15-06-05

Poesjes

De voorbije twee dagen zijn voorbijgevlogen. Had vrij genomen als compensatie voor mijn weekendwerk (life-work balance noemt dat hier).  Het was zalig!!!
 
Maandag gaan shoppen en heel wat leuke spulletjes gekocht. Een mooie D&G broek gevonden en ook onze dvd collectie flink uitgebreid met oa Der untergang, I robot, The village, Oceans 12, Man on fire en Gothica. Direct een hele boel, ik weet het, mar voor die ene keer dat ik eens buiten kom. lol. Nu nog de tijd vinden om ze te bekijken. Ons salontafel lag al vol ingepakte films... zucht.
 
's Avonds saampjes mexicaans gaan eten. Best gezellig, ondanks de kwetsende opmerkingen van de jongeren achter ons. Weet je, veel mensen kunnen het niet vatten dat twee vrouwen van elkaar houden. Wat is er pervers aan het vasthouden van Lisbeth haar hand, haar lief aankijken of een braaf zoentje op haar mond? Niks toch?
 
Gisteren had schatje ook een hele dag vrij en zijn we richting Limburg getrokken. Ons arm gekocht aan nieuwe spulletjes voor onze toekomstige kinderen (lees: katjes) : een krabpaal, kattenbak, mandje, dekentje, kussen, heel wat speeltjes, eten, etc... Geloof me, die twee kleine prutskes gaan verwend worden. Jammer genoeg moeten we nog een drietal weken wachten eer we ze kunnen afhalen. De beestjes zijn nu pas vijf weken, nog iets te jong dus...  jammer.
 
--------------------
 
CD : Nightwish - Century child (2002)

17:39 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

kindje Ik heb ook een nieuw kindje! een caafje en word dus ook rete verwent he! lekkere groente en fruit noem maar op! Ze heeft zelfs haar eigen blogje hihih moon.skynetblogs.be

Nou jij moet nog ff wachten op jou kindjes maar nog 3 weekjes! veelliefs Zonnetje

Gepost door: Zonnetje | 15-06-05

kindeke ikke ook,een leguaantje, en wort ook reteverwent met lekkere galapagosvruchten rechtstreeks ingevlogen uit zuidamerika, en heeft zijn eigen gsm en creditcard en kan ook al bankieren via internet, hiiihiii, leguaan.skynetblogs.galapagos

nou jullie moeten nog ff wagge op jouw kindekes en poesjes, maar nog maar drie weekjes
groetjes en veel plezier met jullie poesjes ;-)

Gepost door: sterretje | 15-06-05

kwetsende opmerkingen Trek je er niets van aan, dat zijn enkel kleingeestige mensen die zoiets doen. Al wat telt is dat jij gelukkig bent!!

Gepost door: Marieke | 15-06-05

ja, wij hebben ook al die spulletjes gekocht voor onze lieverd... Naar de meeste dingen heeft hij niet eens omgekeken... Leer ze maar van de eerste moment alles kennen, dan heb je meer kans dat je geld niet voor niets is geweest ;o)

Gepost door: Anne | 15-06-05

century child is een killer album!!!
en wees eerlijk: je hebt hun bord eten kapot geslagen tegen huj stomme koppen!

Gepost door: lord cms | 15-06-05

Broer Mijn broer had ook katten in huis, ik was er vies van. Die beesten krabden de zetels open, en na een tijd hadden zij vlooien op de koop toe. Mij heeft hij lange tijd niet gezien.
Het spijt mij dat ik de zeepbel moet openprikken, maar dat is nu eenmaal de keerzijde van de medaille (als het pril geluk verglijdt in alledaagsheid).
Groetjes,
GDB

Gepost door: GDB | 16-06-05

@CMS Jij luisterde toch naar Q-music ? ;-)

Gepost door: Leen | 16-06-05

is zo erg nog nie trek het je niet aan er zijn nog andere dingen in het leven

Gepost door: jojo | 16-03-07

De commentaren zijn gesloten.