07-08-05

Alive and kicking

hello world... nog eens een berichtje van een springlevende Leen, happier dan ooit. 't Heeft me jaren bloed en tranen gekost, maar eindelijk voel ik me weer de oude Leen en dit heb ik allemaal te danken aan mijn allerliefste schat. Zij heeft enorm veel geduld met me gehad en stond steeds  voor me klaar.
 
Mijn chaotisch leventje heeft eindelijk weer structuur en regelmaat. Mijn werk schuift steeds meer naar de achtergrond. 'k Werk me niet meer dood, maar probeer zo veel  mogelijk tijd te besteden aan alles wat me dierbaar is. Mijn vrije tijd vul ik met fun en... sport. 'k Ga regelmatig fitnessen met een paar collega's. Niet alleen gezond, maar ook fijn om achteraf samen wat bij te praten. De friet, hamburgers en drank heb ik vervangen door gezonder eten: dikwijls enkel een slaatje en mijn ontbijt sla ik nooit meer over. Ik geniet van een spannend boek, kijk dolgraag naar een leuke film en hou van de telefoongesprekken met mijn darling. En ben ik eens in Gent, dan kruip ik lekker dicht tegen haar aan voor een knuffel...
 
Allemaal kleine dingen waar ik van geniet. 't Klinkt belachelijk maar ik denk dat ik me hierdoor weer tip top voel en dat daarom mijn depressies achterwege blijven... In ieder geval: tijd om vooruit te kijken.
 
--------------
 
Ik voel me : happy.
CD : Metallica - The black album  

21:46 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

proficiat Ik ben heel blij dit te lezen Leentje.

Gepost door: urbain | 08-08-05

fijn!! Dat genieten van kleine dingen is (denk ik) vaak de sleutel tot geluk, en ik ben blij dat je je weer de oude Leen voelt! Tof!

Gepost door: fiebs | 08-08-05

De commentaren zijn gesloten.