24-06-05

Aftellen

Ik ben aan het aftellen... Morgenvroeg vertrek in naar Kuala Lumpur. Weet je, voor de eerste keer in mijn leven, ben ik zenuwachtig. Weet niet waardoor het komt. Ik probeer zoveel mogelijk van mijn werk over te dragen, maar ik ben bang dat er binnen drie weken ne enorme stapel werk gaat liggen.
 
Strakskes komt Lisbeth hier naar toe (Den Haag), ze gaat me morgen uitwuiven. Keischattig vind ik dat, al hoop ik dat ik niet ga wenen. Weet je, 'k ben nog nie vertrokken en ik mis haar nu al. Help! ik ben verloren zonder haar.  :)
 
Vanochtend wat op ons balkon gezeten. De hele tijd naar de zee zitten staren. Een beetje  wegdromen. Was een beetje aan onze toekomst aan het denken. Hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik weet: ik wil een kindje. Zo'n kleine hummel die je kunt vertroetelen en koesteren. Mama Lisbeth, ze zou het perfect doen, dat weet ik nu al. Enne, met twee moeders in huis, kan het moeilijk mislopen he. Nu nog zo gauw mogelijk zwanger worden en volgend jaar....  Whiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Jipie.  :)
 
--------------------------
 
Muziek : Radio 538 (Nederlandse radio)
Vandaag voel ik me: nerveus maar happy.
 
 

14:40 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

kuala lumpur! magic!

Gepost door: lord cms | 24-06-05

je lijkt mij een fantastische meid gevonden te hebben in Lisbeth Als ik je berichtjes nalees, dat meisje was er telkens opnieuw voor je als je het moeilijk had, accepteert het feit dat je veel tijd steekt in werk, zorgt voor je als ze kan,... Niet meer laten lopen zou ik zo zeggen!

Gepost door: missie | 24-06-05

Weg? Euh...Kuala Lumpur? Vakantie of zaken? En indien vakantie, waarom niet met Lisbeth?

Gepost door: dementor69 | 26-06-05

De commentaren zijn gesloten.