18-04-05

Woa ben ik

Waar ik tegenwoordig uithang? Op de chat. Schandalig veel. Volle dagen zit ik achter dat scherm om met mijn chat-lieverdjes te praten en dan heb ik het vooral over L-eke. Het voelt zalig aan, elkaar lieve woordjes toefluisteren. Met verliefdheid heeft het niets meer te maken, maar wel met zich amuseren. Ik beschouw haar nu meer als een tweelingszus. We denken hetzelfde, willen hetzelfde en maken iedereen gek. Al moet ik zeggen dat er veel mensen niet tegen onze vrolijkheid kunnen (te horen aan de jaloerse reakties).
 
Na een weekje ken ik de chatwereld door en door, maar het zijn niet allemaal lieverdjes daar hoor. Schandalig veel mannen die enkel aan sex denken. Openingszinnen als: "Heb jij ook zoveel zin?"  "Zin om me voor de webcam te zien (censuur) ?" . Zieligaards zijn het.
 
Heel wat ruzie gemaakt. Ik kan nogal hevig reageren he. Regelmatig gekicked worden omdat ik eens fuck you zeg. Maar nu kennen ze me, en weten ze hoe ik ineen zit. Ook veel geroddel op de chat over mij en L. Moa daar trekken we ons niks van aan. lol. We amuseren ons, maar Lisbeth is er nie happig op.
 
Nog heel wat te vertellen, over het concert van LCD soundsystem in AB voorbije donderdag en over het voorbije weekend. Heb ook kaarten voor Oasis kunnen bemachtigen, ook al vind ik dat een bende eikels. Gelukkig dat ik niet geprobeerd om bij de Bruce Springsteen ticketverkoop binnen te raken. Da zou helemaal klote zijn geweest.
 
Nog

20:08 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.