27-07-05

Katjes

Het belangrijkste nieuws nog niet eens verteld. Nee, ik heb het niet over Lisbeth haar nieuwe auto (de BMW Z4). Daarvan hebben we door het miezerige weer nog niet echt kunnen profiteren. 'k Heb er nog niet mee gereden, ook al heb ik de kans gehad. Ik heb zoiets, het is schatje haar auto, dus laat zij maar eerst. In het begin reed ze nogal onwennig en te voorzichtig, maar dat betert snel. Nu nog enkele hete zomerdagen zodat het dak er af kan.  :)
 
Belangrijker voor ons op dit moment: de nieuwe katjes. We zijn ze vlak na onze vakantie gaan afhalen. Begonnen met twee exemplaren: een witte verlegen kater met zwarte vlekken (onze Frodo) en een nieuwsgierige lapjeskat (ons Ayla). Zalig om die twee bezig te zien. Nie echt normale katten zenne, want Frodo is gek op water, hij komt zelfs mee onder de douche. Ayla zelf is heel voorzichtig en bekijkt alles van op afstand. Je weet wel, pas ergens op springen als Frodo het haar heeft voorgedaan. Keilief is ze!!! Ook zij heeft een ongewone hobby: spelen met plastieke GB-zakjes. Ze kruipt er zelfs helemaal in !
 
We hadden zoiets van we willen er nog eentje bij. Gaan kijken bij iemand enne twee schattige exemplaren gezien. Omdat we nie konden kiezen en de kindjes nie wilden uiteen halen, ze maar alletwee meegenomen. Het gaat hier op een pikzwarte kattin (Arwen) en een rosse kater, ne echte deugniet (Elmo). Ze zijn eigenlijk nog iets te jong (vijf a zes weken) en worden constant onder de voet gelopen door de twee grotere exemplaren. Gelukkig kunnen ze redelijk met elkaar opschieten. Ik zou uren kunnen vertellen over die lieve beestjes. Ze zijn zoooooooo leuk. Het enige negatieve: 's nachts om vier uur komen ze wel eens het bed op springen. Ze klimmen bovenop ons en geven ons constant likjes. Slapen is er s nachts niet echt meer bij... maar ja dat nemen we er graag bij.

18:49 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Aaagghh zo schattig!
Foto misschien??

Gepost door: Tinkerbell | 27-07-05

5 à 6 weken? Is dat niet wat jong? Normaal gezien mogen ze pas weg vanaf minimum 8 weken...
zorg er dan maar goed voor. En als je er nog wilt, ik heb er hier ook nog van 13 dagen oud.
En ja, ik wil ook fotookes!!!!

Gepost door: Myst | 28-07-05

Joepie!! Poesjes!! Zalig!
En dan nog meteen vier! Dat zal wel leven in de brouwerij brengen denk ik :)

Gepost door: a-woman | 28-07-05

Arwen Vraagje: waar hebben jullie de naam Arwen vandaan? Ik kom die naam regelmatig tegen op een forum, maar weet niet waar die vandaan komt... Euh, misschien is google nog makkelijker dan het hier vragen :-) Even proberen...

Gepost door: liza | 30-07-05

Arwen, the sequel... Ok, gevonden! Frodo kende ik wel, en ik had zo'n donkerbruin vermoeden dat Arwen dezelfde richting uitging... :-)

Gepost door: liza | 30-07-05

De commentaren zijn gesloten.