd (6)

Whiiiiiii. L-eke was nog eens on-line. Een hele tijd met elkaar gepraat en het voelde meteen weer super aan. Niet dat ik nog echt verliefd ben (misschien komt dat weer), maar het deed goed om alles eens goed uit te praten. Samen wat gek doen, daar doen we niks verkeerd mee he. Enne... ze heeft een positief effect op mijn humeur en da's het belangrijkste.

17:55 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-03-05

Rare jongens die Indiers

Sinds vorige week zitten we hier opgezadeld met een bende Indiers. Niemand is echt blij met hun komst, want bedoeling is dat ze hier training komen volgen en dat daarna een deel van ons werk naar hen verhuisd. Vandaar dat er niemand veel tijd in steekt. Zelf heb ik iets van "het zijn ook maar mensen" en ben met Nalini (een vrouwtje van rond de dertig) beginnen praten over cultuur, godsdienst, toerisme, whatever, ... 
 
Probleem is echter dat ze regelmatig aan mijn bureau staat voor een praatje en dat ik niet altijd de tijd heb daarvoor. Vanmiddag ook. Heb haar kortaf geantwoord dat ik echt geen tijd had (net geen "fuck off" gezegd) en toen is ze weer vertrokken.
 
Even later stond John voor mij. "Wat heb jij Nalini verteld?" vroeg ie. Ik reageerde vrij verbaasd: "Hoezo?"  "Ze is aan het wenen." was het antwoord. Jeminee, gevoelige mensen die Indiers.

16:40 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Verslagje Enterrock Genk (vrijdag 25 maart)

Het leek wel of gans Limburg voorbije vrijdag in Genk zat. Man man man, wat een drukte: een overvolle Limburghal en dit voor een paar belgische groepkes. Zoals dat tegenwoordig de mode is, werd alles onderverdeeld in 2. Enerzijds het ruigere werk in de grote zaal en daarnaast een dansfestivalleke in de andere zaal. Een gemengd publiek dan ook, gaande van gothic chics tot disco trutten. Ook de leeftijd varieerde enorm: tienertjes die net de pampers ontgroeid waren en ouwe opa's die een beetje verloren liepen of zich aan de bar nestelden.
 
Voor ons begon het nogal saai met Nailpin. Keiharde rock en een wild publiek voor het podium. Lang geleden dat ik nog eens zo'n uitzinnige massa heb gezien. Wild heen en weer boksend en intussen lustig crowd surfen. Het resultaat achteraf: een kapotte bril op de grond (wat zullen de ouders gelukkig zijn als zoonlief terug thuis komt) en een bijna wenend meisje dat haar schoen verloren was. Grappig.  Van het optreden zelf niet veel onthouden. Niet echt ons ding, zullen we maar zeggen.
 
Stash was schitterend. Niet zo goed als op Stubru.uit, maar dat optreden was perfect (gezien de accoestiek in de theaterzaal). Het geheel klonk af en werd opgebouwd rond de nu toch al grijsgedraaide "Sadness". Eigenlijk kan ik dezelfde opmerkingen maken als enkele weken terug. Een knappe zanger, een gekke bassist (weer met rare danspasjes) en verder heel wat dromerig voor zich uitstarende pubertjes. Zelf hadden we een perfect plaatsje gevonden op de eerste rij. Genieten !!!
 
Tijd voor Daan. Een optreden dat Lisbeth per se wou zien. Ik niet want ik vond Daan eigenlijk nogal nen eikel. Tot vorige vrijdag dan, want eigenlijk (ik wil het niet echt toegeven) was ook ik onder de indruk. Het begon met een fantastisch "housewife". Wat een sound !!!  Op het einde van het nummer kregen we dan Daan zelf te zien, compleet in wit pak en zonnebril. Wat een uitstraling. Cool hoe ie af en toe zijn gitaar beroerde. lol.
Het werd een wervelend optreden, opgebouwd rond toppers als Victory, Addicted en Swedish designer drugs. Bij dit laatste nummer ging gans de keet uit zijn dak. Lisbeth was helemaal uit haar doen. Ons Daantje had een enorme indruk bij haar achtergelaten. Het enige wat ze achteraf gezegd kreeg was: "Wat een man."
Toch nog 1 negatief puntje: de bindteksten. Voor ons onverstaanbaar, maar soit, daarvoor kwamen we niet he.
 
Na Daan zijn we naar huis gegaan. Beiden waren we te moe en Praga Kahn had ik toch al twee keer gezien....
 

15:10 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-03-05

Humo's poppoll

Beter laat dan nooit. Eventjes getwijfeld of het wel de moeite was nog iets te schrijven over vorige week, maar uit volledigheid toch maar...
 
De poppoll, de eerste keer dat we het live meemaakten. Al bij al een vrij plezante ervaring, vol ups en downs. Niet alles was even grappig. Zo begon het allemaal heeeel zwakjes met een poging tot grappig zijn van Roos van Acker. Nee Roos, Guy Mortier zal je nooit kunnen evenaren. Verder ook geen idee wat idool finaliste Sandrine hier kwam zoeken. Joss Stone komen vervangen, haha, dat meen je toch niet?
 
Laten we het eventjes bij het positieve houden, we genoten enorm van de optredens van:
- Daan : Een schitterende versie van housewife. Gek om dit te moeten zeggen, want eigenlijk heb/had ik een degout van Daan wegens teveel uitstraling.
- Admiral freebee : wow.
- Stash : nog altijd een echt kippevelmoment.
- Filip Kowlier : Enorm genoten van de nieuwe single van het hof van commerce.
- Gabriel Rios : Zomerse invloeden.
 
Over de mindere momenten zullen we het maar niet hebben he. Ik denk dan aan Novastar, Sandrine, Hooverphonic, the Kids, Scala...
 
Grappig was vooral de michael jackson immitatie van Wim Oosterlinck met een Tom Gernail als peuter. Kamagurka zijn moslim moppen waren scherp en ook Tom de Pauw en Maaike waren schitterend. Verder ontbrak natuurlijk de cast van het eiland niet, al was het lang wachten. Ann van Elzen, Johan Museeuw en consoorten mochten van ons direct de kleedkamer weer in.
 
Wat de poppoll zelf betreft: niet echt verrassingen. Stubru als beste radiostation, Canvas beste tv en verder een heleboel muziekgroepen die elk jaar weer een lintje mogen ophangen. 2 boe momenten voor mij: U2 als beste groep/single... bweikes, wat heeft de vlaming toch een slechte smaak! En als je iemand heel hard boe hebt horen roepen toen Herman Schuermans op het podium stond: dat was ik. Werchter het beste festival? allez zeg, als haringen in een ton op een overvolle weide. Tickets aan woekerprijzen. Altijd weer dezelfde groepen die terugkeren: REM, Faithless, ... komaan seg. Dan wordt het hoog tijd dat jullie Pukkelpop leren ontdekken.
 
Soit, me al genoeg opgewonden zeker?
1 conclusie: best wel een leuke avond, maar om daarvoor perse volgend jaar terug te komen, ik weet het niet.

15:08 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-03-05

Voetbal

Joepieeeeeee, 4 - 1 . Ikke kei-hees van al het roepen.
Nu ons bedje in, morgen en overmorgen werken. Lisbeth gaat mee naar Den Haag, gelukkig maar. Ik heb haar graag bij me.

00:33 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-03-05

Parijs - fotootje

Leuk fotootje, al zeg ik het zelf. De champs elysees met in ons achteruitkijkspiegeltje de arc de triomphe...  (k heb er nog zo'n paar leuke)

12:37 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Werken (2)

Boordevol blogplannen, zou nog een stukje over de poppoll willen schrijven, maar door al de shit op het werk niet echt tijd. Deze nacht nachtje doorgedaan, gisteren ook al en nu te horen gekregen dat ik zondag en maandag (pasen) ook moet werken. Het systeem is kei-instabiel en we vinden niks. Hebben het geescaleerd tot IBM in Mainz, maar die hebben ook nog geen duidelijkheid. Waarschijnlijk de connectie tussen de database en de ESS storage voor de techneuten onder ons. Klote want volgende week start de kwartaalafsluiting. Bang afwachten.
 
Goed voor de komende twee dagen betere vooruitzichten (het verwondert me dat ik niet in Den Haag moet blijven) : vanavond naar Enterrock in Genk (Daan, Stash en Praga Kahn komen) en morgen voetbal (Belgie tegen Bosnie, hopelijk geen afgang).
 
Dikke knuf en tot blogs.

12:26 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-03-05

Verliefd (slot)

L-eke is van haar voetstuk gedonderd. Ik ben er achter gekomen dat ze over een aantal dingen aan het liegen is geweest en dan heb ik zoiets van: als ze over A liegt, dan zal B ook wel nie kloppen zeker? Sinds eergisteren geen contact meer gezocht, zelf heeft ze ook geen moeite meer gedaan...
 
God, wat ben ik happy, dat ik niet op haar voorstellen ben ingegaan en voor Lisbeth heb gekozen. Mijn schatje is de enige echte schat die op deze aardbol rondloopt en daar ben ik heeeel gelukkig me. Dat besef ik nu meer dan ooit.
 
Eind goed al goed, zekers ?

18:27 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Foto's (2)

Mailtjes die ik sinds dit weekend krijg. Amuseren we ons menskes ?
 
"nick_van_attenhoven@hotmail.com" <nick_van_attenhoven@hotmail.com> wrote:

jij wilt anaal genomen worden ja?  ik op jij wachten oké?

16:40 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-03-05

Werken - joepie

't Is weer eens klote. Sinds maandag is ons computersysteem heel instabiel en niemand weet waarom. Onze verschillende support teams (netwerk team / application support / system engineers / storage support / etc...) zijn al drie dagen a h zoeken. Het probleem is ge-escaleerd bij IBM en SAP, maar tot nu toe zonder resultaat. Het enige dat ze ons aanraden is een stop/start op unix niveau. Dit gebeurt deze nacht en duurt 3 uur. Bibi zal dus vrolijk een nachtje door moeten doen. Duimen maar dat het opgelost raakt anders zitten we tijdens de komende kwartaalafsluiting met dikke shit... snif snif.

16:48 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-03-05

Parijs

Donderdagavond natuurlijk weer veel te laat richting Parijs vertrokken: acht uur 's avonds. Ik moest mijn koffertje nog inpakken. Lisbeth natuurlijk heel zenuwachtig, ze zou toch meer gewend moeten zijn van mij. Soit, eens aan het bollen is schatje vrij snel in slaap gevallen, zodat ik eens goed kon doorduwen. Toen ze haar oogjes weer opentrok, zaten we reeds op de Peripherique. Schatje keek eventjes verbaasd, maar was uiteindelijk eerder blij dan boos. Ons hotelletje in La Defense (Mercure hotel) vrij snel gevonden. De kamers waren vrij klein, maar modern enne t was er vrij warm. Natuurlijk kon het raam niet open en moesten we ons behelpen met de airco, dat heb je met die nieuwe hotels he.
 
Goed ikke vrijdag dus naar mijn werk voor de geplande meetings. Was redelijk casual gekleed (wijde jeans en strak Von Dutch topje zoals meestal) en viel dus nogal op tussen al die saaie Franse trutjes in mantelpakjes. Jeesus. Ondertussen was schatje alleen de stad ingetrokken. Toen ik haar rond de middag belde, zat ze op Mont Martre, ergens op een terrasje met een boekje, vioolmuziek op de achtergrond. Typisch Lisbeth, die neemt voor alles haar tijd en geniet van de kleine dingen des levens. Ben ik wel jaloers op, want zelf ben ik nogal onrustig kwa inborst. Gelukkig ook dat ze zich perfect in haar eentje kan amuseren,  mijn lieve schatje. In de namiddag is ze richting centre pompidou getrokken en heeft ze genoten van een stralend zonnetje. En ikke maar zwoegen... jaja, t zijn toeren.
 
's Avonds met zijn tweeen een gezellig restaurantje opgezocht: Le Sud nabij het Congres Centrum. Het eten was er overheerlijk: begonnen met pastis met een bordje nootjes. Verder "totis" (een bord toastjes met allerlei lekkers daarop). Overheerlijk, maar veel te snel aan tafel gebracht. Ons apperitiefje was nog niet op! Verder lamsvlees (mijn favoriete gerecht) en tenslotte een creme brulee. De wijn (beaujolais) was er te veel aan. Ik was vrij uitgeput, Lisbeh dronk maar 1 glasje, ... gevolg: ikke redelijk dronken weer naar buiten. Probleem is dat ik altijd de weg terug weet. Die avond dus niet en de dag erna hoordde ik van Lisbeth dat we een uurtje hebben rondgelopen omdat ze niet wist waarheen we moesten. Eigenlijk had ze beter een taxi genomen, maar ja... dat ligt niet in Lisbeth haar aard (veel te duur volgens haar).
 
Zaterdag had ik een barstende hoofdpijn en schatje haar voeten stonden vol blaren. Moet ze maar niet met haar sandaaltjes rondwandelen he. Goed, vandaar dat we met de auto Parijs ingetrokken zijn. Een tochtje gemaakt langs de Eifeltoren, Het louvre en alle andere bezienswaardigheden in de buurt. De rotonde aan Place de la Concorde was zalig: vol gas oversteken, net als alle Fransmannen. Niet echt goed voor Lisbeth haar zenuwen, die gilde het uit. ( heb een paar leuke fotootjes die ik de komende dagen zal posten )  Ook eventjes naar Pere Lachaise geweest en Jim Morisson een bezoekje gebracht. Het lijkt me een geschikte traditie bij elk Parijs bezoek.
 
Uiteindelijk de wagen in een parking geparkeerd en ons op een bankje gezet aan de Seine. Wat een beetje zitten praten en commentaar gegeven over de voorbijgangers (mijn favoriete bezigheid - lol). 's Avonds hebben we ons beperkt tot een pittaatje en daarna vrij vroeg ons bedje in. Uitgeput direct in slaap gevallen...
 
Gezien het mooie weer, zondag richting Versailles gereden. Onderweg gestopt in een supermarkt. Schatje is er een stokbrood, wat kaas en een flesje wijn gaan kopen. We zijn niet het kasteel binnengeweest, hadden we ooit al tijdens een schoolreis. We zijn de tuinen ingetrokken. Jammer dat de fonteinen nog droog stonden en veel bloemetjes waren er ook nog niet. We hebben wat rondgewandeld en daarna ons neergevleid op de gazon. Lekker gepicknickt. Is een speciaal sfeertje he zo in een kasteelpark. Daarna wat geknuffeld en ons languit in de zon gelegd. Zaaaaalig warm was het. Jammer genoeg vliegt de tijd he... Rond zes uur weer naar Gent vertrokken en een paar uurtjes later zaten we weer beidjes op de bank, naar Peking Express (op video) te kijken...
 
Time flies when you 're having fun !!!

18:15 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-03-05

Foto's

Effe een korte update. Een zalig (business)tripje naar Parijs achter de rug, samen met Lisbethje... lekker romantisch enne wat een prachtig weertje ! Morgen schrijf ik meer, want nu vertrekken we naar Antwerpen voor de Poppol in het Sportpaleis.
 
Had schatje voor we vertrokken een digitaal fototoestel gekocht enne... ze heeft zich enorm kunnen uitleven ermee. Heel even leek het me een goed idee om mijn blogje te versieren met een paar leuke fotootjes, maarre vandaag weet ik beter.
 
Een of andere asshole heeft mijn chat nick name misbruikt en is nogal kwistig omgesprongen met een paar vakantiefoto's van mij. Op zich geen shockerende foto's, maar het feit dat iemand anders zich ermee uitleeft, maakt me echt pissig. Zit het internet dan toch vol frustris?

17:54 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-03-05

Verliefd (5)

ik zweeeeeeeef... haal me aub van die wolk.
de hele voormiddag elkaar lieve woordjes zitten fluisteren...
k hou het nie meer uit, ik wil in haar armkes liggen.
Haar kussen, knuffelen.
Haar nooit meer los laten....
 
N BREK BEZEF !!!


11:59 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-03-05

Versuz

Eindelijk wat tijd voor een weeeeeeekend mailtje. Eigenlijk een raar weekendje. Vrijdag heel wat zitten babbelen en knuffelen. Lisbeth reageerde eigenlijk keitof op het voor haar toch minder leuke nieuws. Ik denk dat ze vooral blij was dat ik me heb ingehouden en niet zomaar mijn gevoelens de vrije loop heb gegeven. In ieder geval besef ik, net door haar reaktie, dat Lisbeth een schat van een vrouw is.  Ik heb haar heel wat aandacht gegeven: veel gepraat, geknuffeld, gevreeen. Daardoor niet meer geconfronteerd geweest met mijn gevoelens voor L-eke, maar geloof me, die zijn er nog. Dat werd vandaag (dinsdag) duidelijk. Heel wat lieve woordjes toegefluisterd gekregen en bwam... ik was weer in de wolken.
 
Goed, zaterdag was het verwen-tijd: wat gaan shoppen en met een heleboel cd's thuisgekomen en ook een keitof replay hemdje (een soort onderjurkje dat je bovenop je jeans draagt). Mijn nieuw cdtjes:
- Moby : hotel
- Chemical Brothers : Push the button
- Chemical Brothers : The singles
- Gabriel Rios
- Pearl Jam : rearview mirror
- Soulwax
Nog leuker was het zonnebank-kuurtje: ik had best een kleurtje nodig enne... het voelde gewoon zalig aan. Weet je, ik ben niet echt een wintermens, dus: laat die lente maar komen hoor!
 
's Avonds nog eens met mijn vriendinnen op stap geweest in Hasselt. Eerst een pizzaatje gaan eten bij La Botte (Genk), mijn favoriete resto en daarna richting Versuz. Leuk om nog eens uit de bol te gaan. Alleen jammer dat daar zoveel walen rondlopen. Over de zielige mannen zal ik maar zwijgen: het is niet omdat ze je een drankje trakteren dat ze je kunnen binnendoen he. En ook al weiger je (ik ben die discussies achteraf meer dan beu, dus ik betaal zelf mijn drank wel), dan nog blijven ze aandringen. Fuck off! Ik wil me gewoon amuseren, gek doen, fun maken en dat heeft echt niks met verleiden te maken.
 
Zondag dan ook lekker lang in bed gelegen en toen Lisbeth aanstalten maakte om op te staan, haar maar weer onder de lakens gesleurd. Nog eens lekker gestoeid enne mijn nagels in haar rug geplant. De meid vond het nog lekker ook.
In de namiddag wat met Bobo gaan wandelen en genoten van een heerlijk zonnetje. God wat heb ik dat gemist, dat mooie weer. Daarna op bezoek geweest bij Karen (mijn beste vriendin) in Hasselt en samen een koffietje gaan drinken met gebak. Het was leuk nog eens bij te praten. Door al die heisa de voorbije week, beseft Lisbeth nu meer dan ooit dat ik wat meer contact nodig heb met mijn vriendenkring. Die heb ik veel te veel verwaarloosd...
 
Goed, nu weer in Nederland. Donderdagavond vertrek ik naar Parijs voor het werk. Een bezoekje brengen aan Total-Fina. Wat ideeen uitwisselen met onze concurrenten kan nooit kwaad he. Lisbeth gaat mee. Ze gaat vrijdag alleen rond lopen in het Louvre. Zaterdag en zondag saamkes wat rondlopen. Hoe of wat weten we nog niet, we zien wel wat we daar doen he. Hou er niet van om alles zo op voorhand te plannen.

16:55 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Lente en Indiers

Whiiiiiii, 't gaat weer lente worden. Eindelijk! Weg wintermoeheid, ik zit weer vol energie. Ik heb weer eens zin om vrolijk rond te huppelen en iedereen een dikke knuffel te geven. Guess what, ik ben zelfs vroeg opgestaan vandaag. Om half tien beginnen werken, vroeger dan vroeg (meestal begin ik pas rond half elf, tenzij ik een nachtje doordoe he).
 
Vandaag mag ik een hondertal Indiers interviewen (via de telefoon). Het is de bedoeling dat het grootste deel van ons informaticawerk naar Bangalore verhuist. Ik vind het wel leuk, die gesprekjes. Weet je, je merkt duidelijk dat ze letterlijk uit hun documentatie voorlezen als je ze een vraag stelt. Je hoort hen zelfs de bladzijden omdraaien. Vandaar dat ik tussendoor de meest idiote vragen stel, om hen wat in verwarring te brengen. Ook gemerkt dat ze niet tegen stilte kunnen. Als je vijf seconden zwijgt, beginnen ze steeds: "Hello? Hello?" te roepen. Ik moet me bedwingen om niet in lachen uit te barsten. Ondertussen wel mijn selectiecriteria wat minder kritisch moeten maken, of ik hield niemand meer over. Van zodra ik hun engels versta, is het goed voor mij. Het is makkelijker om een Indier informatica te leren dan om hen engels te leren he en gezien de afstand is communicatie enorm belangrijk. Het zegt natuurlijk veel over de support die we aan onze eindgebruikers (gaan) leveren, maar so be it. Als ze een miljard Euro willen besparen op IT, dan moeten ze maar de gevolgen dragen en niet beginnen klagen over slechte service en trage systemen...
 
Nog heel wat te vertellen over het weekend, maar da's voor later.

10:46 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-03-05

Ooievaar

k Zit weer in Holland (voor twee daagjes deze week). Beetje naar buiten aan het staren, a h nadenken over de voorbije dagen. Voor mij (het malieveld in Den Haag voor de kenners) zweven een paar ooievaars. Redelijk onhandig met die lange poten...
 
Een kindje voor ons? hihi. Ik wil gerust nog wel eens op Lisbeth kruipen, maar of daar een baby van komt, daar heb ik mijn twijfels over. lol.  

11:43 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-03-05

Verliefd (4)

De hele dag naar mijn gsm zitten staren en toen ik het niet meer hield en L-eke wou opbellen, kwam er een sms: "Heb jij het ook zo lastig?" Snel teruggebeld en weer aan de praat geraakt. In plaats van naar huis te rijden (ik wou vroeg thuis zijn om Lisbeth te verrassen), ben ik voor mijn pc gekropen om te chatten... Nog heel wat lieve woordjes uitgewisseld en met pijn in het hard afscheid genomen.
 
Met tegenzin naar Gent gereden, maar toen ik Lisbeth zag, brak mijn hart. Hoe kan ik haar zoiets aandoen? Heb de ruzie uitgepraat en seffens in bed ga ik vertellen wat er gebeurd is deze week. Ze heeft recht op de waarheid.
 
Direct wat tv zien (peking express op video) en nog wat knuffelen, daarna het moeilijke werk. Maar ik ben blij dat ik weet dat Lisbeth de ware is voor mij. Ik wil haar niet kwijt.
 
 

21:14 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-03-05

Ruzie met Lisbeth

Net mijn dagelijks telefoontje met Lisbeth achter de rug. Ik weet niet wat ik moet zeggen, maar het is een beetje uit de hand gelopen. Ben Lisbeth verwijten beginnen maken over het feit dat ons leventje en zij in het biezonder heel saai is. Ik heb haar verteld dat ik niet hou van dat huisje tuintje boompje kindje verhaal waarin we meer en meer afglijden en dat ik vond dat ze wat meer moeite moest doen voor onze relatie. Dat het tijd was dat het weer wat spannender werd en dat het anders geen zin meer had.
 
Lisbeth reageerde nogal gelaten en makjes en dat maakte me kwaad. Weet je, een jaartje geleden was ze nog een pittig en leuk vrouwtje vol verrassingen. Ze zette me op mijn plaats als dat nodig was en wist hoe ze me moest aanpakken. Nu lijkt ze meer een braaf ja-knikkend huisvrouwtje en dat haat ik. Ik ben haar beginnen uitschelden met als absoluut dieptepunt dat ik geen normaal gesprek met haar kon voeren omdat ze het verstand van een koe zou hebben. Ze is toen hevig beginnen wenen en ik heb de telefoon neergegooid...
 
Weet je, wat me echt dwars zit is het feit dat ik zomaar bij haar ben ingetrokken. Ik heb niet alleen mijn vrienden achtergelaten, maar ben nu opgezadeld met Liesje haar kennissenkring: voor het groot stuk saaie mensen die aan niks anders dan kinderen denken. In het begin kon het me allemaal niet schelen, want ik was depressief en had eindelijk iemand op wie ik kon terugvallen. Nu ik me beter voel, wil ik weer fun maken en gek doen, net als vroeger. Ik wil een spannend leven vol verrassingen !!! En nu ik verliefd ben op een ander is dat gevoel naar boven gekomen. Zij is net als ik knettergek en heeft een leventje om van te dromen.

23:23 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Laila

What’ll you do when you get lonely
No one waiting by your side?
You’ve been running and hiding much too long.
You know it’s just your foolish pride.
 
Layla, you’ve got me on my knees.
Layla, I’m begging, darling please.
Layla, darling won’t you ease my worried mind.
 
I tried to give you consolation
When your old man had let you down.
Like a fool, I fell in love with you,
Turned my whole world upside down.

Let’s make the best of the situation
Before I finally go insane.
Please don’t say we’ll never find a way
And tell me all my love’s in vain.


16:22 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Verliefd (3)

Gisterenavond lang met elkaar zitten praten en besloten om geen contact meer met elkaar op te nemen. Een beslissing die heel wat pijn deed... We waren er beiden kapot van. 'k Heb de hele nacht liggen wenen, maar uiteindelijk is het beter zo, niet? Ik zou niet willen dat ze haar huwelijk voor mij afblaast. Ik moet nog constant aan haar denken, ik zit zwijgend naar buiten te staren...
 
1 ding weet ik: ik heb Lisbeth te hard aangepakt toen zij verliefd was op een ander. Nu pas begrijp ik wat ze allemaal heeft doorgemaakt, want ik maak nu wellicht hetzelfde mee.
 
Verdomme toch, waarom mogen we niet toegeven aan onze gevoelens? Ik weet nog dat pa ooit eens zei tegen me: "Ik ben trots op je omdat je je laat leiden door je intuitie en je gevoelens. Op deze manier ga je een schitterend leven hebben, vol leuke verrassingen. Doorbreek de sleur en snuif nieuwe ervaringen op. Have fun." 
Jaja...

15:24 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Waardering

Net nu ik mijn werk a h verwaarlozen ben (verliefheid en werken gaan echt niet samen), krijg ik een mail van John : "Je levert schitterend werk. Je hebt de juiste mentaliteit. Ik waardeer het enorm."
 
Heb het drie keer moeten lezen. De eerste keer dacht ik: "Is het ironisch bedoelt?" De tweede keer: "Heeft ie het naar de verkeerde persoon gestuurd?" en nu denk ik/weet ik bijna zeker: hij zal dadelijk wel met een lastig karwei afkomen.

14:35 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-03-05

Verliefd (2)

Effe wat verduidelijken: we zijn begin deze week beginnen chatten, louter toevallig en het klikte perfect. Intussen weet ik bijna alles van haar, ze ziet er beeldschoon uit op foto en haar stem klinkt zwoel. Haar lach doet me smelten.
 
Intussen chatten we bijna constant met elkaar enne maken we gekke plannen. Nu is het zo dat ze op het punt staat te trouwen, maar me dolgraag wilt zien. We voelen een hele boel vlindertjes enne... wie weet spreken we eens af.
 
Alles voelt perfect aan, we begrijpen elkaar. Ze heeft een spannend leven waarvan ik graag deel wil uitmaken.
 
Alleen hangen we allebei aan een partner vast he. Had ik maar eerder ontmoet

12:23 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Verliefd

Ik ben verliefd. Hevig verliefd. We kunnen uren met elkaar praten, voelen elkaar perfect aan. Ik kan gewoon mezelf zijn. Haar schaterlach doet me smelten. Haar afwezigheid doet me verlangen naar haar. Haar lieve attenties overdonderen me. Ik voel me verloren, weet met mezelf geen blijf. Alles in mij schreeuwt, ik weet met mijn gevoelens geen blijf. Ik voel me schuldig. Hoe moet ik dit aan Lisbeth gaan vertellen?

10:36 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-03-05

Stubru.uit zaterdag - een verslag (weekend deel 2)

Met zijn zessen naar Stubru.uit gaan, da's niet echt een goed idee. Dat bleek al meteen toen we moesten kiezen tussen Sarah Bettens en Stash. Voor mij en Lisbeth geen moeilijke keuze vermits we beiden kotsneigingen krijgen bij het horen van de naam Bettens... Sorry voor de fans, maar iedereen zijn voorkeur he. Alleen de commentaar van Els (een van de zes die meegingen) enerveerde me enorm: "allez, ze is toch ook lesbisch... ". Precies of mijn geaardheid (wat een woord) iets te maken heeft met mijn muziekkeuze... In ieder geval: we zijn met ons tweetjes apart naar de verschillende optredes geweest en dat was geen slechte keuze.
 
Goed, het begon voor ons allemaal met Monza. Voor mij een blij weerzien met een provinciegenoot. Het was al geleden van in mijn jeugd (samen met pa ten tijde van Noordkaap, dus stel je voor) dat ik hem gezien had. Kwa podium attitude was het nog altijd zoals vroeger: gedreven, vol passie en een beetje gek. Hij is iets ouder en zwaarder geworden en droeg een idioot petje. Muzikaal echter kon ie ons niet meer boeien, dus hielden we het na een half uurtje voor bekeken.
 
Toen kwam de discussie over Stash en Sarah Bettens. Wij (Lisbeth en ik) waren achteraf superblij dat we voor Stash gekozen hadden. het was een optreden in de theaterzaal, wat meteen betekende dat we moesten gaan zitten. Een rockbandje op een theaterpodium, het kwam raar over, maar - en dat was het grootste voordeel - de accoustiek was schitterend. Het was een optreden dat van begin tot einde boeide, iets wat we niet over veel groepen kunnen zeggen. Het plaatje klopte: schitterende songs, prachtige stem. Kortom: het geheel was af! Tijdens Sadness kreeg ik rillingen over mijn hele lijfje. Heb mijn oogjes dichtgedaan en mijn hoofdje op Lisbeth haar schouders gelegd. Genieten! Als we toch iets negatiefs moeten zeggen: de danspasjes van de bassist kwam idioot over. Walk like an egyptian anno 2005.
 
Over de Kids ga ik vrij kort zijn: het was een groep die ooit enorm veel succes had. Je kent dat wel: een aantal vijftigers die zich angstvallig vastklampen aan die lang vervlogen periode van roem en dus vrij zielig overkomen. Om het met de woorden van Neil Young te zeggen: it's better to burn out then to fade away. Het is beter op te branden dan langzaam weg te kwijnen. Mijn advies: stop met spelen. Onze mening: there will be no next time.
 
Tijd voor Soulwax. Geniaal, schitterend, wow !!! Wat een sound, een muur van geluid vol verrassingen. Meteen ook was duidelijk: hoe kom je als zanger boven dat geluid uit? Hoe maak je je verstaanbaar? Simpel antwoord: niet. Lol. Goed, in feite kan ik de zelfde commentaar geven als toen na Pukkelpop: ze staan er. Mooiste nummer was "e-talking". Redelijk bizar, want eigenlijk hou ik helemaal niet van de single versie. Een aantal nieuwe nummers wisselde klassiekers als "everybody wants to be the DJ" af. Het concert mocht gerust nog een half uurtje langer blijven duren, maar ja, schone liedjes duren nooit lang. Enige negatieve (?) : de Dewaele broertjes zien er niet uit als rock-sterren.
 
Uiteindelijk ons nog een paar uurtjes kunnen uitleven met de Peter van de Veire karaoke show. Hilarische optredens (Cherie door het promotieteam en een schitterende versie van Arme Joe) gevolgd door zielige vertoningen: twee verlegen meisjes op een podium door hun vrienden als grap ingeschreven. Zelf had ik dolgraag "Rocking in a free world" van Neil Young meegebrult, maar Lisbeth hield me tegen: "je gaat je toch nie belachelijk maken?" In feite: als je een beetje show verkoopt en wat sexy meebeweegt, dan kan er weinig gebeuren he. Achteraf heel veel spijt dat ik het niet gedaan heb, want je krijgt niet elke dag de gelegenheid om met een band op het podium te staan...
 
Tenslotte nog een algemene opmerking: het publiek was vrij makjes. Echt dansen is er niet meer bij. Vroeger stonden we als gekken op en neer te springen en kwamen we nat van het zweet thuis. Nu staan de meesten als een onnozelaar met hun gsm te zwaaien (om thuisgebleven vrienden jaloers te maken) of doet men niks anders dan fotootjes te nemen met een digitaal toestel (kijk maar, ik was er bij). De jeugd van tegenwoordig....

17:11 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Happy

Me so happy. Lang geleden dat ik me nog zo euforisch gevoeld heb. Het is een prettig gevoel, want op zo'n momenten kan je de hele wereld aan. Je zit vol energie en zou niks liever doen dan iedereen omhelzen en blij de lucht in springen...
 
Maar... der is natuurlijk een maar. Uit het verleden weet ik, dat zo'n periode van euforie altijd gevolgd wordt door een depressie. Gewoon van het ene uiterste in het andere vervallen.
 
Weet je, de voorbije weken, had ik mijn gevoelens perfect onder controle. Dit wil zeggen: de depressies bleven uit, maar ook die zalige momenten vol vreugde, waren er niet meer. En dat brengt me meteen tot volgend dilemma: moet ik toegeven aan mijn gevoelens (en die uitersten) of kan ik me maar beter beheersen (zonder die zweefmomenten) ? De keuze tussen het rationele of het toegeven aan je emotievolle gevoelens. Niet makkelijk, maar op dit moment weet ik: me happy.

14:50 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-03-05

Salomee - le bel indifférent (weekend deel 1)

Effe nog een update over het voorbije weekend (deel 1).
 
Vrijdag hadden we dus kaartjes voor een toneelvoorstelling in het station van Antwerpen. Voor de geinteresseerden heb ik de naam opgezocht : le bel indifferent (van Salomee). De inhoud: een vrouw staat op het punt verlaten te worden door haar man. Ze praat op hem in, schreeuwt haar frustratie uit en smeekt hem. Intussen leest de man (Vitalski) ongestoord zijn krant...
 
Maar misschien bij het begin beginnen. Gezien de vele sneeuw wou schatje niet met de wagen richting Antwerpen vertrekken. Zijn maar braafjes op de trein gestapt enne... eigenlijk was dat vrij gezellig. Een beetje tegen elkaar aanliggen, wat praten, strelen, ... Voor de voorstelling nog rap iets gegeten in Faites simples, een van mijn favoriete restaurantjes in het Antwerpse. Daarna door de sneeuw weer richting station.
 
In feite was het een heel bizar toneelstuk. Niet alleen de locatie was gek te noemen (het buffet van Antwerpen Centraal), ook de opvoering zelf was anders dan anders. Het gezelschap bestond uit 4 mensen: een vrouw (die eigenlijk een soort monoloog opvoerde), haar man (Vitalski, die de hele tijd niks zei), een operazangeres en haar begeleider op de piano (ze zong de hele tijd tot vervelens toe "Il pleure dans mon coeur").
 
Het verhaal was heel herkenbaar: een vrouw die bedrogen wordt door haar man, zich wanhopig aan hem vastklampt en ondanks alles toch nog van hem houdt. Ik voelde me er ongemakkelijk door (de actrice leek een beetje op mij en wat ze meemaakte, heb ik ook in zekere mate beleefd). Gevolg was dat ik tijdens de voorstelling enorm woedend was. Ik wou het uitschreeuwen, die vent uitschelden en was de hele tijd ongemakkelijk op mijn stoel heen en weer aan het schuiven. Schatje merkte het en heeft de hele tijd mij angstvallig vastgenomen, bang dat ik het niet meer zou uithouden. Toen het stuk afgelopen was kwam het verdriet. Voelde me down en moest er zelfs van wenen. Die avond op de trein zwijgend voor me uit zitten staren...
 
Jullie zullen me wel gek vinden, maar het overkwam me gewoon...

17:40 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

06-03-05

Jipie ja heeeee - wat een weekend

Schatje is bang, bang dat ik weer aan het zweven ben. Dit weekend voel ik me dolgelukkig. Allemaal heel tof, maar volgens Liesje ga ik weer in uitersten vervallen. Daar kan ik maar 1 ding op antwoorden: neen hoor, zeker niet! Hihi. Hopelijk he.
 
Ik heb heel wat te vertellen, maar heb me voorgenomen niet te lang achter mijn pctje te blijven zitten. Doe ik in de week al genoeg. Effe kort dus (de details volgen later) :
- Chatavontuur op vrijdag. Voor een keertje leuke mensen op de holebi site (www.chat.be) tegengekomen, en geen als vrouw vermomde gefrustreerde venten. Kei goe geamuseerd enne een leuk gesprek gehad met een stripteaseuse. Misschien het ideale moment om zelf eens te leren strippen. Maar dan niet voor publiek he, voor je weer vanalles begint te fantaseren over mij.
- Vrijdagavond : toneelvoorstelling in Antwerpen Centraal Station. Een raardere lokatie kan je je niet voorstellen enne een acteur (Vitalski) die een uur lang niks zegt, tsja... De naam van het stuk ben ik vergeten (ben ik niet zo goed in, in namen onthouden), maar het heeft me geraakt wegens o zo herkenbaar. Ik werd er woedend en droevig van. Details volgen later.
- Zaterdag gaan shoppen. God wat was dat lang geleden! Dit keer geen kleren (allez ja, alleen maar een Rigs blousje), maar een heleboel huishoudprul. Een heleboel retro-tassen / borden / glazen en dienbladen. Schatje was er blij mee.
- Gisterenavond Stu bru punt uit. Voor diegenen die er niet bij waren : het was keitof. Monza was iets minder, Stash geweldig, The Kids zielig enne Soulwax subliem. De fuif en karaoke achteraf waren best gezellig, al vond ik het jammer dat ik niet mee mocht doen van schatje. Had Rocking in a free world van Neil Young of Kiss van Tom Jones willen doen. Lijkt me wel leuk, zo een beetje show verkopen op een podium. Allez ja, gedetailleerd verslag met alle roddels volgt later. Nu gauw wat eten.
 
Dikke kus,
Leen

12:27 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-03-05

Cadeautje

Gisteren een kei-schattig cadeautje gekregen: een echt badeendje. Eentje dat vibreert, hihi. Weet je, ik zou direct het bad ingekropen zijn, ware er niet Lisbeth die zei: "Hou het maar voor tijdens je eenzame uurtjes in Den Haag." Toen ik sipjes keek, schoot ze in de lach. "Thuis heb je dat toch niet nodig?" Ben maar op haar schoot gekropen en haar lief gevraagd of zij mijn eendje wou zijn. "Kwaak kwaak, was het antwoord. Meteen het begin van een heel avondje liefdevol knuffelen. Schatje, ik hou van je !!!

17:43 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-03-05

Sneeuw

Wat een weer! Zou het nu geen lente moeten zijn, je weet wel: zonnetje, vogeltjes die fluiten en samen een terrasje doen... Weet je, de hele winter snak ik gewoon naar zon. Misschien is het een goed idee om naar het zuiden te verhuizen... dream dream dream
 
Soit, direct mijn cadeautje en dan samen onder ons dekentje op de bank. Nog een beetje plannetjes tekenen voor onze keuken. Vind het best leuk om zo creatief bezig te zijn... Nu nog iemand vinden om alles uit te werken...
 
* Mijn favoriete nummers :
- Daftpunk : Robot rock
- Tom Vek : If you want
- Soul central : Strings of life

17:37 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Batibouw 2

Batibouw - Door mijn jeugdig enthousiasme de verlichtings- en radiatorenafdeling vergeten. Lol. Vandaar voor de volledigheid: jaga (convectoren) en deltalight (heerlijke house muziek en raar verklede verkopers) rule !!! (maar ook hier dezelfde opmerking qua prijs)
 
Anyway, ben vandaag - buiten verwachting - maar een dagje thuisgebleven. Ik zat net in de auto, klaar om te vertrekken, toen John belde. Hij moest van Susan zeggen dat het heel hevig sneeuwde en dat het niet verstandig was om naar Nederland te komen. Wel, dat liet ik me geen twee keer zeggen. Dus: ook vandaag blijf ik een dagje in Gent. Lisbeth was superenthousiast toen ik het haar vertelde. Ze wist ook te zeggen dat ze een cadeautje heeft voor mij. Ikke heel nieuwsgierig alles afgezocht, maar niks gevonden. k Zal moeten wachten tot vanavond.

14:18 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |