29-07-05

Drunken butterfly

Ik ben half tegen mijn zin voor twee daagjes afgezakt naar Den Haag. Reden: enkele amerikaanse collega's die hier op bezoek zijn. Gisterenavond was hun afscheidsetentje (dat krijgt elke bezoeker hier) en omdat ze al heel de week aan het zeuren waren geweest dat ze spare-ribs wilden, werd er gekozen voor de Resident ( http:www.deresident.nl ). Hier kan je de beste spare ribs van heel Nederland eten, zo zeggen ze.
 
Goed, heel wat afgelachen met hun verhalen. Of ze nu klopten of niet, want echt geloofwaardig was het niet. Weet je, een van hun was een vrij mollig persoon, frituurvet haar plat op het hoofd gekleefd en fout gekleed in een trainingspak en Nikes. Vrij klein ook. In feite deed ie mij denken aan dat typetje van Paul de Leeuw een paar jaar terug. Afstotelijk dus. Goed, hij verkondigde dus dat zijn vorige vriendin een cheerleader was en dat zijn huidige vriendin in Hooters werkt (een of andere bikini-tent). Moet je weten dat hij rond de veertig jaar is en zij zo'n twintig jaar jonger... Volgens mijn andere vrouwelijke collega's betaalt hij haar per uur (lol). Misschien niet echt mooi dat we er zo over geroddeld hebben, maar je bent vrouw voor iets he.
 
Die Amerikanen zijn hier twee weken geweest, maar denk je dat ze iets bezocht hebben? Nee hoor. Veel verder dan de hotel-omgeving zijn ze niet geraakt. Misschien had iemand ze ergens mee naar toe moeten nemen, maar... ze zijn groot genoeg he. Ook het kopen van souvenirs zorgden voor hilarische momenten. Ze zochten allemaal naar de goedkoopste spullen. Belgische chocolade? Nee, liever een doosje van 2 euro uit de Albert Hein. "Ze merken thuis het verschil toch niet." was de motivering.
 
Tijdens het eten hevig gediscussieerd over sport en politiek. Onze vrienden kwamen allemaal uit Texas en waren dus (net als ik) fervent Bush-aanhanger.
 
Terwijl onze bezoekers doodmoe naar het hotel afzakten, ben ik met enkele collega's naar mijn stamcafe getrokken: een doodgewone bruine kroeg in het centrum. Om eerlijk te zijn, iets te veel gedronken en daardoor een paar uur later dronken mijn bedje ingekropen. Lang geleden. Shame on me.

10:10 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Ik zou dat gedacht ook hebben, hoor. Daar is in ieder geval geld bij gemoeid!
En als het lang geleden is, is het toch niks om je over te schamen, hè..

Gepost door: Tinkerbell | 29-07-05

Dronken Kan gebeuren, maar niet te dikwijls he

Gepost door: Myst | 29-07-05

oesje Was ik toch bijna vergeten om je een prettig weekend te wensen zeker...

Gepost door: Myst | 29-07-05

Hadden varkens vleugels... nEE, ik kan vliegen.
Echt.
Ik ben de socialistische superheld.
Groetjes,
GDB.

Gepost door: GDB | 29-07-05

een bush-aanhanger? bush, die vindt dat het hetero-koppel het ideale gezin is, en homo's tegennatuurlijk en goddeloos zijn, en dus zeker tegen adoptie is, door homosexuelen? echt?

Gepost door: Mia | 30-07-05

bush?? komaan zeg...

Gepost door: nina | 31-07-05

Bush? Leentje Bush-aanhanger?
Tiens... dan had ik jou toch anders ingeschat...

Ook Blair-aanhanger dan?

Gepost door: a-woman | 01-08-05

is ook helemaal verbaasd dat te lezen...

Gepost door: eefje | 01-08-05

Hoezo? huh? Zo raar? Ik hou gewoon van zijn duidelijke en harde aanpak. Enne: zeg eens eerlijk, zou het echt zo'n verschil gemaakt hebben, die John Kerry? Als je die zijn kop zag... aaaarg.

Gepost door: Leen | 01-08-05

De commentaren zijn gesloten.