31-05-05

Non nee nein neeje njet noppes no

Vanavond hebben mijn hollandse vrienden hun referendum over Europa. Heb eens navraag gedaan en bijna iedereen gaat nee stemmen, niet omdat ze tegen Europa zijn, maar wel omdat ze Balkenende beu zijn... Of hoe een afkeer voor nationale politiek zijn weerslag heeft op internationale toestanden.
 
In ieder geval, ik lig er niet wakker van.Snel mijn autootje in en richting schatje... Jipie.
 
Goed (?) nieuws: ma mag morgen naar huis. Ze kan nog niet gaan,maar wordt buitengeshot in het ziekenhuis. Ze komen een ziekenhuisbed thuis brengen en der zal een verpleegster elke dag haar komen verzorgen. Ook nonkeltje heeft een weekje verlof. Opvang genoeg dus . :)
 
----------------
 
CD : Moby- Live in Brabanthallen Leuven (2005)

20:07 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

30-05-05

Genk - Standard 3 - 0

Een erg druk weekend achter de rug. Het begon vrijdag met een schitterend optreden van Moby (Brabanthallen), maar daarover later meer. Zaterdagavond was barbecue- en knuffel-tijd, maar zondag, dat was pas top.
 
Ik denk dat nonkeltje het zich nog lang gaat beklagen. Hij had zijn tickets voor Genk - Standard aan ons gegeven, met de boodschap: het wordt toch niks. Nu, ik moet zeggen, al lang niet meer zo genoten als zondagavond. Heel het Fenix stadion stond op ontploffen. Voor Lisbeth was het een van haar eerste voetbalmatchen en ik kan je verzekeren: ze zat met open mond rond zich te kijken, dit had ze nog nooit meegemaakt. Het leek wel het Genk van een paar jaar terug (toen we kampioen speelden). Supporters die hun ploeg naar de overwinning schreeuwen, mooier kan toch niet? Zeker niet als je na tien minuten al 2-0 voor staat (dankzij Stojanovic en Vandenbergh). Achteraf letterlijk vuurwerk enne... het centrum van Genk in om nog wat te vieren. 
 
Voor mij had deze match ook iets speciaals. Het was de eerste keer dat ik na pa zijn dood nog naar een wedstrijd van Genk ben gaan kijken. Om eerlijk te zijn: ik heb er niet echt meer bij stilgestaan.
 
Nog een laatste voetbal-opmerking: Het is een schande dat zo'n flut-ploegje als Germinal volgend seizoen europees mag gaan spelen, terwijl Standard vrolijk thuis blijft. Het wordt net als voor Beveren vorig jaar de totale afgang. Zonde voor het belgische voetbal, maar ja...
 
------------------------
 
CD speler :  Playlist 132 - Var 17 (Mrt 2005)

1 ) Heideroosjes feat Urbanus - Kodazuur (live at Werchter)
2 ) LCD soundsystem - Daftpunk is playing at my house (live)
3 ) Mylo - Destroy Rock and roll
4 ) Scissor sisters - Mary (Mylo mix)
5 ) Shapeshifters - Lola S theme (dub mix)
6 ) Mylo - Drop the pressure (extended version)
7 ) Sonic youth - Sugar Kane
8 ) Interpol - hands away
9 ) Beastie Boys - Sabotage
10 ) Goldie looking chain - Guns dont kill people rappers do
11) Blink 182 - What s my age again
12 ) The streets - Fit but you know it
13 ) Armand van Helden - My my my (ashley beedle mix)
14 ) Chemical Brothers - Out of control
15 ) Miss kittin - Flexibility
16 ) Mylo - In my arms
17 ) Ramones - Blitzkrieg pop
18 ) The streets - Blinded by the light
19 ) Beastie boys - Now get busy
20 ) The rapture - I need your love

17:09 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Back 2 normal

Pfff... Zit voor twee dagen in Den Haag en 't steekt al ferm tegen. Wat een puinhoop hier. Sinds onze technical support verhuisd is naar India, loopt het constant mis. Onze service managers zitten met de handen in het haar. Ik heb John (mijn baas) zelden zo boos gezien. Fouten die vroeger binnen het halfuur werden opgelost, nemen nu dagen in beslag. De business klaagt steeds meer. Weet je, als ze me bellen, zeg ik: "Jullie wilden besparen door alles naar India te verhuizen, wel, jullie krijgen  de service waarvoor jullie betaald hebben."
 
Weet je, ik wou nog in Genk blijven, maar ma wou het niet meer. Ze zei: "Meisje, je hebt al genoeg voor mij gedaan. Ik red me wel. Het kost je een hele hoop geld. Het is beter dat je weer gaat werken." Met ma gaat het intussen een heel stuk beter. Ze doet enorm veel inspanningen om met krukken te leren gaan, ook al heeft ze nog enorm veel pijn. Ik denk dat ze het ziekenhuis beu is en weer naar huis wilt gaan. Ik kan haar geen ongelijk geven, ook al zeggen de dokters dat ze zich niet mag forceren.
 
Wat me nog het meest beangstigd: wie gaat er voor haar zorgen als ze thuis zit? Toen ik haar dit probleem voorlegde, glimlachte ze en zei: "Marc (mijn nonkel) komt een tijdje bij me inwonen." Op zich een perfecte oplossing. Alleen: vragen we niet teveel van nonkeltje? Hij heeft ook een eigen leven en verplichtingen. "Hij heeft niet liever." zei ma. Weet je, straks ga ik nog denken dat die twee iets met elkaar hebben. Lol.
 
-------
 
In mijn CD speler :  Admiral Freebee - Songs  (2005)

15:23 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

27-05-05

Bye bye depressies ?

Lisbeth heeft soms zo van die raar momenten. Woensdag ook weer eens. Het begon allemaal met een cadeautje: een heel leuk kettinkje.
En toen ik daarna in haar ogen keek en lachend vroeg: "Waar heb ik dat aan te danken?" antwoordde ze: "Aan het feit dat ik eindelijk de echte Leen voor me heb staan."
Ik keek haar nogal verbaasd aan.
Toen zei ze: "Hoe lang is het al geleden dat je nog eens een depressie hebt gehad."
"Ik weet niet."
"Voila!"
 
Weet je, ik had er nog niet bij stilgestaan, maar het lijkt inderdaad dat ik er steeds beter in slaag om het verleden een plaatsje te geven. Vergeten doe ik het niet, maar ik kan er mee leven.
Volgens schatje heb ik bovendien de muren rondom me heen gesloopt. Ik stel me meer open voor andere mensen en andere invloeden. Ik reageer weer emotioneler op bepaalde gebeurtenissen, ik leef met anderen mee enne... ik ben bang als ik naar een horror film kijk.

13:53 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Fietstocht

Door al die ziekenhuisdingen zou je 't haast vergeten, maar af en toe amuseer ik me nog wel hoor. Vorig weekend en voorbije woensdag is schatje langs geweest. Weet je, ze is zo lief voor mij.Als ik in haar oogjes kijk, smelt ik weg. Haar lieve lach doet me alle zorgen vergeten.
 
Vorig weekend ne hele tour gaan fietsen. Voor een keertje de route die ik met pa altijd reed: vanuit Genk langs het kanaal tot in Zutendaal, door de bossen richting Bilzen. Daar effe wat drinken en een frietje eten en weer verder richting Alden Biesen,Hoeselt en via Diepenbeek richting Genk. Een kei-toffe tour omdat het hoofdzakelijk over verkeersvrije wegen gaat en het landschap constant wisselt: kanaal, bossen, heuvels met fruitbomen, etc...  Weet je, t is heerlijk om eventjes langs de kant van het kanaal te stoppen voor een paar knuffeltjes, om eens heel snel te spurten en om gewoon wat bij te babbelen. Ik was op slag al mijn zorgen vergeten.
 
--------
 
Vandaag in mijn CD speler : Moby - Play (1999)

13:45 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-05-05

Opmerking

Mannen, wanneer gaan jullie eens beseffen dat een vrouw meer is dan een sexobject? k Ben die opmerkingen beu. k Heb ook mijn gevoelens zenne. Straks moet ik nog denken dat man en gefrustreerde klootzak synoniem zijn...

22:50 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

24-05-05

Ziekenhuis (4)

Familie, 't is een pain in the ass. Je ziet ze nooit, alleen als er iets te vieren of te treuren is, staan ze in rijen aan te schuiven. Nu ma in het ziekenhuis ligt dus ook. Tantes en nonkels waarvan ik het bestaan niet kende, ze stonden er. Tot ergernis van ma (die niet wou dat ze haar zo zagen) en mij (I hate them). Weet je, ze stellen zo van die stomme vragen:
- Heb jij nog geen man gevonden? Ik hoef geen man!!!
- Wanneer kom je ons nog eens bezoeken? Waarom zou ik?
- Hoe is het met je? Precies alsof jullie daar interesse voor hebben.
En dan zo van die opmerkingen als: wat ziet ze er lief en mooi uit. Ik kon bijna de volgende opmerking voorspellen. Je weet wel, ons buurventje heeft nog geen partner gevonden, dus waarom.... Ja ja.
 
Met ma gaat het steeds beter, de antibiotica lijkt te werken, gelukkig maar. Ik denk dat ma zich steendood verveelt. Stil zitten is niks voor haar, dan voelt ze zich nutteloos. En ook het feit dat ik constant bij haar zit, vindt ze erg. Zo verdien ik geen centjes he en daar voelt ze zich schuldig over.
 
Ik ben er al aan gewend: af en toe richting ziekenhuis. Me aan het tafeltje nestelen met een boekje, colaatje en chips. 'k Ben bezig aan de Ayla reeks van Auel. Net het derde deel begonnen. Vanavond komt Lisbeth langs, morgen haar vrije dag. 'k Heb de hele tijd aan haar zitten denken. 'k Mis haar een beetje, want zo 's avonds in een leeg huis thuiskomen, 't is niet leuk, ook al is Bobo in de buurt om zijn baasje te beschermen.

15:43 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

23-05-05

Ziekenhuis (3)

Zoveel te vertellen en zo weinig tijd... jammer. Laten we het vanavond even bij het belangrijkste houden: met ons ma gaat het langzaam maar zeker beter. De antibiotica doen hun werk en de infectie aan haar  been trekt traagjes weg. Alleen doet het nog enorm veel pijn en kan ze nog altijd niet rondwandelen. Ze zit zich steendood te vervelen in haar bedje.
 
Intussen is tot haar grote ergernis de hele familie langsgeweest. Ik denk dat ze liever niet heeft dat de mensen haar zo zien. Hulpbehoevend en onverzorgd want geen make up. Zelf heb ik me ook al geergerd aan al het bezoek. Maar daarover morgen meer. Eerst bedje in.

23:37 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-05-05

Ziekenhuis (2)

'k Vertrek naar het ziekenhuis. Net gebeld met ma en naar het schijnt, gaat het iets beter.
 
Weet je, als ik die verpleegsterkes bezig zie met hun engelengeduld, kan ik maar 1 ding zeggen: jammer dat Lisbeth haar studies niet heeft afgemaakt. Ze zou het eveneens perfect gedaan hebben.
 
Vanavond komt ze trouwens naar Limburg... Vind ik lief van haar.
 
 

17:18 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Ziekenhuis

Het telefoontje donderdagochtend kwam niet echt als een verrassing. Ik had de hele nacht onrustig geslapen. 'k Had het gevoel dat er iets mis was en toen Marc (mijn nonkel) 's ochtends belde met de boodschap dat ma met de ambulance naar het ziekenhuis was, dacht ik: "Ah ja." Pas een tijdje later drong het pas echt door. 'k Ben in mijn autootje gesprongen en direct richting Hasselt vertrokken. Hopelijk ben ik niet geflitst onderweg, want dan ben ik mijn rijbewijs kwijt. Me onderweg vanalles zitten voorstellen. Weet je, ik ben ooit al eens te laat in het ziekenhuis aangekomen - toen pa in een coma lag - en dat wil ik geen tweede keer meer meemaken. Ik had nonkeltje vergeten vragen wat er juist scheelde, dus ik wist van niks... Vond het ook raar dat ze naar Hasselt was afgevoerd ipv naar Genk (dichtsbije ziekenhuis).
 
Redelijk overstuur op de spoed aangekomen. Marc stond me buiten op te wachten, en probeerde me gerust te stellen voor ik naar binnen snelde, maar ik heb toen niet echt naar hem geluisterd. Ben ma haar kamer binnengestormd en toen ik haar verbaasd en blij naar me zag kijken, viel er een hele last van me af. 'k Ben een half uur lang aan het wenen geweest voor ik iets kon zeggen.
 
Wat er juist scheelde: ze is midden in de nacht wakker geworden van de pijn, is naar de zetel gesukkeld en is daar blijven zitten tot 's ochtends. Ze heeft mijn nonkel opgebeld en ondanks het feit dat ie dienst had, is ie onmiddellijk langsgegaan. Omdat ze toen al niet meer op haar benen kon staan, heeft die de 100 opgebeld. 's Ochtends in het ziekenhuis een heleboel onderzoeken gehad (foto's, bloedonderzoek, scans, etc...). Zelden op zo'n korte tijd zoveel verschilldende diagnoses gehad: bloedklonter, jichtaanval, onsteking, infectie. Uiteindelijk hielden ze het bij "een" infectie die (op drie uur tijd) van haar voet tot boven haar knie is getrokken.
 
Momenteel ligt ze aan een paar infusen: een heleboel pijnstillers (want ze houdt het niet uit zonder) en straffe antibiotica. Haar bloed wordt nog altijd onderzocht, tot nu toe zonder resultaat. De infectie heeft zich gelukkig niet verdergezet, maar echt beter is ze nog niet.
 
'k Ben gisteren een hele dag in het ziekenhuis gebleven, samen met Marc. Weet je, die heeft zich de laatste jaren zo voor ons ingezet, dat ik hem voor eeuwig dankbaar ga zijn. Toen pa stierf, heeft hij zich ons lot aangetrokken. Ik herken veel van pa in hem (het steeds klaarstaan voor iemand), maar Marc is serieuzer en ernstiger terwijl pa een echte levensgenieter was...
 

14:15 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-05-05

Ik mis je

Schatje, Ik staar naar buiten...en ik denk zo hard aan joudat ik hoop dat je mijn gedachten kunt lezen.Ik kijk naar de maan,hopend op de reflectie van jouw schoonheid.De sterren doen me denkenaan je knalblauwe fonkelende oogjes.Als ik mijn ogen sluit,zie ik nog steeds je glimlach.De wind brengt me zoete woordjesen de geur van je parfum. Je lijkt dichtbij, maar je bent veraf.Als ik mijn armpjes uitstrek,voel ik alleen lucht.'k Kan enkel maar dromenvan je zachte lijfje tegen me aan,verlangend naar een waterval van kusjesen knuffeltjes...Gosh, meid ik mis je.Ik wil bij je zijn, forever enje nooit meer laten gaan.Ik hou van je... enorm veel. Je Leen.

23:00 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Drown

It's getting closer to the end, every part of me
And then disaster takes it's toll, and now i'm left with only me
Maybe sorrow plays a role, when you feel unkind
Your abuse is medicine, and I'm forever lost in time
 
Save me
Save me
Before i drown
Save me
Save me
Before i drown
 

16:40 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Egypte (2)

Zaterdag voor ons vertrek naar Egypte was ma in paniek. Ze had net op de radio gehoord over een aanslag in Cairo en ze wou dat we thuis bleven. Een absurd idee natuurlijk, want de kans om door een bom gedood te worden is kleiner dan de kans dat ik ooit paus ga worden. Goed, wij dus maar beloven dat we elke dag zouden bellen of sms'en. Gek dat ze zo bezorgd was, want meestal lijkt ze helemaal niet met me in te zitten. Waarschijnlijk een verkeerde indruk van mij.
 
Ter plaatse was er niet veel te merken van enige vorm van paniek of wat dan ook. Net als enkele jaren terug werden de toeristische attracties door militairen bewaakt en ook in de treincoupe zat er een jong ventje met mitrailleur. Hij zag er best grappig uit. :)
 
De rit van Aswan naar Abu Simbel was ronduit belachelijk. Alle bussen moesten in konvooi verzamelen om dan onder escorte richting bestemming te vertrekken. Het was een kilometer-lange rij. Iedere chauffeur probeerde zijn bus vooraan te nestellen, dus werd het een constant haasje over met de bus voor of achter je. Idioot allemaal, want is zo'n langgerekte karavaan die op vaste tijdstippen vertrekt niet een beter doelwit voor een aanslag dan een enkele bus die af en toe passeert?  
 
------------------------------------------
 
CD speler :  Playlist 125 - My favorites 37 (febr 2005)

1 ) The doors  - The end
2 ) Metallica - The unforgiven
3 ) Guns and roses - Knockin on heavens door
4 ) 3 doors down - Kryptonite
5 ) Neil Young - Over and over again
6 ) Nick Cave - The ship song
7 ) Iggy pop - Candy
8 ) Arno - Les filles du bord de la mer
9 ) Pink - Trouble
10 ) Garbage - Cherry lips
11 ) The offspring - Hit that
12 ) Limp Bizkit - Behind blue eyes
13 ) The white stripes - 7 nation army
14 ) Robbie Williams - Feel (live)
15 ) Coldplay - trouble (live)
16 ) Jet - Will you be my girl ?
17 ) No doubt - Hey baby
18 ) Kylie Minogue - Slow
19 ) Outkast - Hey ya
20 ) The datsuns - Motherfucker from hell

15:24 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Goeie vriendin

k heb het op dit moment heel moeilijk met een vroegere vriendin. De laatste weken intensief contact met elkaar gehad. Veel fun en plezier. Elkaar zitten uitdagen en uiteindelijk heeft ze vorige week gestript voor mij (op de cam)... Voor mij was het gewoon plezant, maar nu heeft ze bekend verliefd te zijn. Weet je, ik vind haar best aardig, we voelen elkaar blindelings aan. Dikwijls zeggen en denken we hetzelfde en ik versta haar zonder te moeten praten. 
 
Maar nu weten we niet hoe we met elkaar moeten omgaan. Ik wil haar niet verliezen als vriendin. Weet je, ik heb best zin om haar te knuffelen en kussen, en als ik Lisbeth niet had ontmoet vorig jaar, zou ik het best een kans willen geven. Het doet me pijn haar te zien wenen.  Ik wil haar troosten, haar gelukkig maken, want ze stond steeds klaar voor mij toen ik het moeilijk had, maar op dit moment gaat dat niet en dat doet heel veel pijn.
 
---------------------------------
 
CD : Limp Bizkit - Results may vary (2003)

13:14 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

13-05-05

Egypte (1)

'k Weet niet wat me het meest is bijgebleven. Alles was gewoon kei-super-geweldig. Zolang ik maar bij schatje ben. hihi.
 
We hadden iets avontuurlijks in gedachten toen we kozen voor een treinrit tussen Cairo en Aswan. Waarschijnlijk teveel naar Peking Express gekeken. Zo van: "nou, dat willen we ook."
In Cairo was het een dik uur wachten eer ie aankwam (en weer vertrok), maar naar Egyptische normen was ie redelijk op tijd waarschijnlijk.
 
Uiteindelijk zijn we in een redelijk vieze trein terechtgekomen. Een wagon waar het rook naar het zweet ondanks de airco. Over de toiletten kan ik maar beter zwijgen, omdat het nu bijna etenstijd is voor jullie. Ik kan jullie verzekeren: ik heb die dag niks gedronken uit schrik een kleine boodschap te moeten gaan doen.
 
In elk gedeelte van de trein zat er ook een militair, met mitrailleur. Hij zag er uit als een broekventje, dus of het echt helpt tegen terroristen, ik betwijfel het. Alleen zat ie ons de hele tijd aan te staren, net alsof onze borsten gevaarlijke springladingen waren.
 
Het traject van de spoorlijn liep grotendeels langs de Nijl: een groene vallei met heel wat onafgewerkte huizen. Blijkbaar moet je in Egypte pas belastingen betalen als je huis volledig is afgewerkt en dat doet men dus nooit dat afwerken. :)  Lisbeth zat de hele tijd als een enthousiast kind naar buiten te kijken en constant zei ze: "Zie je dat daar?" "Mooi he."  Ik knikte maar wat als antwoord op haar vragen. Om eerlijk te zijn: meer dan 12 uur stil zitten, da's niks voor mij. Dan begin ik me nutteloos te voelen en da's slecht voor mijn humeur. En dat heeft Lisbeth mogen ondervinden.
 
Me als een klein kind aangesteld. Ongeduldig zitten zuchten, iets proberen lezen (maar constant afgeleid worden),... Uiteindelijk heb ik me maar tegen schatje aangenesteld. Alleen toen ze mijn haartjes begon te strelen begonnen die Egyptenaren raar te kijken. Waarschijnlijk nog nooit een lesbisch koppel gezien... Zucht.
 
( Voor een chronologisch overzicht: http://leen.skynetblogs.be )
 
 
 
 

18:00 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Sollicitatie (gesprek 2)

Voorbije dinsdag mijn tweede sollicitatiegesprek gehad. 'k Was nog kei-moe van de Egyptereis en ik had niet veel zin om veel te vertellen, maar uiteindelijk is het beter afgelopen dan gedacht. Ze vonden het "op alle vlakken positief". Het staat vast dat ik een derde keer mag terugkomen en dat er dan over geld gaat gepraat worden (eindelijk). Ook zou ik wat meer te weten komen over de functie die ze voor mij voorzien hebben. 't Wordt een soort projectleider, maar meer weet ik nog niet. We zien wel, niks hoeft, want eigenlijk heb ik het hier in Nederland nog altijd best naar mijn zin (laat Lisbeth dit maar niet horen).
 
---------------------------
 
CD : The maxx 5 (cd 1) - 2003

16:28 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-05-05

Walk like an egyptian

Hehe... Heel wat bij te praten, alleen weet ik niet hoe of waar ik moet beginnen. Weet je, zo'n reis naar Egypte laat een heleboel indrukken na. Een hele reeks van gebeurtenissen die ik nog in mijn hoofdje moet ordenen. k Zou er uren over kunnen vertellen, maar da's de bedoeling niet he.
 
Soit, als ik het reisje in 10 woorden zou moeten omschrijven dan kom ik tot het volgende:
1 ) Vermoeiend : een heleboel heen en weer gereis tussen Cairo, Luxor en Aswan. Bovendien kei-vroeg opstaan voor de verschillende excursies. Een paar keer midden in de nacht. Rare jongens die Egyptenaren.
2 ) Prachtig : Het voelt raar aan om tussen al die antiquiteiten rond te lopen. Een tempel van 1000den jaren oud, die nog grotendeels overeind staat... Toen ik een paar jaar terug in Egypte was, had ik complete steden vol tempels en huizen verwacht. Veel grootser dus, maar nu wist ik wat ik kon verwachten en... heb ik genoten.
3 ) Warm : Eindelijk eens wat zon op mijn bleke huid. Alleen loop ik nu met keiwitte borsten rond... Topless is not done daar.
4 ) Opdringerig :  Wat kunnen die Egyptenaren zich opdringen, man man man. Overal word je bestormd door verkopers die het woord NEE nog niet verstaan. En laat je ze toevallig eens je koffer in de bus zetten, dan willen ze meteen vijf euro.
5 ) Saai : Die treinrit van 12 uur tussen Cairo en Aswan was best mooi. De eerste uren toch. Het klonk avontuurlijk en leuk, maar uiteindelijk verveelde ik me steendood. Beetje zitten lezen terwijl Lisbeth als een klein kind heen en weer aan het kijken was en me vanalles aanwees.
6 ) Vies : De verschillende buffetten tijdens de uitstapjes niet altijd aangeraakt. Gelukkig maar, want soms zag je mede-toeristen heel snel naar het toilet hollen achteraf. Nu we het toch over toiletten hebben: de toiletten op een egyptische trein zijn beerputten, ook al reis je in eerste klas rond.
7 ) Vakantie : Ik kreeg een echt vakantiegevoel: coctail, zwembad, ligstoel en zon... meer moest het niet zijn.
8 ) Genieten  (zie 7)
9 ) Lekker : en dan heb ik het niet alleen over het eten in het hotel, maar ook over mijn allerliefste schat.
10 ) Voorbij : jammer genoeg...
 
Goed, de komende dagen meer details... Beloofd.
 
Ander nieuws : gisteren een sollicitatie (tweede ronde), een gek chatavontuur enne... een leuk filmpke (the Bourne Supremacy). Ook zalig: ons knuffeluurtje voor het slapen gaan.
 
------------------------
 
Nu in mijn cd speler : Neil Young - Sleeps with angels (1995)

15:50 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |