24-07-05

Maleisie

Zelden met zoveel positieve indrukken teruggekeerd als na mijn trip naar Kuala Lumpur. Weet je, ik waande me een kleine drie weken in het aards paradijs, ondanks het feit dat ik de eerste week moest werken. Ik heb een enorm respect gekregen voor de mensen daar. De manier waarop ze met elkaar omgaan, da's gewoon uniek. Schijnbaar heel relaxed en met de eeuwige glimlach, we kunnen er nog veel van leren. Wat een contrast met het klote-landje hier. Mensen zijn egoistisch, praten niet met elkaar enne... doen elkaar pijn. Iets wat ik dit weekend letterlijk heb mogen ondervinden.
 
Gelukkig heb ik met Lisbeth de lotto gewonnen: 't is een schat van een vrouw. Die tien dagen strand samen met haar waren zalig. We hebben genoten van elke seconde. Aan het zwembad gezeten, Coctails gedronken, lekker gegeten en veel gepraat over de meest idiote zaken. 
 
We zijn nog meer naar elkaar toegegroeid, voor zover dat nog mogelijk is. Ik weet nu al dat mijn lot voor eeuwig aan dat van haar gekoppeld is. Wat er ook gebeurt, ik ben van haar en zij is van mij. Als zij sterft, is mijn leven letterlijk voorbij (en daar denkt schatje net zo over). Klinkt misschien allemaal stom, maar zo voelt het. Love and only love will do.
 
----------------------------
Vandaag voel ik me machteloos / kwaad en heb ik fysisch veel pijn.
CD : Neil Young - Ragged Glory  (1991)

21:22 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

blij ben zeer blij voor jullie
groetjes nadin

Gepost door: nadin | 24-07-05

Praten Praten doen wij inderdaad niet met elkaar hier in België, maar wij typen nogal wat af, hé?
Groetjes,
GDB.

Gepost door: GDB | 25-07-05

Ben echt blij voor je dat je zo iemand gevonden hebt.
En na dat voorval van de kutmarokkaan kan ik geloven dat je het hier even beu bent!

Gepost door: Tinkerbell | 25-07-05

De commentaren zijn gesloten.