16-06-05

Such a lonely world

Als ik de wereld om me heen zie, voel ik me eenzaam. Er gaat geen dag voorbij of ik zie beelden van vroeger voor me. Ik word er wanhopig en droevig van. Weet je, soms wil ik me gewoon als een klein kind in mijn eigen wereld terugtrekken. Als een bang wezen me veilig onder bed verstoppen. Luid gillen om iedereen op afstand te houden, om te vermijden dat ze te dicht in mijn buurt komen... Soms wou ik dat ik een gewoon meisje was, naief en zonder zorgen. Gewoon net als iedereen genieten van mijn leventje.
 
Nu is sex iets degoutants geworden voor mij. Vanuit mijn ervaring begrijp ik niet dat een vrouw zich zo kan verlagen door met een man naar bed te gaan. Hoe kan je hiervan genieten? Of beschouwen ze het als een verplicht nummertje? Gewoon een keertje in bed duiken in ruil voor een dagje shoppen?
 
Ik weet niet waarom... ik wil het niet weten. Der spoken een heleboel gedachten door mijn hoofd. Ik haat mezelf hierom. Ik haat mezelf omdat ik zo'n willoos slachtoffer ben geweest. Misschien had ik gewoon een mes tussen zijn ribben moeten duwen... Ik haat mezelf omdat ik Lisbeth tot last ben. Ik haat mezelf voor hetgeen ik geworden ben. Wou dat ik mijn leven weer kon overdoen. Ik haat mezelf... haat haat haat.
 
Sorry, ik moest dit even kwijt...

15:32 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

haat jezelf niet :-) er zijn vele mensen die jou niet haten, dus als zij het al de moeite vinden, waarom dan jezelf de moeite niet vinden éh :-) Da maak ik mezelf altijd wijs, soms helpt het, soms niet! Succes en kopje op meid :-)

Gepost door: RedRose | 16-06-05

ik kan me voorstellen hoe je je voelt... maar ik zal je moeten teleurstellen, want sex met een jongen van wie je houdt is echt wel fijn... En we doen het niet om een dagje te gaan shoppen...Denk je nu echt dat je je vriendin tot last bent? Zij houdt van je... Geen denken aan dat je voor haar een last bent... Voor haar ben je eerder de lieverd voor wie ze moet zorgen :D

Gepost door: Anne | 16-06-05

. Je moet het misschien eens zo bezien, je toekomst ga je zelf vorm geven, als je dat bewust en op een goede manier kan doen dan kan je jezelf daarvoor toch al niet haten.

Gepost door: Hephi | 16-06-05

Denk je dat echt? Vrouwen hebben alleen sex met mannen in ruil voor een dagje shoppen? dus als er geen winkels zouden zijn zouden alle vrouwen met elkaar in bed duiken, zouden alle vrouwen lesbisch zijn? Nou, voor mij klopt dat niet. Ik heb een absolute hekel aan shoppen, dus dat is zeker niet de reden waarom ik sex heb met mijn manneke. Ik neem aan dat het gewoon anders is met iemand die je graag ziet of dat nu een man is of een vrouw. De intimiteit, de erotiek, de liefde...Het verschilt niet zoveel van wanneer jij sex hebt met een vrouw die je graag ziet, denk ik.

Gepost door: AV | 16-06-05

Don't hate yourself... Het verleden is voorbij, daar kan je niets meer aan doen. Maar de toekomst kan je zelf wel voor een groot deel bepalen. Ga ervoor and enjoy every minute! :-)

Gepost door: SoDa | 16-06-05

Hey! Probeer eens alternatieve therapie! Veel beter dan gewone psychotherapie. Als je wilt, kan ik je wel iemand aanbevelen.

Gepost door: Myst | 17-06-05

Leentje ik begrijp je! Hoi leentje, ik kom hier misschien wat laat aan met mijn reactie, maar ik las het dan ook zo laat op het internet. Ik herkende mezelf in jouw bericht, sommige vrouwen hebben echt wel een blinddoek aan wat mannen betreft. Alsof ze geen eigenwaarde hebben en met het minste komplimentje achterover vallen. Ik ben al lang van dat 'sterke ras' terug gekomen. Ik heb zelf jarenlang een chatroom gehad en al wat ik zag is dat mannen om 22u in hun bed lagen te snurken terwijl vrouwen nog urenlang wakker waren. Dat ze alleen bleven van zolang ZIJ in het middenpunt van de belangstelling stonden, als dat niet meer was, dropen ze af. Ik ben geen mannenhaatster, ik ben alleen mijn respect voor hun verloren. Ik ben (als ik dat mag zeggen) een mooie vrouw, en ik denk aan jouw uitleg te lezen dat jij dat ook bent. Soms denk ik, ik wou dat ik lelijk was en dom, dan zou ik ook met mannen om kunnen. Mooi zijn is geen gift, integendeel, je kunt beter minder mooi zijn, dan kijk je niet zo nauw en aanvaard je meer. Ben je ook blij dat je die 'toch oh zo perfecte man' hebt kunnen krijgen. Als je mooi bent, kun je ook veel mannen krijgen, maar of dat een voordeel is??? Nee hoor!!!!! Want dàn pas zie je het karakter van mannen!!!
Sorry mannen, maar wij zijn niet zo dom als jullie wel denken, we hebben jullie door en door, en ja als het moet zullen we jullie spelletje wel meespelen, maar dan is het alleen omdat we er zelf voordeel willen uithalen en niet omdat jullie zo tof zijn, want goh soms zijn jullie echt zielig.

Gepost door: Misty | 10-07-06

De commentaren zijn gesloten.