13-05-05

Egypte (1)

'k Weet niet wat me het meest is bijgebleven. Alles was gewoon kei-super-geweldig. Zolang ik maar bij schatje ben. hihi.
 
We hadden iets avontuurlijks in gedachten toen we kozen voor een treinrit tussen Cairo en Aswan. Waarschijnlijk teveel naar Peking Express gekeken. Zo van: "nou, dat willen we ook."
In Cairo was het een dik uur wachten eer ie aankwam (en weer vertrok), maar naar Egyptische normen was ie redelijk op tijd waarschijnlijk.
 
Uiteindelijk zijn we in een redelijk vieze trein terechtgekomen. Een wagon waar het rook naar het zweet ondanks de airco. Over de toiletten kan ik maar beter zwijgen, omdat het nu bijna etenstijd is voor jullie. Ik kan jullie verzekeren: ik heb die dag niks gedronken uit schrik een kleine boodschap te moeten gaan doen.
 
In elk gedeelte van de trein zat er ook een militair, met mitrailleur. Hij zag er uit als een broekventje, dus of het echt helpt tegen terroristen, ik betwijfel het. Alleen zat ie ons de hele tijd aan te staren, net alsof onze borsten gevaarlijke springladingen waren.
 
Het traject van de spoorlijn liep grotendeels langs de Nijl: een groene vallei met heel wat onafgewerkte huizen. Blijkbaar moet je in Egypte pas belastingen betalen als je huis volledig is afgewerkt en dat doet men dus nooit dat afwerken. :)  Lisbeth zat de hele tijd als een enthousiast kind naar buiten te kijken en constant zei ze: "Zie je dat daar?" "Mooi he."  Ik knikte maar wat als antwoord op haar vragen. Om eerlijk te zijn: meer dan 12 uur stil zitten, da's niks voor mij. Dan begin ik me nutteloos te voelen en da's slecht voor mijn humeur. En dat heeft Lisbeth mogen ondervinden.
 
Me als een klein kind aangesteld. Ongeduldig zitten zuchten, iets proberen lezen (maar constant afgeleid worden),... Uiteindelijk heb ik me maar tegen schatje aangenesteld. Alleen toen ze mijn haartjes begon te strelen begonnen die Egyptenaren raar te kijken. Waarschijnlijk nog nooit een lesbisch koppel gezien... Zucht.
 
( Voor een chronologisch overzicht: http://leen.skynetblogs.be )
 
 
 
 

18:00 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

de mama vertelde mij ook zoiets dat toen zij in Egypte waren, die mensen ook zo raar keken naar het lesbisch koppel dat in hun gezelschap was... :s

Gepost door: Anne | 13-05-05

oei! zijn jullie niet ter pleke gstenngd wgens zedenschennis? :D

Gepost door: lord cms | 13-05-05

Reacties Ha die Leen,

De reacties weer aanstaan ? 't Werkt wel drempelverlagend natuurlijk, want mailen doe ik zo gauw niet.

(als ik nu nog eens iets te vertellen had...)

Gepost door: the insane | 14-05-05

De commentaren zijn gesloten.