16-06-05

Libido

Als God bestaat, dan heeft ie een hele grote vergissing begaan: de creatie van de man. Nee, geloof me, ik ben geen mannenhaatster, het enige waar ik een probleem mee heb, is hun libido. 50 procent van de tijd lopen ze achter hun pik aan en dat is voor mij als vrouw best irritant.
 
Goed, het streelt je ego als anderen je mooi vinden en naar je kijken, maar dikwijls gaat het verder dan dat. Schunnige opmerkingen horen er blijkbaar bij en als je een serieus gesprek probeert te voeren dwalen hun ogen steeds af naar beneden. Als ze je een drankje trakteren op cafe, willen ze meteen een date en als je heel sensueel danst, voel je meteen een hand op je billen. Op de chat kan je onmogelijk een normaal gesprek voeren. Steeds is er wel een die zich voor zijn webcam wil afr*&&^% (zielig is dat) of die (tegen betaling) sex wil.  Hier op het werk gaan de meeste gesprekken over voetbal of over vrouwen. Anouk (de zangeres) noemen ze best een lekker ding. Alleen heeft ze al drie kinderen gehad en zal ze wel uitgeleurd zijn. En zo kan ik nog wel een heleboel voorbeelden geven.
 
Ik zal nu wel weer beschuldigd worden van hokjesdenken, maar toch. Weet je, ik zou graag eens weten hoe mijn vrouwelijke medebloggertjes erover denken of dit ervaren. I'm curious. Mannen mogen zich voor een keertje onthouden van enige vorm van commentaar, al zal dit wel niet lukken... 

11:30 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ja, da's meestal wel zo. Als je in een chatroom binnenkomt zijn er al meteen een hele zwerm mannen die privé willen gaan. En dan daar 'heel privé' willen gaan. :-)
Maar gelukkig zijn er onze blogmannen nog. Die vallen toch wel goed mee he? :-)

Gepost door: SoDa | 16-06-05

twee zaken; inderdaad; veel veel VEEL zielige mannetjes op de chats... en veel zielige gasten die indd al snel al die zaken doen/willen die jij zegt... MAAR
opnieuw een GROTE FOUT: jij zegt "Als God bestaat, dan heeft ie een hele grote vergissing begaan: de creatie van DE MAN. Nee, geloof me, ik ben geen mannenhaatster, het enige waar ik een probleem mee heb, is HUN libido. "
Zou je er wel eventjes kunnen bijvertellen dat er HEEL WAT GOEDE mannen rondlopen op deze aardbol ook! En velen onder ons hier op de blogjes hebben er zo eentje vast... Zoals ik zeg; akkoord met je mening, maar niet VERALGEMENEN!!!!!!
EN ten derde; er zijn ook heel wat STOMME VROUWEN op deze wereld! Kben dan wel gene man, maar nog nooit gelet op het feit dat sommige vrouwen gewoon maar achter nen man aanlopen, om zijn vriendin te kl¨ten? Heb ik alleszins nog meegemaakt, probeert ze ff lekker mijn vriend op te vrijen (al lukte dat niet en zorgde dat voor ietwat grappige situaties) gewoon om mij op mijn paard te krijgen... EN dat je vrouwen vind op de chats die GRAAG es een avondje afspreken om gewoon es te you-know-what... En dat er veel bitches rondlopen die gewoon graag es met de mannen hun voeten rammelen??

Dus twee boodschappen:
- niet veralgemenen (niet iedereen is goed/slecht); volgens mij is je kijk op de wereld veel te zwart/wit ofwel is het goed ofwel is het slecht... er bestaat ook een middenmoot!
- ook vrouwen kunnen sucken

Gepost door: RedRose | 16-06-05

Akkoord met RedRose!! Ik heb ne schat van ne vent in ieder geval! Op de twee dat we samen zijn nog geen enkel probleem mee gehad!

Gepost door: liza | 16-06-05

Tja We weten ondertussen wel dat Pink Lady af en toe eens een stok in het hoenderhok smijt hé. Jij houdt wel van een discussie af en toe?

En, ik denk ook wel dat ze goed genoeg weet dat er ook andere mannen zijn. En toch... Voor diegenen die mijn blogje soms eens volgen: ik heb dus ook een probleem met "de man zijn libido". Alleen ben ik ervan overtuigd dat mijn exemplaar (hihi) geen té groot libido heeft, alleen heb ik een kleiner.
En, ik begrijp dat het voor Leentje geen leuk gevoel is, omdat ze gewoonweg nooit geïnteresseerd is in mannen.
Och, laat die mannen maar doen. Af en toe streelt het nog eens mijn ego en als het mij irriteert, lach ik eens goed en ga ik eraan voorbij. Ik weet gewoon dat er anderen zijn die niet alleen en altijd achter hun pik. rondhollen.

Gepost door: A-woman | 16-06-05

~~ Deels akkoord... gewoon niet veralgemenen... maar sommige uitspraken die je soms hoort van mannen doen je toch echt wel zo hard fronzen dat de rimpels bijna automatisch op je voorhoofd zouden blijven staan. Enneu gezellig gaan dansen is inderdaad niet mogelijk zonder dat uw vriend er naast staat... ik weet niet waarom venten het in hun hoofd halen dat dansen een uitnodiging is om mij eens even te betasten... vooral eng wordt het dan als de kerel die u vastpakt even oud is als uw vader brrr CREEP!!! get a life!
nu ja niet iedereen is dus zo... ;-)

Gepost door: g*lover | 16-06-05

. Ik ken zelfs mannen die zèlf last hebben van hun libido. Picture that...

Gepost door: Twinkeltje | 16-06-05

De commentaren zijn gesloten.