25-07-05

Pats boem 2

"Je zult het zelf wel uitgelokt hebben." God wat heb ik dit zinnetje al veel gehoord de laatste dagen. Gek he, je wordt in elkaar gemept en het is nog je eigen schuld. Wel, normaal gezien heb ik inderdaad een grote mond, maar voorbije weekend had ik zoiets van: Leen hou je stil, want het loopt niet goed af. Ik heb gesmeekt om ons met rust te laten, maar de klappen bleven komen, enne... wat doe je tegen drie man?
 
Een trauma hou ik er niet aan over. Ik beschouw het eerder als toevallig op de verkeerde plaats aanwezig zijn geweest. De wonden zullen herstellen, maar op dit moment toch vrij veel pijn. 't Is ook geen zicht al dat verband en dat blauwe opgezwollen oog. Eten kan ik niet. Enkel lopend eten krijg ik naar binnen.
 
In ieder geval, ik zit nog een paar dagen thuis. Schatje vertroetelt me. Jammer dat ze er een schuldgevoel aan overgehouden heeft. Het enige waar ik droevig om ben.
 
-------------------------
 
Vandaag voel ik me: een mummie.
Muziek : Stubru

22:44 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hey Ik zeg niet dat het je schuld is he, meisje. Ik veronderstelde gewoon dat jij je mond ook opengetrokken had. Maar zo te zien (lezen) zat ik verkeerd. Mijn excuses dus voor mijn voorbarige conclusies.
En sja, tegen drie man kan je niet veel beginnen he, alleen maar hopen dat ze snel ophouden.
Je schatje moet totaal geen schuldgevoelens hebben. Zij kan er ook niks aan doen. En misschien ook best dat ze niet heeft tussengekomen, of zij had ook nog mee slaag gekregen.
Alleszins, Snel beterschap en een dikke knuf!

Gepost door: Myst | 25-07-05

hallo ook al doe je mond open ze moeten en dat is voor iedereen un handen thuis houden.En het is zo als ge zegt verkeerde plaats je moet met je twee zo rapdie bladzijde omslaan . veel moed voor jullie twee

Gepost door: nadin | 25-07-05

Uitegelokt!! Iemand wat zoiets zegt zou eens zulke klappen moeten krijge, hoe is het mogelijk!!
Nee, ze zijn het inderdaad niet waard om er een trauma aan over te houden, dat zie je goed in!
Veel beterschap!

Gepost door: Tinkerbell | 26-07-05

WABLIEF??? Zelf uitgelokt? Laat jou dat niemand wijsmaken hé!!

Ik kan er echter van meespreken hoor: tijdens mijn studentenperiode heb ik ooit eens een vrij serieus incident meegemaakt met een groep mannen (ja ok, ook donkerbruine mannen...). Ik ben heel op het nippertje kunnen ontsnappen aan iets dat ik niet had willen meemaken, maar ik moet zeggen dat ik er heel erg van onder de indruk was.

Toen ik totaal over mijn toeren aangifte ging doen bij de politie, kreeg ik de meest dwaze reactie ooit: "Ja madammeke, wa wilde ook hé met zo'n kort rokske. Da is ernaar vragen hé".
Hallo???? De politie zegt dus dat ik als vrouw niet meer met een rokje mag rondlopen dat ochottekes 5 cm boven mijne knie uitkwam, want dat dat dan nog mijn fout zou zijn dat ze mij verkrachten?

Ik ben totaal ontredderd thuis gaan uithuilen en heb mij voorgenomen om gene voet meer in een politiecommisariaat te zetten als het niet 100% noodzakelijk is.
Erg hé...

Gepost door: a-woman | 26-07-05

Ik oordeel ook! In een van mijn vorige reacties, zei ik dat je niet mag oordelen, wat eigenlijk hypocriet is, want als het op marokanen aankoimt oordeel ik ook.
Vroeger was ik anti rascistisch, maar nu geef ik vrij toe dat ik wel eens rascistisch durf zijn.
Mensen die nodeloos in elkaar worden geslagen, zonder reden!
Het is niet het eerste verhaal dat ik zo hoor.
Mijn broer in Antwerpen omdat hij opkwam voor een meisje dat ze lastig vielen, mijn collega in de winkel waar ik werk met het nodige geweld overvallen. Het ergste was, dat een marokaanse klant een paar dagen later tegen haar kwam zeggen, dat hij spijt had dat hij niet kon die bewuste avond, want dat hij er graag had bij geweest.
Natuurlijk waren de daders minderjarig en zijn ze er met lichte straf vavaf gekomen.
Die mannen zijn gewoon krapul! Die hebben geen uitlokking nodig, ze zijn zo!

Laat het niet te hard aan je hartje komen, en veel beterschap!

Gepost door: Asje | 27-07-05

De commentaren zijn gesloten.