28-04-05

Sollicitatie

Dinsdagavond dus mijn sollicitatie. Lisbeth is meegeweest en is braafjes in de wagen blijven wachten. Vond ik wel tof van haar. Een beetje steun is altijd welkom he. Achteraf zijn we trouwens in de buurt chinees gaan eten. Best gezellig en heel wat afgelachen...
 
Naar goede gewoonte weeral kei te laat aangekomen. Ze zaten daar al op mij te wachten. Oops. Jammer genoeg had ik een gesprek met een vrouw. Die zijn nie zo makkelijk in te palmen he.
 
Soit, we hebben een kort gesprek gehad. Ik heb op alles vrij kort geantwoord en kreeg er nadien een opmerking over: "Je bent wel bondig he." Ik heb maar geantwoord dat ik niet van lullen hou. Waarop zij: "Ik bedoelde het eigenlijk positief . Na een half uur weet ik eigenlijk alles al." En even later klonk het: "Jouw profiel beantwoordt perfect aan datgene wat we zoeken." Ikke inwendig eens heel hard joepie geroepen. hihi. In ieder geval, ik mag voor een tweede ronde terug komen. En dan gaan we over centjes praten he.
 
2 negatieve punten :  Het is een franstalige firma enne ik heb mijn leeftijd niet mee. "Je bent wel jong voor hetgeen je nu doet he." Ik heb het al zo dikwijls moeten aanhoren. 'k Kan het toch nie helpen dat het voor mij de voorbije jaren allemaal zo snel is gegaan?
In ieder geval: we zien wel he. Niets moet, alles mag...
 
----------------------------------
 
In mijn CD speler : Greenday - American idiot (2004)

17:02 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.