27-07-05

Gentse feesten

God wat vliegt de tijd en nog zoveel te vertellen over de voorbije weken.
 
De Gentse feesten, nog maar pas begonnen en nu al voorbij. Voor Lisbeth is het een jaarlijkse traditie: elke week 5 euro sparen en dan de hele spaarpot opmaken door elke dag met vrienden op cafe te gaan, iets te eten, rond te wandelen, muziek te luisteren... Het is een gezellig onderonsje met heel wat gepraat en discussies over vanalles en nog wat. De traditie van het geldsparen dateert nog uit de tijd dat ze amper met haar geld rondkwam. De feesten waren voor haar een unieke jaarlijkse gebeurtenis waarop het eindelijk eens geoorloofd was om alles uit te geven. We vonden het zo leuk dat we ze gewoon in ere hebben gehouden, ook al speelt geld geen rol mee.
 
Ook dit jaar was het kei-tof tot de bewuste zaterdagavond dus. In ieder geval: met mij gaat het steeds beter. Ik kan weer wat gewoon eten eten en ik kan weer uit mijn ene oog zien. Het komt dus in orde, maar k hou er wel een litteken boven mijn oog aan over.
 
----------------
 
Vandaag voel ik me : druk druk druk.
Muziek : Nirvana - Unplugged.

18:35 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

We houden het positief hè meid. Een litteken boven een oog heeft nog iets..
Ik vind dat toch ongeloofelijk sexy (bij mannen dan toch..nu ja, bij een vrouw vind ik het iets hebben, maar ik val nu eenmaal niet voor vrouwen ;oD)

Gepost door: Tinkerbell | 27-07-05

*** Zoals Luke Perry....?

Gepost door: Myst | 28-07-05

De commentaren zijn gesloten.