24-09-05

Ouderwets avondje

Het deed deugd, ons avondje op de bank gisteren. Naar aloude gewoonte dicht tegen elkaar aan gekropen . Op de salontafel een heleboel lekkere hapjes en een flesje wijn. Samen naar twee schitterende films gekeken: "Mean creek" over een uit de hand gelopen boottripje en "Y tu mama tambien" (de trektocht van twee tieners en een leuke vrouw). Het eindigde nog eens in een hevig stoeipartijtje (Tina was reeds gaan slapen), voor mij de bevestiging van onze liefde voor elkaar.
 
Vandaag en morgen aan het werk in Den Haag. Voor de verandering hoge laarzen en een van schatje haar minirokjes aangetrokken. 'k Vind het zalig om aangestaard te worden. 'k Beschouw het als enige vorm van macht. Grappig gewoon die knalrode koppen en dat stuntelig uitsloven van sommige mannen. Probleem is dat ik me zelf vrij ongemakkelijk voel in die kledij. Goed voor een keertje, maar geef mij toch maar mijn vertrouwde heupbroek en strakke topje. 
 
Voor wie het mocht interesseren: Tina is samen met Susan op stap hier in den Haag. Ik geloof dat ze samen pannekoeken gingen eten. Morgen komt Lisbeth na en zijn we weer kompleet. Weet je, doordat we Tina overal meesleuren en haar leuke dingen laten beleven, is het kind helemaal opengebloeid. Ze is uitgegroeid van een verlegen kind naar een leuke spontane meid. Misschien heeft ze al een iets te grote mond (ik moet haar geregeld op haar plaats zetten), zal ze wel van mij geleerd hebben. Oops.

17:39 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

;-) yuor doing great i see! ;-)

Gepost door: lord cms | 24-09-05

fijn dat jullie ook nog tijd hebben voor elkaar!! en kinderen van drie kunnen soms verdraaid bijdehands zijn! :) dat leren ze van zichzelf :)

Gepost door: fiebs | 25-09-05

Hoe gaat het met de ouders van Tina? Hi Leen,

Ik zie dat het leen kindje je erg nauw aan het hart begint te liggen.
Is er nog een weg terug naar haar ouders?
Of zal Tina voor goed bij jullie komen?

Hoe dan ook ik denk wel dat je het kind een reuze kans geeft.
Op die leeftijd horen ze niet in spanningen tussen ouders terecht te komen.
Het kan ze maken maar helaas ook kraken.

Tot later.

Stefan-Jan

Gepost door: Stefan-Jan | 26-09-05

hehe die grote mond zal wel van u komen hihi.... je doet het goed meid!

Gepost door: Myst | 28-09-05

De commentaren zijn gesloten.