13-06-05

Revalidatie / sorry ma

Wat er gisteren gebeurt is... ik schaam me er nog voor. Weet je ons ma ligt al weken in haar bed gewoon te liggen. Af en toe wordt ze door nonkel in haar rolstoel gezet om te eten en zo... Al meer dan twee weken thuis en nog niet kunnen gaan. Het enerveerde me een beetje.
 
Ik ben haar verwijten beginnen maken, dat ze geen moeite deed, dat het zeker niet vanzelf ging gaan en dat ze moest oefenen. Vandaar dat ik haar uit haar bed gesleurd heb. Heb haar vastgepakt en haar een paar stapjes laten doen.
 
Alleen had ik haar niet goed vast. Ze is door haar knie gegaan en op de grond gevallen. En toen werd ik pas echt goed boos. Heb haar toegeschreeuwd dat ze zelf maar moest recht staan, dat ik haar zeker niet ging helpen... Ma lag intussen huilend van de pijn op de grond.
 
En toen kwam Lisbeth binnen. Haar zelden zo boos gezien. Laaiend was ze. Weet je, ik ben toen pas echt beginnen beseffen wat ik had gedaan. En toen alles weer pijs en vree was, nog een hele poos "nagepraat". Gek, maar uiteindelijk was het ma, die me gelijk gaf. Ze zei dat ze nu pas echt beseft dat ze inderdaad wat meer oefeningen moest doen... Zelf zakte ik door de grond van schaamte en Lisbeth, die heeft een hele avond niet meer tegen me gepraat.
 
 

10:06 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Oei... :-S Hopelijk komt alles weer goed!

Gepost door: SoDa | 13-06-05

... Dat is inderdaad hoe je de vrouw die je op de aarde heeft gezet moet behandelen: respectloos.

Gepost door: Diddy | 13-06-05

Diddy hey diddy is back... je wat a h vervelen jongen?

respectloos? nee hoor... gewoon haar wat aanzetten tot actie. Misschien wat overdreven maar uiteindelijk is ze heel blij dat het zo gegaan is. Vandaag heeft ze voor de eerste keer een tiental meter gestapt... zonder mijn actie zat ze nog altijd in bed. dus t heeft effect gehad.

Gepost door: Leen | 13-06-05

Machteloos Of hoe iemand die zich machteloos voelt soms dingen doet die achteraf niet bijster slim bleken te zijn.
Gelukkig loopt het hier blijkbaar vrij goed af.

Gepost door: A-woman | 13-06-05

hmm je reactie lijkt me nogal hefitg, maar 'theeft effect gehad zonder nadelige gevolgen :-) zo kennen we je weer :-)

Gepost door: Lord cms | 13-06-05

gebroken Hoi meis na een weekje vakantie ben ik weer terug!
Met mn pa gaat het goed met zn been hij is zo eigenwijs dat ie alles zelf wil doen! das ook niet alles hoor want hij belast zijn voet teveel... het is wat met ouders.... meis je kunt niet alles perfect doen en je moeder ook niet geef het tijd en heb gedult met haar dan komt alles goed!
xxx

Gepost door: Merel | 13-06-05

Sja Het is waar dat je iemand wat moet aanmoedigen, maar je bent toch een beetje te ver gegaan. Gelukkig heb je het zelf ingezien. Doe dat nooit meer he!

Gepost door: Myst | 13-06-05

Aheum Je verdient een klap tegen je kop, maar die moet je niet van mij verwachten. Ook ik kan op zo'n foute manier uitvliegen.
Ik houd dus mijn klep.
Desalniettemin, zoals zijne lordship CMS al typte, er is niets gebeurd dat je niet hersteld hebt. Dat maakt jou redelijk uniek, denk ik.
Afijn, ik moet dit nog even laten bezinken. Ik ben er nog niet uit.

Groetjes,
GDB.

Gepost door: GDB | 14-06-05

De commentaren zijn gesloten.