24-07-05

Pats boem

Net terug uit het ziekenhuis. Vanavond ineengemept geweest door drie marokkaanse eikels. Blijkbaar konden ze het niet hebben dat ik Lisbeth een kusje op de mond gaf. Ze zijn achter ons aan gegaan en ik heb enkele rake klappen in het gezicht gekregen. Gelukkig kwamen er op dat moment een groepje andere mensen de straat in. Toen zijn ze weggelopen. Resultaat: oog dicht, paar hechtingen en enorme pijn in mijn kaak. Gelukkig geen tand uit. Mijn t-shirt hing vol bloed (door sneetje boven oog) en ik voelde me dizzy. Ik ben dolblij dat ze schatje met rust gelaten hebben. Ik zou het mezelf nooit vergeven mocht haar iets overkomen. 'k Vind het alleen erg dat ze zich schuldig voelt omdat ze niet gereageerd heeft. Gelukkig maar, wie weet wat er dan was gebeurd.
 
Weet je wat me het meest kwaad maakt? Het feit dat je niks kunt terugdoen. Die machteloosheid. Ik weet 1 ding: vanaf nu draag ik steeds een mes op zak. En geloof me: ik zal het met plezier in hun buik planten, mocht het me nog eens gebeuren...
 
En dan de reaktie van de politie: volgens hen had het geen zin om een pv op te stellen en aangifte te doen (beschrijving te vaag en zelfs als ze hen vonden, dan nog zouden ze na een paar uur weer op straat staan). Alleen maar tijdverlies enne... geen pv opstellen = de ideale manier om de misdaadcijfers naar omlaag te halen, niet?
 
Als je op dit moment moest zeggen: jaag alle moslims een kogel door het hoofd, ik zou het met plezier doen. Tijd om een paar moskeeen op te blazen en nog meer van dattem. Op dit moment zou ik het nog menen ook. Allez, k zal het maar laten bezinken, voor ik nog meer racistische dingen begin te zeggen...

00:06 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

* Allé .. ook kennis gemaakt met 't ziekenhuis dit weekend :s .. Vind 't echt maar erg dat uitgerekend ZIJ ni kunnen verdragen dat sommige mensen "anders" zijn (ni slecht bedoeld eh :) .. Maar probeer toch ni te veralgemenen :s ze zijn ni allemaal zo .. veel beterschap ..

Gepost door: LittleStar | 24-07-05

Waar is dat gebeurd? Was het in Genk? Ik vind het ronduit schandalig, en dan vooral de opvang van de politie achteraf.
Je hebt in ieder geval mijn medeleven.
Een mens is nergens meer veilig...
Groetjes,
GDB.

Gepost door: GDB | 24-07-05

ja man in wa wereld leven wij

Gepost door: nadin | 24-07-05

idd soms voel ik me ook niet veilig... En het ergste van al vind ik dat ze ons als lustobject beschouwen :s

Gepost door: Anne | 24-07-05

*** Veel beterschap, maak er toch nog een fijne zondag van. Groetjes.

Gepost door: Borriquito | 24-07-05

°°° Leentje,
Ik wens je een spoedig herstel toe!
Groetjes

Gepost door: emiel | 24-07-05

Oesje da's nie goe he! Gelukkig ben je er nog levend vanaf gekomen.
Maar Leentje kennende zullen jullie eerst wat opmerkingen hebben gekregen waardoor Leentje haar mond niet kon houden? ;-)

Gepost door: Myst | 24-07-05

Heel waarschijnelijk inj Genk (woon er dichtbij, Genk is eigenlijk achtertuin)
Kheb ook al eens klop gehad van eene, in mn school van toen. Ook naar het ziekenhuis geweest en diezelfde avond klacht gaan indienen.
Ze zijn hem op school uit zn klas komen gaan halen en hij gaf een reactie waarop alle bewijzen nog meer duidelijk werden: wijf of geen wijf, ik klop erop!!
De 'case' heeft 2 jaar geduurd, maar ik heb gewonnen. Wel maar een schamele schadevergoeding gehad, maar toch.. Recht geschiedde. En ik begrijp volledig wat je hier allemaal zegt. Ik zit ook met die gedachten. ( vrijwillege slagen en verwondingen met bedoeling tot doodslag op mn peter heeft die klik het accepteren van dit 'ras'! volledig doen omslaan)

Gepost door: Tinkerbell | 25-07-05

Gent nee in Gent, toen we van de Gentse feesten terugkeerden

Gepost door: Leen | 25-07-05

Alé sech!! In Gent dan nog wel! En daar loopt volgens mij de helft minder van dat gespuis als in Genk. Nu ja, je was er op het verkeerde moment. De rotzakken!

Gepost door: Tinkerbell | 26-07-05

let op met wapens. Leentje,
Let op met wapens AUB.
Je kan met een wapen je sterk voelen.
Maar een wapen kan je ook afhandig worden gemaakt.
Dan heeft je aanrander plots jou wapen.
Wat er dan met jou gebeurt kun je niet voorspellen.
Maar dat wapen kan ook tegen schatje gebruikt worden.
Wat die moslims betreft,
Het heeft geen zin om je tot racisme te verlagen.
Schijnbaar zijn er een aantal onder hen die willen dat wij dit doen.
Ik denk dat het een probleem van verwaarlozing is.
De overheid, en dat zijn wij allen samen heeft jaren deze groep met allerhande voordelen koest gehouden. Maar nooit echt een relatie met ze opgebouwd.
Nu lopen ze rond als verwende kinderen en denken ze dat ze alles kunnen en mogen.
Door alle commotie rond het terrorisme voelen ze zich waarschijnlijk nog belangrijker.
Het wordt tijd dat de overheid, wij allemaal dus eens echt iets gaan doen aan het probleem.
Een verwend kind help je niet met meer snoep toe te gooien.
Wil men de moslims helpen dan moet men ze integreren.
Niet door ze toe te staan anders te zijn en dan te roepen zie eens hoe schattig zij zijn en hoe tolerant wij wel zijn. Dat is te makkelijk.
Nee een bezorgde ouder moet zijn kind ook durven straffen.
Als je een kind niet leert wat mag en niet mag dan kan het zijn dat dat kind moorden normaal gaat vinden heeft het dan ongelijk?
Niemand heeft de moeite en de moet gehad om het te zeggen dat het niet kan.
Ik denk dat als we de problemen gaan aan pakken dat we dringend al die peuters van hen van de straat moeten halen. Hen leren dat hier leren wel van belang is.
Dat lui lekker land gebouwd is op hart werken. Dat wij dat nog elke dag moeten doen. Ander glijden we snel af naar een woestijn.
De moslim jongens hebben gebrek aan eigenwaarde binnen onze maatschappij. Daar maken die extremisten gebruik van. Ze geven die jongens een vals gevoel van eigenwaarde.
Das makkelijk en goedkoop. Nadien kunnen ze ze manipuleren om de domste dingen te gaan doen.
Eigen waarde in onze samenleving die kun je niet geven die moet je verdienen en dat heeft men hen niet of onvoldoende geleerd.

Ik hoop toch dat je snel mag genezen.

Stefan-Jan

Gepost door: stefan-Jan | 31-07-05

De commentaren zijn gesloten.