30-05-05

Back 2 normal

Pfff... Zit voor twee dagen in Den Haag en 't steekt al ferm tegen. Wat een puinhoop hier. Sinds onze technical support verhuisd is naar India, loopt het constant mis. Onze service managers zitten met de handen in het haar. Ik heb John (mijn baas) zelden zo boos gezien. Fouten die vroeger binnen het halfuur werden opgelost, nemen nu dagen in beslag. De business klaagt steeds meer. Weet je, als ze me bellen, zeg ik: "Jullie wilden besparen door alles naar India te verhuizen, wel, jullie krijgen  de service waarvoor jullie betaald hebben."
 
Weet je, ik wou nog in Genk blijven, maar ma wou het niet meer. Ze zei: "Meisje, je hebt al genoeg voor mij gedaan. Ik red me wel. Het kost je een hele hoop geld. Het is beter dat je weer gaat werken." Met ma gaat het intussen een heel stuk beter. Ze doet enorm veel inspanningen om met krukken te leren gaan, ook al heeft ze nog enorm veel pijn. Ik denk dat ze het ziekenhuis beu is en weer naar huis wilt gaan. Ik kan haar geen ongelijk geven, ook al zeggen de dokters dat ze zich niet mag forceren.
 
Wat me nog het meest beangstigd: wie gaat er voor haar zorgen als ze thuis zit? Toen ik haar dit probleem voorlegde, glimlachte ze en zei: "Marc (mijn nonkel) komt een tijdje bij me inwonen." Op zich een perfecte oplossing. Alleen: vragen we niet teveel van nonkeltje? Hij heeft ook een eigen leven en verplichtingen. "Hij heeft niet liever." zei ma. Weet je, straks ga ik nog denken dat die twee iets met elkaar hebben. Lol.
 
-------
 
In mijn CD speler :  Admiral Freebee - Songs  (2005)

15:23 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:s ja, die grote bedrijven... Besparen, maar langs de andere kant :s

Gepost door: Anne | 30-05-05

als je dan ziet dat ze hun winsten blijven aandikken en ook de dividenden :s
maar goed, blij dat het beter gaat met je mamie!
have fun this week girl!

Gepost door: Lord cms | 30-05-05

De commentaren zijn gesloten.