22-04-05

Chatterdechat

Allez, alles is weer uitgepraat met L-eke en we hebben duidelijke afspraken gemaakt: "Enkel vrienden, niks meer." Weet je, we hebben elkaar beter leren kennen en op dit moment weet ik perfect hoe ze ineen zit. Voor het eerst zie ik haar onwaarheden en onhebbelijkheden. Weet je, k ben superblij dat ik Lisbeth al die tijd ben trouw gebleven. Want aan schatje, daar kan niemand aan tippen. Ze komen nog nie eens in haar buurt, lol.
 
De chat is ondertussen een echte puinhoop. De helft van de mensen werden gekicked, de andere helft is niet te vertrouwen en dus blijf ik maar weg. k Heb ook rustig meegescholden hoor eergisteren, maar ik ken de operators vrij goed intussen en dat helpt blijkbaar. hihi.
 
Ander nieuws: k mag nog eens een weekendje werken. De ibm fix wordt toegepast, hopelijk lost dit alles op. Duimen maar. Verder : dinsdagavond sollicitatie in Brussel (ik had het Lisbeth beloofd dat ik ging uitkijken naar beter) en nog een dikke week en 't is vakantie! yes! Het wordt Egypte (Cairo, Luxor en Aswan). We kijken er echt naar uit. Zo, tot zover. Ik ga nog effe mijn schatje bellen, ik mis haar en daarna richting strand en zon voor een wandelingske.
 
----------------
 
Vandaag in mijn cd-spelerke :  The counting crows - August and everything after (1993)

15:44 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.