31-08-05

Spin

Als je daarnet iemand horen gillen hebt, dan was ik dat. 'k Heb de grootste spin ooit gezien en gedood. Amai, echt reusachtig...
(denkt even na)
Oh my god, I killed spiderman.
 
Slaap zacht en sweet dreams !!!
A passionate kiss for my wonderwoman...

22:23 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

30-08-05

Mama Leen

Tina, ze heeft het moedergevoel in mij wakker gemaakt. Gek dat miss bitch ineens een zorgzaam moedertje is geworden. Misschien loop ik wat te hard van stapel, want eigenlijk is het allemaal heel tijdelijk he. Maximum een paar weken, tot Veerle er weer bovenop is.
 
Weet je, er zijn heel wat discussies aan voorafgegaan: zouden we het wel doen, want uiteindelijk heeft het toch een serieuze impact op ons leventje. Maar liever dit dan dat de kleine terecht zou moeten bij Lisbeth haar ma. Dat zou pas hel zijn. Veel keus hadden we dus niet. Al vind ik wel dat Veerle haar man wat meer moeite zou kunnen doen, het is toch ook zijn kind he. Hij zou Tina gemakkelijk elk weekend kunnen komen ophalen he of gewoon een avondje, maar nee, meneer heeft geen tijd... Kwaad word ik er van.
 
Goed, het belangrijkste is dat de kleine het naar haar zin heeft, want ze heeft al genoeg ruzies mogen meemaken. Weet je, ik hou er enorm veel van om met haar bezig te zijn. Een kind vraagt enorm veel aandacht, maar je krijgt er heel wat voor in ruil terug. Tina is met haar drie jaar een schrander en nieuwsgierig kind. 'Waarom?' is een vraag die we dikwijls te horen krijgen. Maar wat antwoord je op vragen zoals: 'Waarom kussen jullie elkaar?' . Wat mij betreft, heb ik geen geheimen voor de kleine en vertel ik haar alles. Waarom zou ze niet mogen weten waar kinderen vandaan komen? Ik ga echt niet - zoals Lisbeth - beginnen over bloemen en bijtjes.
 
We hebben ons werk zo kunnen regelen dat er altijd wel iemand thuis is voor de kleine. Vorige week woensdag en donderdag was het mijn beurt.  Het waren de twee gelukkigste dagen uit mijn leven. We proberen het zo plezant mogelijk te maken, maar tegelijkertijd toch duidelijk te maken waar de grens ligt. Zolang de kleine 'braaf' is, wordt ze beloond. Zo is woensdag pannekoekendag, zaterdag is verwendag: 's ochtends is er een chocoladeontbijt, 's middags worden er frietjes gebakken en tussendoor mag ze een ijsje eten. Je kan nie geloven hoe een kind daar naar uitkijkt. Woensdag heb ik een schminkuurtje gehouden. De kleine lekker gothic uitgedost compleet met zwarte make-up. Daarna Lisbeth gaan afhalen op het werk. Je had onderweg de mensen nogal moeten zien kijken, volgens mij praten ze er nu nog over. hihi. Donderdag was schildernamiddag. Tina heeft met handverf een tekening gemaakt voor schatje. Zaterdag zijn we samen naar een voorstelling geweest in het kader van de zomer van Antwerpen:  black monk, een soort breakdance en rap-opvoering in een oud klooster. Geweldig! (later meer)  Weet je, Tina genoot ervan en dat was voor mij het belangrijkste. Gevolg was wel dat ze 's avonds zelf wou leren dansen... Zondag naar ma toe en met Bobo een uistapje gedaan in Bokrijk.
 
'k Zou constant met het meisje bezig kunnen zijn, ik hoop alleen dat ik me er niet te veel aan hecht. Eigenlijk begrijp ik de mensen niet die hun kleine droppen in de creche en bij de grootouders ipv er zelf mee bezig te zijn. En als het gezinnetje dan toch compleet is, dan moet het kind braafjes in een stoelletje zitten en mag het absoluut geen lawaai maken. Erg he.
 
Wat me het meest plezier doet: Lisbeth haar reaktie. Ze dacht dat ik het oppassen aan haar zou overlaten en dat ik me slechts af en toe met Tina zou bezighouden en haar daarbij zou rotverwennen. Ik denk dat ik haar verbaasd heb door mijn verantwoordelijke houding. Weet je, eigenlijk ben ik nog het strengste. Nee is nee en dan mag de kleine nog zoveel zeuren als ze wilt, het blijft nee. En het gekke is: Tina is toch dol op mij. Zalig is dat. Wat ik ook nooit meer zou vergeten: de blik van Lisbeth toen ze donderdag thuis kwam en ons samen bezig zag. Ze bleef een tijdje in de deuropening staan ons aankijkend. Zag ik daar een klein traantje op dat stralende gezicht of verbeelde ik mij het? In ieder geval: ik weet nu dat het stillaan tijd wordt voor een eigen kindje... Volgend jaar moet Ayco geboren worden, duimen maar.

00:41 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

26-08-05

Pukkelpop - Donderdag 18 Augustus - dag 1

Pukkelpop dus... Eigenlijk hadden we er beiden geen zin in. Schatje was redelijk aangeslagen na het ziekenhuisbezoek. Het deed raar aan om eens aan de andere kant te staan en een keertje haar te moeten troosten ipv omgekeerd. Soit, ik ga hier niet over uitweiden...
 
Hierdoor pas rond negen uur afgezakt naar de weide, net op tijd voor Franz Ferdinand. Het lijken broekventjes, maar hun muziek klinkt aanstekelijk. Dit gecombineerd met een perfecte klank. Na vorig jaar de ontdekking, dit jaar de bevestiging. Enne... we vergaten even al onze zorgen!!! Geloof me, geen gemakkelijke opdracht. Favoriet nummer : This fire.
 
Setlist :
Michael
Heathen
Jacqueline
Auf Achse
This Boy
Take Me Out
Do You Want To
Tell Her Tonight
The Fallen
Matinee
You Could Have It So Much Better
40 Ft
Darts Of Pleasure
This Fire
 
( Onze score : 4/5 )
 
The blood brothersvoor ons een onbekend groepje en dat mag zo blijven. Best grappig om een paar nummer te bekijken, maar dan heb je er wel genoeg van voor de rest van het jaar. Hoe ik de groep moet omschrijven: lawaai, zo veel en zo hard mogelijk. De perfecte omschrijving gevonden op de site van goformusic :  twee zangers die angstaanjagender krijsen dan een hond die met zijn kloten tussen de deur heeft gezeten, terwijl vier andere muzikanten allerlei bijzonder zenuwslopende dingen doen met een gitaar, een bas, een drumstel, toetsen en wat er nog zoal op het podium rondslingert. Muziek voor en door freaks.
 
( Onze score : 3/5 )
 
De overgang van duivelse naar goddelijke muziek was snel gemaakt. The polyphonic spree lijkt een heuse secte: met zijn twintigen op een klein podium enthousiast op en neer springend. Iedereen, ook de mannen, droeg een blauw kleed met een vuurrode band. Weet je, ik had echt de neiging om na elk nummer haleluja te zeggen. Godsdienstfanaten of gestoord? ik weet het niet, maar beide woorden zijn quasi synoniem niet? Opmerkelijk was de trommelaar die tijdens het laatste nummer tien meter hoog de stellingen in klom... Beetje te veel geblowed? wie zal het zeggen. Over hun muziek kan ik kort zijn: vrolijke en opgewekte popdeuntjes. Het werkte aanstekelijk.
 
( Onze score : 5/5 )
 
Het werkte inderdaad aanstekelijk, maar niet voor lang. Tot schatje merkte dat we Roisin Murphy, een van haar favoriete zangeressen, hadden gemist. Een gevolg van het constant verranderen van het programma, zelfs tot op het laatste moment. Het is eigen aan pukkelpop maar zeer enerverend. Foei Chokri !!!
 
De Basement Jaxx  (Foto: Goformusic.be) was een van de groepen die ik absoluut eens aan het werk wou zien. Iedereen was na hun optreden dolenthousiast, behalve wij. De hele tijd ruzie zitten maken, Lisbeth was bijna naar huis gegaan. Ik kreeg het zo op mijn heupen dat ik haar gewoon heb laten staan en in de massa verdween - dacht ze toch. Na twintig meter omgekeerd en haar ongemerkt in de gaten gehouden. Eigenlijk heel smerig, want ik merkte dat ze de wanhoop nabij was en in huilen was uitgebarst... Goed, ze was dolblij toen ze me "toevallig" terugzag. Ikke stout, ik weet het.
 
De basement Jaxx is leuk om zien: een bende negerinnen (of moet ik moemmoes zeggen) die dolenthousiast op het podium op en neer huppelen. Kwam het door het feit dat we redelijk achteraan stonden, het geluid klonk afschuwelijk. Ik had zo iets van: draai die volumeknop eens wat hoger ja!!!
 
Conclusie : een echte tegenvaller.
 
Setlist :
Good Luck
Oh My Gosh
Right Here's The Spot
Do Your Thing
U Don't Know Me
Jump And Shout
Red Alert
Ace Of Spades
Where's Your Head At
Bingo Bango
 
( Onze score : 1/5 )
 
Afsluiter donderdag was de Prodigy. Ooit was ik grote fan. Poison was mijn favoriet nummer en dat werd toen ook grijsgedraaid. Vandaar dat ik heel nieuwsgierig was om de heren aan het werk te zien. Het werd een ontgoocheling. Van de grandeur van weleer schoot niet veel meer over. Ooit waren ze groot, maar nu zijn ze slechts een schim van wat ze ooit waren. Visueel zat het nog wel ok, maar de muziek, oh my god. Het was meer een gebrul dan echt zingen. De gitaren verstoorden de dansdeuntjes. Gevolg was dat nummers zoals "firestarter" nauwelijks herkenbaar waren. Jammer en zielig. Toch nog wat positiefs: de bisnummers klonken verrassend helder en heel dansbaar. Misschien toch maar de tape aangezet ipv het live-werk? Ik zou het niet kunnen zeggen.
 
 

16:44 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Ergernissen-stokje

Opvallend hoe mensen zich over kleine alledaagse dingen kunnen druk maken. Neem nu verkeersaggressie: je wordt van de weg gereden en uren later ben je er nog over aan het klagen. Gek vind ik dat. Weet je, ik heb geleerd me niet druk te maken over die kleine banaliteiten. Meestal ben ik zoiets al na vijf minuten vergeten, ik lach er eens goed om of negeer de personen die ik niet kan uitstaan. Toch zijn er twee zaken waar ik heel kwaad van kan worden :
 
1. Mezelf : Ongelooflijk dat ik het ooit zover heb laten komen... Maar ja, het verleden kan je niet meer veranderen he. I hate my life and what I've done to it.
 
Verder weet ik dat er veel mensen zich ergeren aan mij. Door hetgeen er in het verleden gebeurd is, sluit ik me af van de buitenwereld (heeft ook met punt 2. te maken, maar daarover hieronder meer). Ik heb een betonnen muur rondom me heen gebouwd. Vandaar dat ik meestal egoistisch en arrogant overkom. Bovendien begin ik wild om me heen te schoppen als ik me bedreigd of aangevallen voel.
 
2. De grote boze wereld.
 
Het klinkt gek, maar ik heb de indruk te leven in een grote boze wereld met overal valkuilen. Ik heb het opgegeven te vertrouwen op wildvreemden, want meestal doen ze je toch maar pijn. Je hoeft de krant maar open te slaan en dan weet je: de wereld is naar de kloten.
 
Weet je wat ik zo erg vind? Ik word elk moment van de dag geconfronteerd met mijn verleden. Dagelijks die huilbuien, ik ben het beu. Het doet pijn, meer dan ik wil toegeven. En dat door de meest banale berichten of gebeurtenissen zoals:
- Berichten over familiedrama s en verkrachtingen in de krant. Artikel in de Flair : 40 procent van de mensen zou vreemd gaan. Een enge gedachte vind ik. Laatste voorbeeld: Patrick de Waele.
- Schunnige opmerkingen. Er gaat geen dag voorbij of er zegt wel iemand: "Jou zou ik wel eens willen neuken." Beseffen ze dan niet hoe veel pijn ze me hiermee doen?
- Liedjes op de radio: last kiss van Pearl Jam. Waarom toch heb ik mijn kindje vermoord?
- Dromen en gedachtes : Steeds weer zie ik mijn auto-ongeluk voor me. Vorige nacht droomde ik dat ik dood was en naar boven zweefde. Pa stond daar met mijn kindje in zijn armen. Hij gaf me een duw, k viel terug naar beneden, en hij zei: "je bent hier niet meer welkom". Weet je, soms denk ik dat mijn leven ophoudt na mijn zelfmoordpoging. 'k Had beter doodgeweest.
- Complimenten van collega's : gisteren nog zei er eentje dat ze jaloers was op mij. Omdat ik de meest ideale partner had, een goeie job, etc... Volgens haar moest ik wel heel gelukkig zijn. Ik ben toen huilend weggelopen, ik denk niet dat ze besefte waarom. Ik heb inderdaad alles om gelukkig te kunnen zijn, maar ben ik dat ook?
 
 Where, oh where, can my baby be? the lord took her away from me. she’s gone to heaven, so I’ve got to be good. so I can see my baby when i leave this world.

We were out on a date in my daddy’s car. we hadn’t driven very far. there in the road, straight ahead. a car was stalled, the engine was dead. I couldn’t stop, so I swerved to the right. I’ll never forget the sound that night. the screamin tires, the bustin glass. the painful scream that I heard last.

Oh where, oh where, can my baby be? the lord took her away from me. she’s gone to heaven, so I’ve got to be good. so I can see my baby when I leave this world.

When I woke up the rain was pourin down. there were people standin all around. Something warm flowing through my eyes. but somehow I found my baby that night. I lifted her head, she looked at me and said. hold me darling, just a little while. I held her close, I kissed her our last kiss. I found the love that i knew I had missed.

Well now she’s gone. even though I hold her tight. I lost my love, my life, That night.

Oh where, oh where, can my baby be? the lord took her away from me. she’s gone
To heaven, so I’ve got to be good. so I can see my baby when I leave this world.
13:27 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

24-08-05

Pukkelpop - Overzicht

Pukkelpop is voor mij een jaarlijkse traditie geworden. Het is een festival waar het gezellig vertoeven is. Niet opeengepakt zoals in Werchter en met een muziekkeuze die overweldigend is en toch steeds vernieuwend. Meteen ook het grootste probleem: steeds moet je je weer afvragen naar welke groep je gaat kijken. Ik moet zeggen dat we daarbij meestal kiezen voor de bekende namen, terwijl de onbekende groepen meestal onbekend blijven. Zo had ik vorig jaar nog nooit gehoord van LDC soundsystem. Ze stonden op Pukkelpop maar kwamen niet voor in ons lijstje. Ik heb ze leren kennen door hun Stubru hit: "Daftpunk is playing at my house" en was meteen verkocht... Nu stonden ze er weer, maar dit keer op het hoofdpodium en ditmaal met een hevige Leen op de eerste rij. 't Kan verkeren...
 
Het is voor ons een festival in mineur geworden. Donderdag had het niet veel gescheeld of we waren thuis gebleven en ook de andere dagen was het dikwijls ruzie maken. Het resultaat van een tegenvallend ziekenhuisbezoek. Slecht nieuws en vooral schatje kan dit moeilijk verwerken. Zelf had ik het zien aankomen en heb ik haar dikwijls gezegd: verwacht er niet te veel van, maar ja... Volgende keer beter he. ;)
 
Het weer viel best mee. Eigenlijk perfect festival weer. Alleen zaterdagochtend druppelde het wat, maar toen lagen we nog in ons bedje, nagenietend van de Pixies. NOT !  Weet je, ik heb me een beetje druk zitten maken over de headliners: the Prodigy op donderdag en de vooral Pixies op vrijdag. Groepen die teren op het succes dat ze ooit eens gehad hebben... ik moet er niks van weten ! Daarover later meer. 
 
Ik moet trouwens mijn stelling van vorig jaar intrekken (rock is dead, dance is alive). Dit jaar was het net het tegenovergestelde. De dance-acts konden ons helemaal niet bekoren. Totaal geen sfeer in de dance hall trouwens want iedereen bleef apatisch staan. Dit jaar af en toe gekozen voor het mindere bekende werk en ik moet zeggen: het beviel ons wel. Vooral Arcade Fire was een verrassing. Nightwish (zie foto) just blew my mind. De combinatie van opera en heavy metal deed me helemaal wegsmelten van ontroering. Zelden zo'n mooi concert meegmaakt! Nick Cave bevestigde en de Basement Jaxx en the Prodigy waren bedroevend slecht...
 
Mijn favoriete optredens:
1 )  Nightwish : De tranen rolden uit mijn ogen van ontroering. WOW !
2 )  Nick Cave and the bad seeds
3 )  Franz Ferdinant
4 )  Millionaire
5 )  Arcade fire  (ook al zagen we maar 1 nummer)
 
Favoriete nummers :
1 )  Arcade Fire : Rebellion lies
2 )  Millionaire : Champaign
3 )  Korn : Another Brick in the wall
4 )  Morcheeba : Rome wasn't build in a day
5 )  Zornik : Goodbye
 
 
Volgende paragraaf heb ik gekopieerd uit het verslag van vorig jaar (ook dit jaar was het weer van dattem) :  >> Misschien toch 1 negatief puntje over Pukkelpop: ik heb er een enorme rugpijn aan overgehouden. Heb ik regelmatig sinds mijn auto-ongeluk, maar zo erg... zaterdag ging het niet meer. Heb toen liggen kronkelen van de pijn. Lisbeth stond op het punt me zondag naar de dokter te brengen, maar ma vond dat ik me weer eens aanstelde. Vandaar maar braafjes gezwegen en de pijn verbeten, ook al rolden de traantjes af en toe uit mijn oogjes... <<  Weet je, die rugpijn wordt steeds erger. Eigen schuld zeker? had ik maar niet tegen die boom moeten knallen he.
 
Gedetailleerde verslagen van de verschillende optredens volgen later deze week.  

17:06 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Schuldig

Berouw tonen ze zelden, alleen zelfbeklag. Het is steeds onze fout: "Vrouwen zijn te aantrekkelijk, terwijl ze nooit beschikbaar zijn. Ze was te uitdagend gekleed, ze keek zo vriendelijk naar mij en geloof me: ze genoot er van. Ze wou het."

12:16 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

21-08-05

Babysit

Pukkelpop was schitterend en zo goed als droog !!! Begin volgende week het enige echte verslag, beloofd !
 
Iets triestiger nieuws : de komende maand mogen we babysitten op de driejarige kleine van Lisbeth haar zuster. Een hele historie, vertel ik je later wel (droevig verhaal), maar het komt erop neer dat Veerle relatieproblemen heeft en compleet overspannen is... Ze ziet niet echt een uitweg mee en vandaar dat we graag inspringen door op de kleine te passen. Het gaat voor ons een geregel worden met werk en andere afspraken, maar dat hebben we er graag voor over. 

21:14 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-08-05

Pukkelpop(nog eventjes !!!)

Nog effe wat bijpraten voor we richting Pukkelpop vertrekken. Pukkelpop, Yes! het gaat geweldig worden, het zonnetje schijnt, bobo staart me liefdevol aan en ma die 's middags heerlijk voor ons kookt. We hebben ons verlanglijstje al klaar:
Vandaag : Tom Vec, Saybia, The hives,  Franz Ferdinant, Roisin Murphy, The basement Jaxx, Roycksopp  en The Prodigy.
Vrijdag : Goldie looking chain ,  Zornic, The posies,  Nightwish, Fisherspooner , Marilyn manson , Arcade fire,  The pixies.
Zaterdag : LCD soundsystem, Hot hot heat, The dropkick murphys,  The datsuns, Miss kittin,  T raumschmiere, Korn,  Sophia en last but not least  Nick cave and the bad seeds.
Dit jaar hebben we ons voorgenomen om wat meer rond te lopen: sfeer opsnuiven en onbekende groepen te leren ontdekken. Wat heb je er trouwens aan om voor een tiende keer naar bv de Heideroosjes te gaan kijken? niks toch?
 
Voorbije weekend maar liefst twee keer richting Antwerpen getrokken. 2 voorstellingen gezien in het kader van "de zomer van Antwerpen" : cul-de-sac, het verhaal van twee zwervers onder een brug en Carnesky's ghost train, een soort kermisattractie. Beiden waren leuk tijdsverdrijf maar eigenlijk voldeden ze niet aan mijn hoge verwachtingen. Onder het motto, ik ga het geen twee keer zeggen: meer details op http:quepasa.skynetblogs.be . Neh.
 
Iets leuker, maar voor mij redelijk pijnlijk, was de filmavond op zaterdag. Lisbeth had twee dvds gehuurd. Zelf mag ik van haar niet meer naar de videotheek omdat ik toch altijd met griezelfilms terugkom. Weet je: zo'n horrorfilm is voor mij fun. Ik geniet ervan om mensen in stukken gesneden te zien. Hoe meer bloed hoe liever.
 
Maar o wee als je me een drama-film voorschotelt. Ik leef me in in het verhaal, begin commentaar te geven op alles en nog wat en van zodra er geweld of sex in voorkomt, kruip ik schreeuwend tegen Lisbeth aan. Ik vervloek de hoofdpersonnages om wat er gebeurd, breng alles in verband met mijn eigen verleden en wou dat ik het hele verhaal zou kunnen herschrijven zodat het een echt sprookje zou worden...
 
Dit weekend naar "Gegen die wand" en "Donnie darko" gekeken. Gegen die wand vertelt het verhaal van een turkse vrouw die omwille van haar familie met een vreemde man trouwt. Ze hebben elk een eigen leven en kruipen met anderen in bed. Hoe het verder afloopt, zal ik maar niet vertellen... 'k kan je alleen vertellen dat ik het hoofdpersonnage verschillende keren heb vervloekt. Mijn hartje kromp ineen en ik voelde me leeg en uitgeput vanbinnen.
Donnie darko is een redelijke rare film. Centraal thema: kunnen we door de tijd reizen en ons verleden veranderen? Een thema dat me al lang bezighoud. Weet je: het zou geweldig zijn om mijn pa nog een keer in levende lijve te zien en te spreken. Meteen ook de kans om Lisbeth aan hem voor te stellen. En maybe zou ie nu nog leven als ik op het laatste moment zou kunnen ingrijpen... en dan was al die ellende me bespaard gebleven. Goshi, dat zou leuk zijn.  :)

14:40 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Destiny

Ik had het niet beter kunnen verwoorden ...
 
<< Sometimes people come into your life and you know right away that they were meant to be there...to serve some sort of purpose, teach you a lesson or help figure out who you are or who you want to become. You never know who these people may be but when you lock eyes with them, you know that every moment they will affect your life in some profound way.And sometimes things happen to you at the time that may seem horrible, painful and unfair, but in reflection you realize that without overcoming those obstacles you would have never realized your potential, strength, will power or heart. Everything happens for a reason. Nothing happens by chance or by means of good luck. illness, injury, love, lost moments of true greatness and sheer stupidity all occur to test the limits of your soul. Without these small tests, life would be like a smoothly paved, straight, flat road to nowhere. Safe and comfortable but dull and utterly pointless-the people you meet affect your life. The successes and downfalls that you experience can create who you are, and the bad experiences can be learned from. In fact, they are probably the most poignant and important ones. >>
 
( thanks to Kate, my american friend )

11:41 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

15-08-05

Kamer

Zijn bezig met het herinrichten van onze logeerkamer. Volgens Lisbeth wordt het een sprookjesdecor, 'k ben benieuwd. Nu nog een heleboel werk. Niemand zin om te komen verven?

21:04 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

13-08-05

Liefde en sex

Ooit was ik een vrolijk meisje zonder zorgen dat volop genoot van het leven, ook op sexvlak. Net als iedereen experimenteerde ik wat en al was het niet altijd top, ik dook regelmatig met mijn toenmalige vriendjes het bed in. 'k Denk dat mijn pa en ma me al voor het altaar zagen in een wit kleed.
 
NOT. Het liep allemaal anders. Door wat er een aantal jaar geleden is gebeurd, ben ik mijn onschuld verloren. Als ik rondkijk zie ik een heleboel gefrustreerde mannen. Ik zie geile blikken die me uitkleden, handen die zich niet kunnen bedwingen en me willen vastgrijpen. Af en toe ben ik bang dat ik weer hetzelfde ga moeten meemaken. Als iemand te dicht bij me komt, word ik hysterisch en moet ik me inhouden om hem geen trap tegen de schenen te geven.
 
Ik ben kwaad op mezelf, omdat ik het zover heb laten komen. Kwaad omdat ik me heb laten gebruiken door mijn zogenaamd vriendje. Ik was een willoos object dat braafjes haar lot onderging. 'k Moest steeds voor meneer klaarstaan op elk moment van de dag. Het liefst van al vernederde hij me. Het deed hem plezier me pijn te doen. Als ik smeekte om te stoppen, werd het alleen maar erger. In het bijzijn van anderen noemde hij me "zijn kleine slet". Samen met zijn vrienden heeft hij me... ik 2idjfsdk;jsd. En toch ging ik steeds weer naar hem toe. Ik had pillen nodig. Pillen om te vergeten en die gaf hij me. Ik werd zwanger en dat was mijn redding. Hij wou me niet meer en sloeg me nog een laatste keer ineen. Zelf bleef ik alleen achter. Wanhopig en niet wetend wat ik moest doen. Ik kon mijn verhaal aan niemand kwijt, zag geen uitweg meer en ben dan maar tegen een boom gereden...
 
Langzaam ben ik uit die diepe put geklommen en op dit moment lijkt alles weer ok. Maar ik moet 1 ding bekennen. Ik heb geschreven hoe geweldig het is met schatje in bed. Om eerlijk te zijn: ik heb gelogen daarover. Ik kan niet meer genieten van sex. Telkens ze me aanraakt op mijn intieme plaatsen, klap ik dicht of begin ik te wenen. En daardoor voel ik me ellendig. Ik wil schatje geven waar ze recht op heeft, maar ik kan het niet. Ik hou ervan haar te knuffelen, maar zodra ik die begerige blik in haar ogen zie, word ik weer dat kleine bange meisje ... .k Hoop dat het ooit anders wordt.

07:53 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

12-08-05

CHAT - Last one

't Lijkt wel of de chat vol frustri mannen zit... Vandaag weer eentje.
Wat ik me steeds meer afvraag:
- Zijn alle mannen zo?
- Indien nee, waar zitten dan de normale/lieve mannen?
- Zouden er vrouwen zijn die met die frustri's meegaan ?
- Zo ja: waarom verlagen ze zich tot zoiets ?
- Ben ik de enige normale die hier rondloopt (hangt ervan af wat je normaal noemt natuurlijk) ?
 
In ieder geval: ik ga mijn tijd niet meer verdoen met die zinloze gesprekken. 'k Stop met chatten en ga mijn vrije tijd zinvoller opvullen. (het lijken wel nieuwjaarswensen, lol) 
----------------------------------
niceguy110 says:
ik wil date
Leen says:
wanhopig op zoek?
niceguy110 says:
asl pls?
niceguy110 says:
ja ik ben opzoek why?
Leen says:
pfff
niceguy110 says:
heb al een paar sexdate gehad ma das al
niceguy110 says:
ni echt een blijvende sexrelatie
Leen says:
sexrelatie?
niceguy110 says:
heb al een relatie
Leen says:
en die weet er van?
niceguy110 says:
nop
Leen says:
waarom een ander als je al iemand hebt?
niceguy110 says:
heb er niet genoeg aan
Leen says:
hoe komt het?
niceguy110 says:
ze kan het niet
Leen says:
wat kan ze niet?
niceguy110 says:
goed pijpen
Leen says:
is dat dan belangrijk?
niceguy110 says:
ja
niceguy110 says:
en ze wil nooit bovenop zitten
Leen says:
heb je geen schuldgevoel als je met iemand anders sex hebt?
niceguy110 says:
nooit
Leen says:
sjeeminee
Leen says:
niet echt goeie relatie precies dan
niceguy110 says:
wil je pik zien?
Leen says:
hiep hiep hoera, gaan we zo beginnen?
niceguy110 says:
alles of niet
Leen says:
wat?
niceguy110 says:
sex of niets
Leen says:
ook veel respect voor vrouwen heb jij
Leen says:
nog n geluk dat je nie voor me stond nu
Leen says:
je had al lang ne goeie shot in je ballen gehad
Leen says:
zien of je dat lekker vindt

16:18 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

09-08-05

Effe voorstellen : onze kinderen

Effe onze kinderen voorstellen. Zoals jullie het weten, het zijn er intussen al vier. Van groot naar klein: Frodo, Ayla, Elmo en Arwen.
 
Frodo... In de advertentie stond: klein verlegen katertje dat om aandacht bedelt. Geloof me, enkele maanden later blijft er niks meer over van die beschrijving. Het is een kleine duivel geworden die constant heen en weer spurt door het huis en zijn broertjes en zusjes terroriseert. 1 voordeel: telkens hij iets ondeugends gaat doen, hoor je hem geluidjes maken. Een soort proet proet. Luisteren doet hij helemaal niet, alleen 's nachts is hij heel lief. Hij komt op je liggen en geeft je constant likjes. Zijn uiterlijk: van lelijk ding is hij uitgegroeid tot een mooie poes. Volgens Lisbeth ziet hij er uit als een kleine koe. Een witte vacht met zwarte vlekken. Nu nog loeien.
 
Ayla... is een nieuwsgierig en aanhankelijk ding. Ze komt constant kopjes geven en bedelt om aandacht. Laat je haar even alleen, dan begint ze zielig te miauwen. Inderdaad, het is een echt gezelschapsdier. Haar broertjes en zusjes laat ze links liggen, want Ayla wil met rust gelaten worden. Alleen als ze ergens wilt opspringen, mag grote broer voorgaan. Pas als ze merkt dat het veilig is, komt ze ook in beweging. Nieuwsgierig is ze ook, want ze zit constant voor het venster naar de voorbijrijdende auto's te kijken. Haar uiterlijk: het was een prachtig poesje toen we haar gingen ophalen, maar nu... oei oei oei, hoe lelijk. Lang en mager. Maar om eerlijk te zijn: I don't care want het is een schatje.
 
Onze twee nieuwe aanwinsten zijn Elmo en Arwen. Veel te jong van haar moeder weggehaald, maar het was dat of verscheurd worden door een gevaarlijke hond.
 
Elmo is een ros katertje en denkt op dit moment maar aan 1 ding: eten. Ga je naar de keuken, dan volgt ie je en miauwt hij wanhopig tot hij wat lekkers krijgt, wat ie meteen opschrokt. Normaal eten is er niet bij. En wacht je wat te lang met hem te voederen, dan klautert hij gewoon via je been, over je buik tot op schouderhoogte. Toevallig een korte broek aan? pech gehad. Omdat hij gulzig eet, gebeurt het regelmatig dat hij moet kotsen. Niet echt grappig, zeker niet als ze 's nachts allemaal bij je in bed liggen. Deze week zijn we toe aan ons derde hoeslaken. Hoera!
 
Arwen is de lievere versie van Elmo. Pikzwart is ze en bloedmooi. Ook zij is nog heel jong en moet nog veel leren. Het liefst van al zit ze op je schoot in de zetel. Gezellig te spinnen. Opkijken doet ze naar de grote broer (Frodo). Ze volgt hem dan ook overal, ook al is Frodo haar af en toe liever kwijt en dat laat ie op zijn ontstuimige manier merken: door eens goed te vechten en daarbij houdt hij geen rekening met het feit dat ze nog een liliputter is.
 
Allemaal zijn het lieve schatten die heel wat van onze tijd vragen. Maar om eerlijk te zijn: ik doe niks lievers dan voor onze schatjes te zorgen. En daar horen jammer genoeg een aantal Sam Gooris momenten bij als we de twee kattebakken weeral eens moeten leegmaken.
 
Oh ja, wil je de schatjes eens zien? stuur dan maar een lief mailtje naar me... en dan stuur ik foto's door, beloofd!
 
-------------------
 
Vandaag voel ik me: gewoon.
Muziek : Metallica - Kill em all

21:47 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

08-08-05

CHAT - Gesprek nr 2136

Albert says :
asl ?
Leen says :
huh ?
Albert says :
Hoe oud ?
Leen says :
wat wil je? wie ben je ?
Albert says :
antwoord eens
Leen says :
waarom zou ik? k ken je nie eens
Albert says :
asl ?
Leen says:
jesus wat n doordrammer ben jij.
Albert says :
en?
Leen says :
als je t perse wilt weten 25v
Leen says:
en?
albert says:
29 m
albert says:
vanwaar?
Leen says:
gent
albert says:
kom je naar antalya?
Leen says:
wat bedoel je?
albert says:
vakantie heb huis hier
Leen says:
en waarom zou ik daar naar toe komen? k ken je nie eens
albert says:
en?
Leen says:
wat en?
albert says:
heb ijfoto?
Leen says:
wie ben je, wat wil je, vanwaar ken ik je?
albert says:
ik heb je adres gekregen
Leen says:
van wie?
albert says:
belangrijk?
Leen says:
ja
Leen says:
en?
albert says:
ik wil je alleen kennen
Leen says:
waarom?
Leen says:
vanwaar ken je me?
albert says:
gew ben ij niet single
Leen says:
antwoord eens op mijn vragen ja
albert says:
srr
albert says:
wat maakt uit
Leen says:
mss wil ik eerst wat duidelijkheid, is toch logisch nie?
albert says:
een van je contacten
Leen says:
wie?
albert says:
bert
Leen says:
wat heeft ie gezegd?
Leen says:
?
albert says:
we hebben gew wat adressen gewisselt ok?
Leen says:
waarom?
albert says:
gew om te babbelen
albert says:
ben ij single?
Leen says:
nee
albert says:
heb je foto?
Leen says:
nee
Leen says:
waarom zou ik?
albert says:
cam?
Leen says:
waarom?
albert says:
omdat ik ook heb
Leen says:
so what?
albert says:
hoe?
Leen says:
wat kan mij het schelen of je nu cam hebt of nie?
albert says:
ik wil je zien
Leen says:
waarom?
albert says:
niewsgierig
albert says:
hoe oud ben ij?
Leen says:
da heb je al gevraagd
albert says:
srr vergeten?
Leen says:
geef me 1 reden waarom ik met je zou praten
albert says:
albert, sizi MSN Messenger'in en yeni sürümünü gerektiren Web Kamerasi baslatmaya davet etti. En yeni sürümü http://g.msn.com/5meen_us/122 adresinden yükleyebilirsiniz.
Leen says:
?
albert says:
wat?
Leen says:
what's this?
albert says:
cam?
albert says:
albert, sizi MSN Messenger'in en yeni sürümünü gerektiren Web Kamerasi baslatmaya davet etti. En yeni sürümü http://g.msn.com/5meen_us/122 adresinden yükleyebilirsiniz.
Leen says:
so what? wie zegt er dat ik je wil zien?
albert says:
albert, sizi MSN Messenger'in en yeni sürümünü gerektiren Web Kamerasi baslatmaya davet etti. En yeni sürümü http://g.msn.com/5meen_us/122 adresinden yükleyebilirsiniz.
albert says:
lukt ook niet
Leen says:
lucky me
albert says:
albert size MSN Messenger'in en son sürümünü gerektiren bir göz kirpma gönderdi. En son MSN Messenger sürümünü karsidan yüklemek için http://g.msn.com/5meen_us/122 adresine gidin.
Leen says:
laat me 2 keer raden: je bent ongelooflijk geil en hebt zin om je af te rukken terwijl er iemand meekijkt
Leen says:
niet?
albert says:
zeker niet
Leen says:
wat dan wel?
albert says:
doe je aan?
Leen says:
wat?
albert says:
cam
Leen says:
wat bedoel je?
albert says:
camera
Leen says:
en wat wil je dat ik doe?
albert says:
niks .ik wil gezicht zien
Leen says:
waarom zou ik?
Leen says:
k ken je nie eens
albert says:
ik ken je ook niet
Leen says:
wat doe je hier dan?
albert says:
alles heeft een eerste keer
albert says:
ik wil you kennen
Leen says:
zo wanhopig dat je emailadressen vraagt aan je zogenaamde vriendjes?
albert says:
je bent een moeilijuke zeg
Leen says:
ik zeg gewoon wat ik denk
Leen says:
en wat heeft hij gezegd toen ie je mijn email gaf?
albert says:
helemaal niks
albert says:
albert, sizi MSN Messenger'in en yeni sürümünü gerektiren Web Kamerasi baslatmaya davet etti. En yeni sürümü http://g.msn.com/5meen_us/122 adresinden yükleyebilirsiniz.
Leen says:
hoe nie?
Leen says:
je hebt gewoon gevraagd: heb je wat emailadressen voor mij of wa ?
albert says:
ja ik gaf hem ook
Leen says:
waarom?
Leen says:
verveelde je je?
albert says:
ja
Leen says:
en vanwaar ken je hem?
albert says:
gew uit chat
Leen says:
leuk
albert says:
doe je of niet?
Leen says:
wat?
albert says:
cammen
albert says:
of heb je niet?
Leen says:
ik cam nie met vreemden
Leen says:
k ben geen object hoor
Leen says:
respect ken je ook al nie, merk ik
albert says:
nu kennen we elkaar toch een beetje
Leen says:
hoe meer ik je ken, hoe meer ik kotsneigingen krijg
albert says:
ben ij gezond?
Leen says:
moet ik op controle bij de dokter?
albert says:
lijkt me wel
Leen says:
mss heb ik wel aids
Leen says:
van al die vieze venten die me...
albert says:
ik ben niet zo,
Leen says:
nee, maar je smeekt wel om te cammen en je wisselt wel email adressen uit
albert says:
ik wil allen you zien en babbelen
Leen says:
en waarover wil je babbelen?
albert says:
gewoon over je leven en dat soort dingen
Leen says:
vertel
albert says:
albert, sizi MSN Messenger'in en yeni sürümünü gerektiren Web Kamerasi baslatmaya davet etti. En yeni sürümü http://g.msn.com/5meen_us/122 adresinden yükleyebilirsiniz.
Leen says:
is dat vertel?
albert says:
wat?
Leen says:
vertel eens wat over jezelf
Leen says:
wat maakt jou zo interessant?
albert says:
je hebt toch geen cam
Leen says:
ja en dan?
Leen says:
waarom heb je cam nodig om te praten?
albert says:
is leuker
Leen says:
geeuw
Leen says:
ik cam nie met vreemden
albert says:
hoe?
Leen says:
wat hoe?
albert says:
ok bye
Leen says:
jij bent vragende partij, nie ik he
Leen says:
en als je nie over jezelf wilt praten, valt er nie veel te zeggen
Leen says:
en als je verwacht dat ik me uitkleed of andere rare dingen doe: forget it
albert says:
dat wil ik ook niet
Leen says:
awel vertel dan maar wat meer over jezelf he
albert says:
ik woonde in rdam verhuist naar antalya
albert says:
ik ga in een touristische hotel werken
Leen says:
voor n paar maand?
albert says:
nee voor vast
Leen says:
niks voor mij
Leen says:
weg?
Leen says:
als t nie over sex gaat, is t nie interessant zeker?
albert says:
ok ok
Leen says:
zie je wel dat je net zoals al die anderen bent
albert says:
ga weg
Leen says:
jij bent begonnen remember
Leen says:
ik wissel geen email adressen uit remember
Leen says:
ben je altijd zo met vrouwen? je mond vol tanden en geen zinnig woord?
Leen says:
wat had je gedacht? dat ik een hete hoer was die geilde op alles en iedereen?
Leen says:
en die voor een webcam haar kleren uit zou trekken?
 
< offline >

22:17 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

07-08-05

Schoenen

Het is al bij al een rustig weekend geworden. Vrijdagavond door schatje in Lille van de trein gehaald. 's Avonds genoten van wat hapjes voor de tv. Zaterdag was nog eens een typische shopping day. Ongelooflijk hoe snel je je geld er doorjaagd he. 500 euro voor een paar topjes, t-shirts, jeans broeken en een paar leesboeken.
 
Schatje haar reaktie toen ik met mijn nieuwe aanwinsten thuis kwam: weeral? Je hebt nog een heleboel nieuwe kleren die je nog nooit hebt aangedaan. Mijn eerste reaktie: bwa, dat valt wel mee, maar toen ik naar mijn spullen ging kijken, moest ik toegeven:schandalig! Vooral mijn schoenen-collectie is overdreven. Zo'n veertig paar heb ik er. 2 ervan doe ik regelmatig aan, een tiental af en toe. 15 paar zijn "versleten" en een vijftiental anderen heb ik nog nooit aangedaan. Oops...

22:18 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Alive and kicking

hello world... nog eens een berichtje van een springlevende Leen, happier dan ooit. 't Heeft me jaren bloed en tranen gekost, maar eindelijk voel ik me weer de oude Leen en dit heb ik allemaal te danken aan mijn allerliefste schat. Zij heeft enorm veel geduld met me gehad en stond steeds  voor me klaar.
 
Mijn chaotisch leventje heeft eindelijk weer structuur en regelmaat. Mijn werk schuift steeds meer naar de achtergrond. 'k Werk me niet meer dood, maar probeer zo veel  mogelijk tijd te besteden aan alles wat me dierbaar is. Mijn vrije tijd vul ik met fun en... sport. 'k Ga regelmatig fitnessen met een paar collega's. Niet alleen gezond, maar ook fijn om achteraf samen wat bij te praten. De friet, hamburgers en drank heb ik vervangen door gezonder eten: dikwijls enkel een slaatje en mijn ontbijt sla ik nooit meer over. Ik geniet van een spannend boek, kijk dolgraag naar een leuke film en hou van de telefoongesprekken met mijn darling. En ben ik eens in Gent, dan kruip ik lekker dicht tegen haar aan voor een knuffel...
 
Allemaal kleine dingen waar ik van geniet. 't Klinkt belachelijk maar ik denk dat ik me hierdoor weer tip top voel en dat daarom mijn depressies achterwege blijven... In ieder geval: tijd om vooruit te kijken.
 
--------------
 
Ik voel me : happy.
CD : Metallica - The black album  

21:46 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

03-08-05

Londen

Schatje is hysterisch. Ik moet voor twee dagen naar Londen (Do en Vr) en dat ziet ze duidelijk niet zitten. Ze vreest dat ik haar nooit meer gaat terug zien, en wat ik ook zeg, ze blijft wenen en zielig doen. God, zo heb ik haar nog nooit meegemaakt.
 
Weet je, ik rij met de trein vanuit Gent en kom enkele uren later in Waterloo station aan. Ons kantoor ligt vlak boven het station, dus een metro nemen hoeft niet. Dus de kans dat ik door een bom sterf is miljoenen keren kleiner dan de kans dat ik vanavond sterf door een hartaanval.
 
Tsja... effe schatje wat troosten

19:55 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |