10-09-05

Cadeautjes, Auto en Nijntje

De paar uurtjes shoppen gisteren in Antwerpen waren best leuk. Voor Lisbeth een leuke bootleg live-cd van de Doors gekocht. Was ze dolblij mee... Voor Veerle had Tina een mooi beertje uitgekozen. 's Avonds hadden we er een tekening van haar aangehangen, om duidelijk te maken dat de kleine haar ma nog altijd graag heeft (hoop ik toch). En ik had ook iets leuks voor mezelf: mijn  nieuw autootje. Weet je zo'n SAV zit best hoog en misschien is die 3 liter diesel een beetje overkill, maarre... ik vind hem beeldmooi en da's het enige belangrijke he.
 
's Avonds dus op bezoek bij Veerle. Dit keer Tina haar prentenboek met dieren meegenomen (fotootjes die ze samen met Lisbeth had gezocht, uitgeknipt en ingeplakt, tesamen met de naam van het dier). De kleine is de hele tijd bezig geweest met het tonen van alles aan haar ma. Vond ik best ontroerend. Het deed deugd te zien dat Veerle er zelf enorm blij door was. Weet je, ik heb het gevoel dat die zich een beetje schuldig voelt omdat ze haar kind op dit moment zelf niet kan opvoeden...
 
Vandaag doen we het wat rustiger aan. Heb een educatief spelletje van Nijntje gekocht en dat wil ik samen met Tina eens doorlopen. 1 negatief ding aan een kind: ik ben K3 al beu gehoord (waarom kon ze geen fan zijn van Limp Bizkit of zoiets - lol) en 4 keer op twee weken tijd naar Finding Nemo kijken is er eveneens iets teveel aan (terwijl de kast vol horror films liggen - grapje voor jullie mij weer afschieten). Doet me eraan denken: zouden er geen spelletjes met visjes bestaan?  

13:34 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

ik wil de 5de keer wel komen meekijken naar Finding Nemo... Super filmke!!!

Gepost door: Anne | 10-09-05

I know how she feels: volgens mijn vriendje wil ik ook veel te veel naar dezelfde dvd kijken :)
en ja er bestaan spelletjes met visjes, maar ze zijn wel verslavend. op verschillende websites vind je deze insaniquarium!!! die is erg leuk maar verslavend... :)
http://www.nl.zylom.be/game/314/insaniquarium.html
Succes ermee:)

Gepost door: Daphné | 10-09-05

* Freddy Fish !! :p Zoek maar eens op internet :) educatief computerspel voor kinderen :)

Gepost door: LittleStar | 10-09-05

JAAAAA!! Freddy fish!!!! en PUTPUT voor de iets kleineren!!! SUPER : putput is een autootje :) ik zag putput in de zoo bij een vriendje van mij en speelde dat daar JAREN!!! ook al was ik veel te oud...

ps: leentje ik ben je hele blog van achter naar voor aant lezen zo ongeveer en ik begrijp je steeds beter. Ook ik heb wat meegemaakt en zal nog veel meemaken, maar ik wil er niet bitter, grof, bevooroordeeld etc worden. Ikzelf word ook niet graag zo behandeld, dus probeer ik anderen ook niet zo te behandelen.
ik vind je erg moedig en lief voor tina en je lisbeth
Daphné

Gepost door: Daphné | 10-09-05

Het went! Ik heb ook zo'n nichtje die superfan is van K3. En eerlijk gezegd: het went ;).
Als ze bij ons op bezoek komt, heeft ze altijd een cd-spelertje mee, dat dan op volle kracht door de living dreunt. Het "ambetante" is dan dat we met z'n allen moeten kijken naar de bijbehorende danspasjes. Bij de minste aandachtverslapping komt er een kleintje aan mijn rok trekken en roept verontwaardigd: kijken, tante, kijken.

En och, liever dat dan kabouter plop, hou ik mezelf maar voor.

Trouwens, een tipje: laat ze eens luisteren naar de cd van Xink!. Ik ben er zeker van dat je aangenaam verrast zou zijn, en misschien is het wel iets voor haar (aangezien het toch "kleine kinderen"-idooltjes zijn).

Gepost door: a-woman | 12-09-05

SAV Een fotootje?

Bloggroetjes,

Gepost door: Pliske | 12-09-05

LOL Little Rebel hier is ook zo'n fanaat met filmpjes, koop haar een nieuw filmpje en ze blijft het draaien en draaien en draaien en draaien....tot ze weer een nieuw heeft. En dan heb ik het over meerdere malen per dag...hihi...

Gepost door: Myst | 12-09-05

@Pliske Gewoon, ne zwarte bmw X3 (zoek maar fotootje via google ;) )

Gepost door: Leen | 12-09-05

Moe vindt ... ... dat Lisbeth een goeie muzieksmaak heeft ... ;-)

Gepost door: Moe | 15-09-05

De commentaren zijn gesloten.