05-04-05

Furious

Effe de context schetsen: sinds een tweetal weken al enorme shit hier op het werk. Na een hardware upgrade van onze datacenters, gaat het pijlsnel omlaag met de performance van onze systemen. Zo erg dat de kwartaalafsluiting (die nu aan de gang is), dreigt in het honderd te lopen. Goed, al twee weken is IBM aan het onderzoeken wat er aan de hand is, maar de enige update die we krijgen is: we weten het op dit moment niet.
 
Tijdens onze regelmatige telecalls ben ik een beetje ontspoord. Ben de IBMers beginnen uitschelden in mijn beste engels en om eerlijk te zijn: der kwamen heel wat fuckings in voor. Toen ik uitgeraast was en ik rondom me keek, merkte ik dat het heel stil was rondom mij. Mijn eerste gedacht: shit. Toen mijn balpen weggeworpen... Niemand zei iets, ook John (mijn baas) niet en normaal gezien zit ie niet verlegen om woorden. Doodstil was het en toen op een gegeven moment de IBMers een verontschuldiging eisten, greep John in. Zijn reaktie was om eerlijk te zijn schitterend: "Ik zou het niet op deze manier verwoord hebben, maar ik kan Leen geen ongelijk geven. We zitten al lang te wachten op een oplossing en het enige dat we horen is: we weten het nog niet. Ik denk dat het tijd wordt dat we eens een aantal contracten gaan herzien..."
 
Weet niet of het hierdoor kwam, maar een half uurtje later een mailtje van IBM: ons probleem wordt beschouwd als een top 5 worldproblem... Intussen hebben ze een heleboel nieuwe hardware aangesleept voor de bouw van een nieuw storage systeem (hard disks). Maar een korte termijn oplossing is er nog altijd niet.

16:19 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.