25-04-05

Weekend

Voor een derde weekend op rij aan het werk geweest, ondanks alle mooie beloftes aan mijn schatje. Lisbeth was dan ook niet echt happy toen ik haar vorige week vertelde, dat ik ook gisteren niet thuis zou zijn... Ik zou ook liever wat vaker thuis zijn, maar anderzijds is het mijn werk om een aantal activiteiten van dichtbij op te volgen. Zo hadden we dit weekend een database reorg... Gelukkig was alles zondagmiddag achter de rug en dus maar snel de auto in gesprongen voor een bezoekje aan schatje.
 
Haar gezichtje zien, toen ik voor haar stond... zalig. Zo dolblij was ze. Ik smolt helemaal weg. Veel hebben we niet gedaan, gewoon samen de zetel ingekropen. Zij om een boekje te lezen, ik met mijn hoofd op haar schoot. In slaap gedommeld terwijl ik in haar helderblauwe ogen a h kijken was. 'k Was doodmoe want ik had niet veel geslapen. 's Avonds heel wat bijgepraat en daarna braafjes ons bedje in.
 
Vandaag en morgen heb ik twee daagjes vrij. Ik ben net terug van 't winkelen. Een paar topjes gekocht: kleren voor ons reisje eind deze week. Zondag vertrekken we voor 10 daagjes naar Egypte. Ik kijk er echt naar uit...  
 
Ander leuk nieuws: morgen is het zover, tijd voor ons nieuw autootje. Lisbethje gaat mee naar de garage en dan hoop ik op een definitief ja van haar. Ze beschouwt het nog steeds als geldverspilling, maar heeft zich erbij neergelegd. En eenmaal ze er eens ingezeten heeft, zal ze wel definitief bijdraaien zekers? 
 
----------------------------------------------
 
CD :  Lemonheads - Come on feel (1993) 

14:03 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.