27-06-05

Malaysia - Update 1

Haliho, veilig en wel in het verre Malaysia toegekomen. Het is hier half vijf 's avonds. Mijn eerste dag vol meetings en rondleidingen achter de rug en direct weer de taxi in richting hotel. Op zich klonk het best leuk, dit tripje, maar uiteindelijk toch een beetje ontgoocheld.
 
Het begon met het afscheid van schatje. 'k Heb me sterk proberen houden, maar der zijn heel wat traantjes gevloeid. Gek, want ik ben al vaker van huis weggeweest. Ook Lisbeth kreeg het daardoor moeilijk en John, die stond ons uit te lachen. Soit, ik kijk al uit naar zondag, wanneer schatje hier naar toe komt voor nog een tiental daagjes strand. Jipie...
 
De vlucht dan. Twaalf uur 's middags in Schiphol vertrokken en pas twaalf uur later in Kuala Lumpur aangekomen (het was daar toen 6 uur in de ochtend). De hele vlucht niet kunnen slapen en me eigenlijk doodverveeld. Beetje proberen lezen, maar om eerlijk te zijn, ik werd gek van dat stilzitten. Niks voor mij. :)

De landing was heel onaangenaam (om het lichtjes uit te drukken). Hevige onweersbuien op dat moment boven KL. Eerst een half uurtje rondgecirkeld boven de luchthaven, maar toen het niet dadelijk begon op te klaren, klonk het: "We are going to land." Zelden zo'n ruwe landing meegemaakt. Het vliegtuig  werd tijdens het dalen hevig heen en weer geschud. Even was het schrikken toen de linkervleugel zo'n honderd meter boven de grond even een duik nam, maar uiteindelijk smakten we toch veilig op de landingsbaan. Oef, me zelden zo ongemakkelijk gevoeld. Als ik neerstort, dan liefst samen met Lisbeth.
 
Op de luchthaven afgehaald door een man met Toyota-minibusje en netjes voor mijn hotel afgezet. Tweede ontgoocheling: ons kantoor ligt niet in KL zelf, maar zo'n vijftigtal km buiten het centrum. Het betreft hier een nieuwe locatie vol bedrijfsparken: Cyberjaya noemt dat. Het hotel zelf ligt nabij het kantoor en dus kon ik een dagje stappen in Kuala Lumpur op mijn buik schrijven. Goed, ondertussen op de planning wel gezien dat we woensdag een daguitstapje hebben daar naar toe, dus dat compenseert. ( ons kantoor zie je op de foto hiernaast - heb hem van intranet geplukt )
 
Zondag doodmoe in het hotel gebleven. Ook al is het redelijk bewolkt, het is hier keiwarm en klammig (zo'n dertig graden). Ik heb maar gauw mijn bikinitje aangetrokken in me in een stoel a h zwembad genesteld met een boekje. Veel gelezen heb ik niet, want direct in slaap gevallen voor een paar uurtjes.
 
Het eten dan: slechts 1 woord om het te omschrijven: kei-pikant. Jawadde, it burns like hell.
 
Vandaag dus naar ons kantoor. Best indrukwekkend moet ik zeggen. Vooral de zaal waar de global helpdesk zit. Honderden mensen op een rijtje die het ene telefoontje na het andere te verwerken krijgen. Als ik een probleem met mijn pc heb en de helpdesk bel, dan kom ik hier terecht. Goed om weten, lol. En nu we het toch over cijfertjes hebben: als je alle informaticamensen hier optelt, kom je uit op zo'n 1500 mensen.
 
Tof vond ik de kennismaking met mijn Aziatische collega Tina (ze hebben hier allemaal de gewoonte westerse namen aan te nemen). Ik heb haar dagelijks aan de telefoon, we hebben reeds heel wat afgepraat over vanalles en nog wat. In het echt lijkt ze nog charmanter. 't Is letterlijk een kleintje, draagt een maatpak enne als ze praat, moet je heel stil zijn want anders versta je ze niet. Zo verlegen (dat lijkt zo). Ik denk dat ik de komende dagen maar bij haar in de buurt blijf, want de Amerikanen die hier eveneens op bezoek zijn. AAAARG. Groot, dik en keiveel lawaai. En dan dat texaans accent. Ze lijken wel weggelopen uit een cowboyfilm. Geen slecht woord over hen hoor. Grappig is dat ik 1 van hen nog ken van mijn bezoek aan Houston een tijdje terug, dus met hem was het een blij weerzien.
 
Maleisie lijkt een smeltkroes van culturen. Een groot deel van de bevolking is boedhist (heel modern en westers), de andere voornamelijk moslim (hoofddoek) en verder ook een deel christenen. Wat opvalt is het hoge percentage vrouwen dat hier werkt en dat kan ik alleen maar toejuichen. Heel gedienstig iedereen. Zo liep ik gisteren in het hotel richting uitgang. Een poetsvrouw had dit opgemerkt en spurtte van zo'n vijftig meter afstand richting deur om die voor mij open te houden. Het deed raar moet ik zeggen, want dat kennen we bij ons niet he.
 
Ik zou nog uren kunnen doorvertellen, maar het is stillaan tijd om naar het hotel te vertrekken. Vanavond krijgen we er een welkomsdiner aangeboden. Een soort barbecue met daarna een feestje. Hoe of wat weet ik niet. 'k ben benieuwd.  In ieder geval tijd om me te gaan op tutten. Dada en dikke kus.
 
( ik weet niet wanneer ik tijd heb voor de volgende update, maar dat zien jullie wel he)

11:15 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

24-06-05

Aftellen

Ik ben aan het aftellen... Morgenvroeg vertrek in naar Kuala Lumpur. Weet je, voor de eerste keer in mijn leven, ben ik zenuwachtig. Weet niet waardoor het komt. Ik probeer zoveel mogelijk van mijn werk over te dragen, maar ik ben bang dat er binnen drie weken ne enorme stapel werk gaat liggen.
 
Strakskes komt Lisbeth hier naar toe (Den Haag), ze gaat me morgen uitwuiven. Keischattig vind ik dat, al hoop ik dat ik niet ga wenen. Weet je, 'k ben nog nie vertrokken en ik mis haar nu al. Help! ik ben verloren zonder haar.  :)
 
Vanochtend wat op ons balkon gezeten. De hele tijd naar de zee zitten staren. Een beetje  wegdromen. Was een beetje aan onze toekomst aan het denken. Hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik weet: ik wil een kindje. Zo'n kleine hummel die je kunt vertroetelen en koesteren. Mama Lisbeth, ze zou het perfect doen, dat weet ik nu al. Enne, met twee moeders in huis, kan het moeilijk mislopen he. Nu nog zo gauw mogelijk zwanger worden en volgend jaar....  Whiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Jipie.  :)
 
--------------------------
 
Muziek : Radio 538 (Nederlandse radio)
Vandaag voel ik me: nerveus maar happy.
 
 

14:40 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

23-06-05

Fietstochtje eergisteren

Ik heb slechts 1 woord om het fietstochtje van eergisteren te omschrijven: zaaaaaaalig. Genieten van begin tot eind en dat kwam niet alleen door het mooie/schattige/aangename gezelschap. Het kanaal tussen Sluis en Damme is een geschikte locatie voor een fietstochtje, Sluis zelf is een schattig stadje enne het eten achteraf op een terrasje in Damme: mjam mjam lekker! 'k zal morgen wat meer hierover schrijven, maar de plicht roept...
 
--------------
 
Goed, ik ga hier dus niet een gedetailleerd overzicht geven van de route en bezienswaardigheden, dat moet je maar op volgende site lezen: http://www.wandelenbacob.be . 1 opmerking: ze zeggen dat vrouwen geen kaart kunnen lezen, maarre: wij hebben het tegendeel bewezen! Alleen was het minder aangenaam om steeds maar naar die beschrijving te staren, niet echt handig als je tegen een rotvaart door de polder scheurt. Bij momenten zo snel dat zelfs enkele wielertoeristen ons nie konden volgen. En dat vind ik best grappig, want meestal kunnen ze daar nie tegen.
 
Het ging er bij momenten best rustig aan toe hoor, voor jullie een verkeerde indruk krijgen van ons. Want eigenlijk ga je fietsen om van de omgeving te genieten. Allez ja, we zijn een hele tijd aan het tateren geweest, dus af en toe zullen we wel iets gemist hebben. In ieder geval: veel genoten van het traject langs de Damse vaart en ook Damme en Sluis zelf was de moeite. Zelf deed ik het vooral voor het zonnetje en voor het etentje achteraf: paling op een dams terrasje, een glaasje wijn en Lisbeth. Een perfecte combinatie !!!

14:42 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Just one of those days

It's just one of those days... Voor de afwisseling nog eens aan het werk en het loopt meteen in het honderd. Ik denk dat ons management voor de eerste keer beseft wat een puinhoop de verhuis naar India is geweest. Sinds deze nacht ligt een van onze belangrijkste SAP systemen plat enne... geen beterschap in het vooruitzicht (terwijl zo'n dingen vroeger binnen het half uur opgelost waren). De financiele gevolgen zijn enorm. Trucks die de raffinaderijen nie kunnen uitrijden, facturatie die niet gebeurd, etc... De business is furieus. 't Krijgt nog zeker een staartje. Enne... wij maar moeite doen om die Indiers ne shot onder hun kont te geven zodat ze eindelijk eens hun werk doen. Veel zin om het zelf op te lossen, maar dat mag tegenwoordig niet meer. Jesus. 
 
---------
 
Muziek : Neil Young - Weld (1991)
Vandaag voel ik me: als een boom die door een specht bewerkt wordt. Barstende hoofdpijn.

13:27 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-06-05

Chat (2) - fun

Chat met Peter, happy getrouwd :  zelfs al maak je ze belachelijk, je krijgt steeds hun msn   :)

<Peter39> hallo
<Peter39> zin om me naakt te zien
<leen24> nee
<< effe op de algemene chat gezegd wat Peter wou >>
<Peter39> waarom moet je dit doen a publiek
<leen24> en waarom moet jij dit doen?
<Peter39> ik vraag maar gewoon iets he
<leen24> ga dan naar cybersex he
<Peter39> ik probeer je ook niet belachelijk te maken
<leen24> pfff, ook veel respect heb jij voor anderen
<leen24> zeg je dat tegen iedere vrouw die je op straat tegenkomt?
<leen24> hallo ik ben peter en ik wil naakt zijn
<leen24> leuk
<Peter39> ik ben hier niet op straat he
<leen24> je bent hier nie op een sexchat he
<Peter39> ach mens wat doe jij hier anders
<leen24> babbelen, waarvoor dient een chat anders?
<Peter39> vrienden zoeken zeker
<Peter39> laat me niet lachen
<leen24> meneer zijn pikkie is gekrompen?
<Peter39> als je wil babbelen moet je naar de chat box en niet naar
holibi he
<leen24> ik ben holebi
<leen24> leukerd
<leen24> ken je de betekenis wel van het woord holebi?
<Peter39> dan ben je les?
<leen24> goe geraden
<Peter39> en die kunnen blijkbaar niet met gewone mensen praten?
<leen24> gewone mensen? iemand die zijn kleren uit wil doen?
<leen24> als da gewoon is
<leen24> ik noem da frustri
<Peter39> ja zou kunnen zoals holibi een ziekt is?
<leen24> ziekte? ik voel me perfect happy
<Peter39> ja da zal wel
<leen24> msnen?
<Peter39> iedere zot vind zichzelf ook normaal hoor
<leen24> teveel in de spiegel gekeken ja
<Peter39> wil je msnen?
<leen24> jep
<Peter39> mag ik je msn?
<leen24> ik de jouwe
<Peter39> ik geef vhet mijne niet, weet niet of je te vertrouwen bent
he
<leen24> haha
<leen24> da s een goei
<leen24> jij was vragende partij he, ik nie
<Peter39> al wat ik je zeg brief je door naar de holibi chat
<leen24> jep k wil ook een beetje fun he
<Peter39> jij vroeg toch eerst msnen?
<leen24> hoe kan ik je anders naakt zien?
<Peter39> ik dacht dat je dat niet wilde
<leen24> k wil ook wel eens lachen
<leen24> jouw beslissing
<Peter39> Martens4@hotmail.com
<leen24> k ben heel ziek zenne, dus nie lang meer te leven
<Peter39> ja da zal wel
<Peter39> heb jij cam?
<leen24> nee
<leen24> ik zie er nie uit met mijn ziekte
<leen24> allemaal zwarte plekken
<leen24> t begint te rotten onderaan
<leen24> piep?
<Peter39> Piep
<leen24> was t lekker
<Peter39> wat?
<leen24> k dacht dat je een slachtoffer had gevonden
<leen24> moa blijkbaar was je nie overtuigend genoeg
<Peter39> was niet op zoek
<leen24> je wou toch cammen
<Peter39> ja
<leen24> dan ben je toch op zoek of zie ik da verkeerd?
<leen24> ben je 39?
<Peter39> ja
<leen24> getrouwd?
<Peter39> ja
<leen24> en waar is je vrouw?
<Peter39> gaan werken
<leen24> wilt ze nie meer s avonds?
<Peter39> weinig
<leen24> ze is misschien les geworden
<Peter39> was het maar waar
<leen24> hoe bedoel je?
<Peter39> ik hou van les vrouwen
<Peter39> zie die graag bezig
<leen24> k wil ze altijd wel bekeren
<leen24> als je mij haar msn geeft
*** Peter39: No such nick/channel

18:18 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

21-06-05

Nieuw wagentje

Joepie, we hebben er een nieuw autootje bij. Allez ja, Lisbeth heeft een nieuw karretje. Ne zwarte Z4, basismodel. De auto staat nu bij de invoerder, dus 't is maar 2 weken wachten tot ze hem heeft. En nu maar hopen dat het mooi weer blijft.
 
De plannen voor vandaag zijn gewijzigd. Seffes naar Damme. Gaan een fietsroute doen richting Sluis (nederland). Hebben we gevonden via http://www.wandelenbacob.be . Ziet er best leuk uit zo langs het kanaal.
 
Nog effe wachten op Lisbeth die zich in de badkamer mooi aan het maken is. Vind ik wel leuk, zo'n schatje dat er op elk moment van de dag prachtig uitziet. Lucky me, hihi.
 
Allez k ga jullie laten,
dikke kus,
Leen
 
--------------------------
 
Muziek : Stubru
Vandaag voel ik me : vrolijk

12:25 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

20-06-05

Beach time / auto

Nadat we gisteren ne hele dag op het strand hadden gelegen (zaaaaaalig zo rustig wegdromen terwijl je het geluid van de zee hoort), zijn we tot het besluit gekomen om het komende twee dagen nog eens over te doen. Allez ja, dat waren de plannen. Lisbeth zou vanavond hierheen (Scheveningen) komen voor twee daagjes genieten. Alleen belde madam net op, dat het te warm was om drie uur in de auto te gaan zitten zo zonder airco.
 
Daarom net besloten om zelf richting Gent af te zakken en morgen en overmorgen de belgische kust onveilig te maken. Enne, als het te warm is in haar autootje, dan kan ik maar 1 ding zeggen: tijd voor een nieuwe. Toen ik het schatje voorstelde klonk ze redelijk enthousiast. Ik had het wel verwacht, want zo'n cabriootje, dat kan ze toch nie weigeren, zeker nie nu we besloten hebben om toch maar niet te verbouwen. Dus: morgen eerst effe naar de garage, voor ze van gedacht verandert.

17:59 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Stokje - Favoriete handtas

Oh jee, een nieuw stokje... Allez, voor 1 keertje effe een kort antwoord.
 
1) toon je favoriete handtas + waar heb je ze gehaald?

'k Heb een dertigtal handtasjes, verschillende modellen en verschillende afmetingen, gaande van piepklein tot monsterachtig groot. Handtasjes zijn voor mij een soort van verslaving (net als schoenen). Als ik er een leuke zie, dan moet ik hem hebben. Mijn nieuwste aanwinst (foto hiernaast) is mijn D&G tasje. Ik ben er trots op, want hij past perfect bij mijn outfit. Ook qua afmetingen ideaal voor mij. 

2) wat stop je erin?

Da varieert van dag tot dag. Onmisbaar zijn: mijn gsm, agenda en een pakje papieren zakdoekjes. Ook mijn poederdoos en mp3 spelertje gaan steeds mee. Verder een heleboel rommel gaande van foldertjes tot wat koekjes. Oh ja, mijn mini-geldbeugel en creditkaarthouder, bijna vergeten. En dat is het zo ongeveer, denk ik.
 
Aan wie ik mijn stokje doorgeef? Aan iedereen die zin heeft erin. Neh!
 
---------------------
 
Muziek : Nirvana - Nevermind (2001)
Vandaag voel ik me: herboren, net aan een nieuwe maancyclus begonnen, als je begrijpt wat ik bedoel.

11:18 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

18-06-05

Ontbijt

Grote verrassing deze ochtend, schatje die me verwent met een ontbijt op bed. She's sooooooooo cute. Jammer genoeg is ze nu gaan werken. Ikke ga het huisje een poetsbeurt geven en daarna met een boekje op een terrasje gaan zitten. Jipieeee.
 
-------------
Muziek : Stubru
Vandaag voel ik me: vol nieuwe/leuke plannen

08:56 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

17-06-05

Typisch chatgesprek (zucht)

<wortel36> zin om te kijken leentje
<Leen> naar?
<wortel36> naar mij
<wortel36> heb zin, jij?
<Leen> in een ijsje?
<wortel36> ja ook lol
<wortel36> zin om te kijken??
<wortel36> of aan het werken?
<Leen> te kijken naar?
<wortel36> ben je thuis
<wortel36> heb je zin om naar mij te kijkzen op msn voor de cam
<Leen> waarom zou ik?
<wortel36> laat maar
<wortel36> tis goe
<Leen> ik heb gewoon geen zin in gefrustreerde venten da s al
<wortel36> ja ok
<wortel36> versta da wel
<wortel36> heb gewoon zin en das al
<wortel36> sorry hé
<Leen> pfff word je da nie moe?
<wortel36> haha
<wortel36> jij wel?
<Leen> ja, al dat gebedel
<wortel36> ok
<wortel36> zal er rekening mee houden
<Leen> waarom?
<wortel36> ah
<Leen> da vraag ik me af
<wortel36> om mijn leven te verbeteren
<Leen> te verbeteren door je af te rukken voor een webcam?
<Leen> raar ideeen heb je
<wortel36> jij al zien rukken voor de cam
<Leen> waarom zou ik daar nu behoefte in hebben?
<Leen> ?
<wortel36> weet ni zenne
<wortel36> moet jij weten of je er iets aan hebt hé
<wortel36> interesse?
<Leen> om?
<wortel36> zien of niet?
<Leen> wat zien?
<wortel36> men ding
<Leen> zielig
<Leen> vind je dat zelf niet?
<wortel36> nee
<Leen> en wat vind jouw vrouw er van?
<wortel36> die kijkt soms ook
<Leen> in your dreams zeker
<wortel36> nee int echt kieken
<Leen> waarom heb je dan nood aan een ander als je zo n toffe vrouw hebt?
<Leen> kieken
<Leen> mannen he  :)
<Leen> ze zijn zo grappig
<Leen> of ist zielig?
<Leen> en nogal stil precies
<Leen> is em gekrompen?
<wortel36> wie weet
<Leen> je als een loser zitten afrukken
<wortel36> noodhulp he
<Leen> tss tss tss
<Leen> moet je daarvoor anderen lastigvallen?
<wortel36> jij doet nooit aan masturberen zeken
<Leen> nee
<wortel36> kieken
<Leen> ik heb daar een toffe partner voor
<Leen> en ik voel die drang niet
*** wortel36: No such nick/channel
 
( en toen was ie weg )

13:04 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Adoptie

Raar mailtje vanochtend in mijn inbox. De holebi-federatie die oproept tot actie in Brussel ten voordele van adoptie door holebi-koppels.
 
Effe een kort antwoord: ik voel me niet geroepen, niet omdat ik geen voorstander zou zijn van een uitbreiding van de adoptie-wetgeving. Nee, simpele reden: ik voel me geen holebi. Technisch gesproken ben ik het wel, en ik ga er niet om liegen. Maar om eerlijk te zijn: ik beschouw me eerder als een individu, een kleine lieve meid die af en toe haar kuren heeft. Een vrouw die net als iedereen een plaatsje heeft veroverd op deze aardbol. Mijn lesbisch zijn, da's maar een klein aspect van mijn hele persoonlijkheid en daarom wil ik me daar niet op focussen...
 
--------
 
In mijn cd-speler : Rage against the machine.
Vandaag voel ik me: klein. Een kleine droevige meid die nood heeft aan een heleboel knuffels.

11:05 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

16-06-05

Such a lonely world

Als ik de wereld om me heen zie, voel ik me eenzaam. Er gaat geen dag voorbij of ik zie beelden van vroeger voor me. Ik word er wanhopig en droevig van. Weet je, soms wil ik me gewoon als een klein kind in mijn eigen wereld terugtrekken. Als een bang wezen me veilig onder bed verstoppen. Luid gillen om iedereen op afstand te houden, om te vermijden dat ze te dicht in mijn buurt komen... Soms wou ik dat ik een gewoon meisje was, naief en zonder zorgen. Gewoon net als iedereen genieten van mijn leventje.
 
Nu is sex iets degoutants geworden voor mij. Vanuit mijn ervaring begrijp ik niet dat een vrouw zich zo kan verlagen door met een man naar bed te gaan. Hoe kan je hiervan genieten? Of beschouwen ze het als een verplicht nummertje? Gewoon een keertje in bed duiken in ruil voor een dagje shoppen?
 
Ik weet niet waarom... ik wil het niet weten. Der spoken een heleboel gedachten door mijn hoofd. Ik haat mezelf hierom. Ik haat mezelf omdat ik zo'n willoos slachtoffer ben geweest. Misschien had ik gewoon een mes tussen zijn ribben moeten duwen... Ik haat mezelf omdat ik Lisbeth tot last ben. Ik haat mezelf voor hetgeen ik geworden ben. Wou dat ik mijn leven weer kon overdoen. Ik haat mezelf... haat haat haat.
 
Sorry, ik moest dit even kwijt...

15:32 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Libido (2) / @Redrose

Weet je, ik ben vroeger ook een bitch geweest, een stomme vrouw. Ik heb vroeger een heleboel relaties naar de kloten geholpen, gewoon omdat ik dat fijn vond. Het gaf me een zekere voldoening. Toen dacht ik dat ze het zelf gezocht hadden. Nu weet ik: ik was kwaad. Vol woede vanwege het onrecht dat me was aangedaan. Ik was jaloers, omdat ze gelukkig waren en een normaal leven hadden, terwijl dat van mij verwoest was. Zielig? Misschien wel, maar ik kan de tijd niet terugdraaien he.
 
Weet je, ik heb dikwijls nagedacht over wat er zou gebeurd zijn als ik die ene vent niet was tegengekomen. Geloof me, die paar afschuwelijke weken hebben mijn leven compleet veranderd. Misschien was ik wel gewoon een huisvrouwtje geworden met een paar kinderen en een ventje dat elke avond trouw naar huis komt. Ik zou Lisbeth nooit ontmoet hebben. Ik zou nooit carriere gemaakt hebben. Ik zou nooit... Gek...
 
-----------------
 
Dit als reaktie op Redrose :
 

2005-06-16, 12:16:15
twee zaken;
inderdaad; veel veel VEEL zielige mannetjes op de chats... en veel zielige gasten die indd al snel al die zaken doen/willen die jij zegt... MAAR
opnieuw een GROTE FOUT: jij zegt "Als God bestaat, dan heeft ie een hele grote vergissing begaan: de creatie van DE MAN. Nee, geloof me, ik ben geen mannenhaatster, het enige waar ik een probleem mee heb, is HUN libido. "
Zou je er wel eventjes kunnen bijvertellen dat er HEEL WAT GOEDE mannen rondlopen op deze aardbol ook! En velen onder ons hier op de blogjes hebben er zo eentje vast... Zoals ik zeg; akkoord met je mening, maar niet VERALGEMENEN!!!!!!
EN ten derde; er zijn ook heel wat STOMME VROUWEN op deze wereld! Kben dan wel gene man, maar nog nooit gelet op het feit dat sommige vrouwen gewoon maar achter nen man aanlopen, om zijn vriendin te kl¨ten? Heb ik alleszins nog meegemaakt, probeert ze ff lekker mijn vriend op te vrijen (al lukte dat niet en zorgde dat voor ietwat grappige situaties) gewoon om mij op mijn paard te krijgen... EN dat je vrouwen vind op de chats die GRAAG es een avondje afspreken om gewoon es te you-know-what... En dat er veel bitches rondlopen die gewoon graag es met de mannen hun voeten rammelen??

Dus twee boodschappen:
- niet veralgemenen (niet iedereen is goed/slecht); volgens mij is je kijk op de wereld veel te zwart/wit ofwel is het goed ofwel is het slecht... er bestaat ook een middenmoot!
- ook vrouwen kunnen sucken
http://redrose.skynetblogs.be

13:23 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Libido

Als God bestaat, dan heeft ie een hele grote vergissing begaan: de creatie van de man. Nee, geloof me, ik ben geen mannenhaatster, het enige waar ik een probleem mee heb, is hun libido. 50 procent van de tijd lopen ze achter hun pik aan en dat is voor mij als vrouw best irritant.
 
Goed, het streelt je ego als anderen je mooi vinden en naar je kijken, maar dikwijls gaat het verder dan dat. Schunnige opmerkingen horen er blijkbaar bij en als je een serieus gesprek probeert te voeren dwalen hun ogen steeds af naar beneden. Als ze je een drankje trakteren op cafe, willen ze meteen een date en als je heel sensueel danst, voel je meteen een hand op je billen. Op de chat kan je onmogelijk een normaal gesprek voeren. Steeds is er wel een die zich voor zijn webcam wil afr*&&^% (zielig is dat) of die (tegen betaling) sex wil.  Hier op het werk gaan de meeste gesprekken over voetbal of over vrouwen. Anouk (de zangeres) noemen ze best een lekker ding. Alleen heeft ze al drie kinderen gehad en zal ze wel uitgeleurd zijn. En zo kan ik nog wel een heleboel voorbeelden geven.
 
Ik zal nu wel weer beschuldigd worden van hokjesdenken, maar toch. Weet je, ik zou graag eens weten hoe mijn vrouwelijke medebloggertjes erover denken of dit ervaren. I'm curious. Mannen mogen zich voor een keertje onthouden van enige vorm van commentaar, al zal dit wel niet lukken... 

11:30 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

15-06-05

Poesjes

De voorbije twee dagen zijn voorbijgevlogen. Had vrij genomen als compensatie voor mijn weekendwerk (life-work balance noemt dat hier).  Het was zalig!!!
 
Maandag gaan shoppen en heel wat leuke spulletjes gekocht. Een mooie D&G broek gevonden en ook onze dvd collectie flink uitgebreid met oa Der untergang, I robot, The village, Oceans 12, Man on fire en Gothica. Direct een hele boel, ik weet het, mar voor die ene keer dat ik eens buiten kom. lol. Nu nog de tijd vinden om ze te bekijken. Ons salontafel lag al vol ingepakte films... zucht.
 
's Avonds saampjes mexicaans gaan eten. Best gezellig, ondanks de kwetsende opmerkingen van de jongeren achter ons. Weet je, veel mensen kunnen het niet vatten dat twee vrouwen van elkaar houden. Wat is er pervers aan het vasthouden van Lisbeth haar hand, haar lief aankijken of een braaf zoentje op haar mond? Niks toch?
 
Gisteren had schatje ook een hele dag vrij en zijn we richting Limburg getrokken. Ons arm gekocht aan nieuwe spulletjes voor onze toekomstige kinderen (lees: katjes) : een krabpaal, kattenbak, mandje, dekentje, kussen, heel wat speeltjes, eten, etc... Geloof me, die twee kleine prutskes gaan verwend worden. Jammer genoeg moeten we nog een drietal weken wachten eer we ze kunnen afhalen. De beestjes zijn nu pas vijf weken, nog iets te jong dus...  jammer.
 
--------------------
 
CD : Nightwish - Century child (2002)

17:39 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Revalidatie (2)

Net telefoontje van ma gehad: ze vertelde trots dat ze helemaal alleen een twintigtal stappen heeft gezet... Ze was blij als een kind. Ik ook trouwens. Eindelijk wat progressie he.
 
Nogmaals mijn excuses aangeboden voor het voorbije weekend. Haar reaktie: "Ach kind, ik zou net hetzelfde gereageerd hebben. Eigenlijk moet ik jou dankbaar zijn. Je hebt me wakkergeschud."
bloos.
 
-----------------------------
 
CD speler :  Playlist 133 - Hotlist 2 (June 2005)
 
Mylo - In my arms
Foo Fighters - Best of you
The white stripes - Blue orchid
Eels - Hey man (now you’re really living)
Wheezer - Beverly hills
Oasis - Lyla
Gwen Stefani - Hollaback girl
Bodyrockers - I like the way
Hot hot heat - Goodnight, goodnight
Juliet - Avalon
Chemical brothers - Believe
Dave mc Cullen - Bitch
Destiny's child -  Lose my breath
Jem - They
Maroon 5 - She will be loved
LCD soundsystem - Disco infiltrator
Basement Jaxx - Oh my gosh
Carolina Marquez - Killer song
Garbage - Why do you love me
Korn - Word up
 

12:56 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

14-06-05

Telefoontje

Net mijn baas aan de lijn gehad. Ik moet binnen twee weken het vliegtuig op: Kuala Lumpur. Hopelijk wil Lisbeth ook mee, dan kunnen we erna nog wat vakantie nemen... een beetje zon zal deugd doen, want hier is het maar kloteweer tot nu toe. Mensen, misschien wat meer cfk's in de lucht spuiten, dan groeien er binnen twintig jaar ook palmbomen aan onze kust...

09:53 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

13-06-05

Revalidatie / sorry ma

Wat er gisteren gebeurt is... ik schaam me er nog voor. Weet je ons ma ligt al weken in haar bed gewoon te liggen. Af en toe wordt ze door nonkel in haar rolstoel gezet om te eten en zo... Al meer dan twee weken thuis en nog niet kunnen gaan. Het enerveerde me een beetje.
 
Ik ben haar verwijten beginnen maken, dat ze geen moeite deed, dat het zeker niet vanzelf ging gaan en dat ze moest oefenen. Vandaar dat ik haar uit haar bed gesleurd heb. Heb haar vastgepakt en haar een paar stapjes laten doen.
 
Alleen had ik haar niet goed vast. Ze is door haar knie gegaan en op de grond gevallen. En toen werd ik pas echt goed boos. Heb haar toegeschreeuwd dat ze zelf maar moest recht staan, dat ik haar zeker niet ging helpen... Ma lag intussen huilend van de pijn op de grond.
 
En toen kwam Lisbeth binnen. Haar zelden zo boos gezien. Laaiend was ze. Weet je, ik ben toen pas echt beginnen beseffen wat ik had gedaan. En toen alles weer pijs en vree was, nog een hele poos "nagepraat". Gek, maar uiteindelijk was het ma, die me gelijk gaf. Ze zei dat ze nu pas echt beseft dat ze inderdaad wat meer oefeningen moest doen... Zelf zakte ik door de grond van schaamte en Lisbeth, die heeft een hele avond niet meer tegen me gepraat.
 
 

10:06 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

10-06-05

U2 gekte

Oef, nog effe en die U2 gekte is weer achter de rug. Je wordt er gek van. Je kunt geen krant openslaan of der staat iets in over Bono die net een windje gelaten heeft of over zijn buurvrouw die ooit eens achter hem aan gereden is. Heel interessant allemaal. Weet je, het is een echt mediacircus geworden. Ik denk ook dat de meeste mensen gaan kijken, omdat iedereen er zo hevig over doet, niet omdat ze zelf fan zijn.
 
En dat allemaal voor een groepje dat op de terugweg is. :)  Weet je, toen ik jong was (die goeie ouwe tijd he), toen waren ze schitterend, maar geen mens die er zich voor interesseerde. Joshua tree of Achtung baby, dat waren fantastische platen he. 'k Ben toen met mijn pa naar werchter geweest. Een schitterende show was het. Veel weet ik er niet meer van (k was nog klein), alleen die trabantjes die aan het podium bengelden, dat vergeet ik nooit meer.
 
Voor hen die vanavond gaan kijken: have fun. Voor de anderen: nog effe en t is eens een keertje geen U2 meer op de radio.
 
Dikke kus en prettig weekend (ik zelf mag een weekendje werken).

16:11 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

money money money

Misschien toch effe iets verduidelijken na vorige berichtje...
 
1 )  Ik weet dat ik nog jong ben (25 jaar) voor het werk dat ik doe, maar ik heb er hard voor moeten knokken hoor. Ik ben een viertal jaar geleden bij Shell begonnen als operator. Dit wil zeggen, system monitoring en als er iets verkeerd ging, aan de alarmbel trekken.
Ik heb het geluk gehad dat dit monitoring gedeelte vervangen werd door automatische alerts via sms, zodat ik op zoek moest naar een andere baan. Heb toen enkele kleine projectjes gedaan: hardware upgrade en verhuis van ons datacenter naar Amsterdam. Ondertussen ook enkele interfaces ontworpen.
Uiteindelijk terechtgekomen in een functie als problem coordinator, eerst voor 1 land, daarna voor Europa en nu global (voor bepaalde afdelingen). Weet je, tijdens mijn eerste week in mijn nieuw functie (2 jaar terug), liep het behoorlijk mis. Ons datacenter crashte en der kwam een heleboel werk op me af. Terwijl bijna iedereen in paniek rondliep,was ik bijna de enige die het hoofd koel hield (wat kon mij het schelen?). En toen ik enkele weken later na een virus attack enkele gedurfde maar juiste beslissingen nam, ging dit niet ongemerkt voorbij. Het begin van mijn carriere. 
Mijn taak kan vrij simpel als volgt omschreven worden als het zo snel mogelijk oplossen van "ernstige" problemen. Dit houdt in:
- Analyse : het vrij snel onderscheid maken tussen alledaagse problemen en emergencies (der komen elke dag een hondertal issues op me af). Het juist inschatten van de problemen en er gepast op reageren.
- Action :  Aansturen van de verschillende support teams, vormen van swat teams en opvolgen.
- Coordinatie : begeleiden van changes, aangezien die mogelijk een risico inhouden voor de bestaande business processen.
- Rapporteren : Rapportages (service reviews, after actions,...) aan management, aan de klant (=de business) en intern.
 
2 ) Velen stellen zich vragen over het salaris. Hier moet je in feite rekening houden met een aantal zaken.
- Verantwoordelijkheid: Een niet te onderschatten factor. De beslissingen die ik neem, kan heel zware gevolgen hebben voor het bedrijf (en dan spreek ik over miljoenen euro's).
- Flexibiliteit : 24 uur per dag beschikbaar zijn, ook in het weekend.
- Stress : Je staat constant onder druk. Vele collega's zoeken zich na een aantal jaar een andere baan omdat ze het niet meer aankunnen. Binnen het team waren er de voorbije jaren 2 echtscheidingen en hebben er 2 collega s medische problemen (hersenbloeding, hartklachten). Maw een job die je niet lang volhoudt.
 
3 ) Zelfstandige of werknemer ?
Zelf werk ik als zelfstandige. Dit houdt in dat ik mezelf verhuur aan het bedrijf.
Ik heb het eens uitgerekend en voor een gelijkaardige job, verdien ik dubbel zo veel als een collega. Dit na aftrek van allerlei kosten zoals: pensioensparen, verschillende ziekte- en levensverzekeringen, auto, hotelvergoeding, vakantie (vrijaf nemen = geen geld), etc...
Nadeel is, dat eenmaal je contract is afgelopen, je op zoek moet naar ander werk en intussen komen er geen centjes binnen he. Dwz een hoger risico...
 
Hoop dat het iets duidelijker is... Conclusie : staar je maar niet blind op bedragen.

12:34 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

09-06-05

Sollicitatie (slot)

Gisteren de laatste ronde in mijn sollicitatieprocedure. Op zich liep alles vlot, tot ze met het contract afkwamen. Toen ik het bedrag zag, was mijn eerste reaktie: "Zijn jullie geen nulletje vergeten?"  Niet dus. Ik heb maar direct gezegd dat die 4000 euro veel te weinig was en dat ik me niet voor een hongerloon ging dood werken. Ik denk dat ze verbaasd waren door mijn hevige reaktie, maar het verschil met wat ik nu heb is torenhoog. In feite waren we dus snel uitgepraat en 'k stond al vrij snel weer op straat. Fuck, shit, hell. Ik had er meer van verwacht. Weet je het werk was best interessant (ook al kon je overal in Belgie terechtkomen), ik had nog een hele boel kunnen bijleren enne... ik zou elke avond bij mijn schatje zijn.
 
Allemaal mooie vooruitzichten, die in een klap van tafel waren geveegd. Vandaar dat Lisbeth haar reaktie niet echt aangenaam was. Ze heeft me gisteren een heleboel verwijten naar het hoofd geslingerd. Dat ik er geen moeite voor deed. Dat we nooit aan kinderen zouden kunnen beginnen omdat ik de hele tijd in Den Haag zit. Dat ik haar niet graag meer zou zien. En nog meer van dat. Zelf bleef ik er heel stil bij. Een beetje ineengedoken op de zetel, voor mij uit starend. Weet je, om eerlijk te zijn, ik weet niet hoe het verder moet...
 
---------
 
CD : Pearl Jam - Rearviewmirror (2004)

12:52 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

08-06-05

Life sucks

Mother mother can you hear me I’m just calling to say hello
How’s the weather how’s my father am I lonely heavens no
Mother mother are listening just a phone call to ease your mind
Life is perfect never better distance making the heart grow blind
When you sent me off to see the world where you scared that I might get hurt
Would I try a little tobacco would I keep on hiking up my skirt
 
I’m hungry
I’m dirty
I’m losing my mind
Everything’s fine
I’m freezing
I’m starving
I’m bleeding death
Everything’s fine  (?????????????????????????????)
 
Yeah, I’m working, making money I’m just starting to build a name
I can feel it around the corner I could make it any day
Mother mother can you hear me yeah I’m sober sure I’m sane
Life is perfect never better still your daughter still the same
If I tell you what you want to hear will it help you to sleep wellat night
Are you sure that I’m your perfect dear now just cuddle up and sleep tight
 
I’m hungry
I’m dirty
I’m losing my mind
Everything’s fine
I’m freezing
I’m starving
I’m bleeding to death
Everything’s fine
 
I miss you
I love you.

23:01 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Adoptie

We hebben er lang over nagedacht, maar nu is het zeker: we gaan er twee adopteren. Weet je, we zijn al een tijdje op internet aan het zoeken geweest en eindelijk hebben we gevonden wat we wilden: een zwartje en een witje. Kei-schattig !!! Nu nog de zegen van onze nazi-paus enne... ons gezinnetje is aan uitbreiding toe.
 
Enne maak je maar niet ongerust, ik heb het over twee lieve kleine zwerfkatjes. Ze zijn besteld en binnen een goeie week mogen we ze gaan halen. Dit weekend wat leuke spulletjes gaan kopen en we zijn er klaar voor. Jipie! Het zal deugd doen, wat leven in huis. RRRRR.
 
Wil je ook enkele zwerfkatten?  Gewoon surfen naar http:www.zwerfkat.com.
 
---------
 
CD : Women of the 90ies (ready to go) - 1998
 

13:52 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

07-06-05

Concert Oasis - AB Brussel (4 Juni 2005), bespreking

 
Het was allemaal Wim Oosterlinck zijn fout. Een paar weken geleden begon de voorverkoop voor het concert van Oasis. Op de radio een heleboel berichten van gefrustreerde fans die niet binnenraakte (je kon de tickets per telefoon of op internet bestellen). Meteen een reden voor mij om ook eens te proberen... Guess what, voor ik het wist was ik de trotse (?) eigenaar van twee Oasis tickets. Gedver was mijn eerste gedacht. Lang getwijfeld wat ik ermee zou doen. Op ebay zetten en een echte fan de kans geven om toch nog het concert bij te kunnen wonen of gewoon gaan en me dood ergeren aan de Gallaghers.
 
Door het aandringen van Lisbeth toch maar voor het tweede gekozen... Wij dus naar Brussel. Net op tijd voor het voorprogramma: The stands. Een voor mij niet echt bekend groepje dat sterk naar the Beatles neigde. Typische Britt-pop dus en niet echt mijn ding. Leuk om zien was dat de muzikanten met passie en plezier speelden...
 
Dit maakte het contrast met Oasis alleen maar groter. Noel en Liam zijn twee arrogante klootzakken, maar dat wisten we al. Weet je, ze leken heel ongeinteresseerd op auto-pilot te spelen. Dit op ruime afstand van het publiek, want ze gebruikten enkel de achterste helft van het enorme podium. Een podium dat even groot was als hun ego, dit om je een idee te geven... Heel af en toe ging Liam vooraan staan en bekeek ie het publiek als een generaal die zijn troepen keurt: stokstijf zonder enige vorm van glimlach, herkenning of wat dan ook...
 
Zelf hadden we ons een prachtig plaatsje op de tiende rij links van het podium weten te bemachtigen. Beter kon niet, tot er op een gegeven moment een 2 meter lange vent voor ons kwam staan. Ik vloekt eens heel luid en heb hem maar aangesproken. Of ie niet achter ons wou gaan staan en dat deed ie. Intussen aan de praat geraakt met hem. "Zijn jullie ook die-hard fans?" vroeg hij. "Niet echt," was mijn antwoord. "We wilden hen gewoon eens zien." Ik dacht: oeps, hij moest eens weten.
 
Even later betraden de broertjes het podium enne... het publiek ging uit de bol. Het werd een heus volksfeest van begin tot eind. Voor mij onbekende nummers werden meegebruld als ware het hits. Ik stond er bij en keek er naar. Het meisje naast ons raakte in extase. Hand op het hoofd (bang dat haar hersenpan eraf ging vliegen?) en een Oh my god-blik op haar gezicht. Mensen die elkaar aankeken met een blik van verstandhouding, elkaar high-fives gaven enne wild zwaaiden met engelse vlaggen. Ondertussen vlogen bekers nog half vol bier door de lucht. De die-hard fan achter ons greep ons beiden vast voor een slow en achteraf was een jong tienertje de hele tijd "Yes" aan het roepen... It blew his mind. Nooit geziene toestanden die veel weg hadden van ...  ik zou het niet kunnen omschrijven.  
 
Ik probeerde mee te doen en dat lukte behoorlijk. Alleen een hele grote flater begaan toen ik mijn buur vroeg wie nu Liam en wie Noel was. Hij keek me aan alsof ik van een andere planeet kwam. Oeps. Mijn fout toch niet dat die twee op elkaar leken?
 
Liam (of was het nu Noel) zijn stem klonk als die van mijn grootmoeder. Niet echt zuiver, maar storen deed dit niet, het publiek zong toch zo luid mee, dat je hem bijna niet mee hoorde. De bindteksten (voor zover die er waren) waren onverstaanbaar en de meeste nummer kende ik niet.
 
Toch enorm genoten van dit optreden. Kan moeilijk anders als iedereen zo hevig meedoet he. De bekende nummers (Lyla, Stop crying your heart out en Champagne Supernova) voor de pauze zorgden voor een prima drive voor de nieuwere nummers. Deze werden afwisselend door de beide broertjes gezongen.  Na de pauze brak het vuurwerk pas echt los met Wonderwall, don't look back in anger en the Who cover My generation. Geloof me: dit zijn pareltjes gezongen door een bende varkens.  :)
 
Playlist :
--------
Turn Up the Sun
Lyla
Bring It on Down
Morning Glory
Cigarettes & Alcohol
Stop Crying Your Heart Out
The Importance of Being Idle
A Bell Will Ring
Live Forever
Little by Little
The Meaning of Soul
Mucky Fingers
Champagne Supernova
Rock 'N' Roll Star
Songbird
------
Wonderwall
Don't Look Back in Anger
My Generation

14:04 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

06-06-05

Platencollectie

Zondagochtend in Genk... Alles peis en vree. Beetje aan het lezen, Bobo met zijn kopje op zijn kussentje, ma met nonkeltje aan de praat, Lisbeth in de kast a h snuffelen, ...
 
Tot schatje me wees op de collectie David Bowie cd's. "Mag ik er eentje opzetten?" vroeg ze. Ik ging naast haar staan. "Dat is pa zijn lievelingscd." Ze keek me even verschrikt aan, want ze weet dat alles van pa voor mij heilig is. 'k Glimlachte even en voor ik het besefte, zei ik: "Doe maar."
 
Het bracht een hele reeks aan herinneringen naar boven. Fuck it, dacht ik en uiteindelijk ben ik naar de boekenkast gelopen en heb er een paar foto-albums uitgehaald. Voor Lisbeth de eerste kennismaking met pa, voor mij een pijnlijke confrontatie met die goede ouwe tijden...
 
-----------------
 
In mijn cd speler : Texas - The hush  (1999)

12:11 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Examentijd (2)

Gek, die voorbije reakties. Wat begon als een opmerking over klagende studenten, ging over in een: ik ben een ijverig student zenne want ik ben een heel jaar bezig. So what, ik ook. :) Soit, ik ga het nu niet hebben over de verschillende types studenten (blokbeest of fuifbeest en al wat er tussen hangt) en ook niet over wie van de twee types er het verst komt in het beroepsleven, want dat gaat ons te ver voeren... Ook al is het een interessante discussie.Misschien toch effe: vanuit mijn ervaring als studente (ik zal maar nuanceren anders wordt het weer hokjesdenken en dat haten we), vind ik dat er teveel de nadruk wordt gelegd op het klakkeloos aframmelen van je cursus (iets wat ik nooit aan heb meegewerkt). Want geloof me, daar ben je later niks mee. Het komt er op aan je verstand te gebruiken, logisch na te denken enne constructief tot een oplossing te komen. Een: "ik weet dit niet want dat heb ik nooit geleerd" of een bange/wanhopige/gestresseerde blik, dat staat nogal lullig op de werkvloer. Zelf heb ik "maar" hogeschool gestudeerd, dus heb ik recht op spreken? In ieder geval was het een bewuste keuze: ik heb gekozen voor een richting die ik graag deed, ook al had mijn ma liever gehad dat ik voor dokter/rechten of ingenieur ging, iets wat ik makkelijk had aangekund. Zo'n diploma dat staat mooi he en dan had ze kunnen opscheppen t a v de familie. Nog een laatste boodschap voor onze schoolgaande jeugd. Succes met het blokken en denk eraan: binnenkort hebben jullie vakantie en dan kunnen wij beginnen te klagen. :)

11:11 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

03-06-05

Reakties op vorig berichtje

Ik hou wel van een leuke discussie. Vandaar dat het tof is om af en toe een ietwat extreem standpunt in te nemen. Relativeren is hier de boodschap...
 
Goed, blijkbaar zijn er altijd enkele zieligaards die dit niet snappen. Hun reaktie is eigenlijk heel voorspelbaar: 
1 ) Zeggen hoe oninteressant en saai mijn blogje is, terwijl net zij elke ochtend verlekkerd inloggen om te kijken wat er te lezen is...
2 ) Nog even proberen na te trappen door je persoonlijk aan te vallen. Best wel grappig en zielig. Weet je, de tijd dat ik me hierdoor laat beinvloeden ligt ver achter mij. Ik sta weer stevig op mijn voeten, geniet weer van mijn leventje enne... eigenlijk vindt ik die losers best wel grappig.
 
Natuurlijk alles heel anoniem (geen emailadres of link om te reageren), want bang van enige persoonlijke reaktie.
 
--------
 
Dit als reaktie op Diddy (hoe verzin je zo'n naam, lol)
 
2005-06-03, 10:47:11
Je zaagt wel
en veel zelfs. Het is trouwens gemakkelijk om commentaar te geven op anderen. Neem misschien eerst jezelf eens onder de loep.
Je zaagt misschien niet altijd over je werk maar wel vaak over onbenullige zaken.
Laat je misschien nog eens bezwangeren door een getrouwde man.
 
Diddy

15:08 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Examentijd

Examen- en bloktijd. Zalig, zeker als je zelf geen student meer bent. Lol. Best grappig al die studenten die zich wentelen in zelfmedelijden. Kijk eens naar ons, ons leventje is ondraaglijk want we moeten een beetje studeren en dat terwijl ma beneden bezig is met stofzuigen en de buurman zijn gras af rijdt. Schandalig hoe warm het buiten is en al die vogeltjes die fluiten: geluidsoverlast !
 
Grappig hoe mensen die een heel jaar lang fuifen en feest vieren, zich zo druk maken om een paar weekjes zwoegen. Ik moet een heel jaar lang het onmogelijke proberen te realiseren en hoor je mij klagen ?
 
Het doet me trouwens denken aan het verhaal van een collega. Die was vroeger operator en moest geregeld de vroege doen. Probleem was dat er naast hem een hele boel studenten woonden... Die maakten een heel jaar door een hels kabaal en klagen hielp niet, integendeel. "Maar," zo zei ie, "je mag eens raden wat ik tijdens de examenperiode heb gedaan."

03:56 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

02-06-05

Indecent proposal

Deze namiddag kwam Gerrit, een collega, naar me toe met de vraag of ik geen zin had om met hem naar de film te gaan. Hij had me eerst al complimentjes zitten geven over mijn uiterlijk ("Wat zie jij er vandaag lekker uit!") en eigenlijk had ik wel verwacht dat er iets dergelijks ging volgen. Ik had een vrij kort antwoord klaar: "Nee!" . Hij droop ontgoocheld af.
 
Even later stond ie weer aan mijn buro: "Jij bent lesbisch he?"
Ik keek hem even verbaasd aan: "Ja, waarom?"
Hij vervolgde: "Vandaar dat jij niet met me meewou."
Ik schoot bijna in de lach. "Als ik hetero was, zou ik je ook niet moeten zenne."
Hij weer: "Waarom niet?"
"Ik val niet op loosers."
Hij scheen het nog altijd niet geleerd te hebben. 't Werd al iets minder subtiel: "Ik wil je gerust bekeren."
"Wie zegt dat ik bekeerd wil worden? Ik amuseer me zo ook wel. Ik denk dat jij niet eens weet hoe je een vrouw moet verwennen." Ik begon mijn geduld te verliezen.
Hij weer: "Ik snap jullie niet, jullie gebruiken dildo's terwijl ik je evengoed the real thing kan geven."
Ik schoot nu echt in een lach. "Zie je wel, dat je er niks van kent..."

18:03 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Snif snif

Goshi, wat ben ik een bleitwijf. 'k Was naar Baptism van Lenny Kravitz aan het luisteren en alle emoties van vroeger kwamen weer naar boven. Ik heb een paar van de lyrics regelmatig gebruikt in mijn dagboek vorig jaar toen ik het nog zo moeilijk had met mezelf . Vandaar....
 
Sometimes I think I've lost my mind
I thought I left my past behind
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road
No one can tell me how to be
It's my destiny
 
There is no right, there is no wrong
There is no place where I belong
I've done my time
I've held it strong and
My life is all about this song
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road
No one can tell me how to be
It's my destiny
 
If I threw them all away
Would it change?
No
I would live my life again, rearranged
There's a magic in my heart
That I feel
Don't you know that God is love
And it's real
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road
No one can tell me how to be
It's my destiny
 
My destiny
My destiny
My destiny
It's my destiny 

13:34 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |