01-10-05

New start

Momenteel zit ik weer boordevol energie en enthousiasme. Ik heb me namelijk voorgenomen alles van tafel te vegen en weer op nieuw te beginnen. A new Leen is born. Werken is bijzaak geworden, momenteel wil ik genieten. Genieten van schatje, van Tina en de schaarse vrije tijd die ik heb.
 
Weet je, er zijn zoveel leuke dingen die ik nog zou willen doen, nog zoveel te lezen, nog zoveel te leren... Als ik die stapel boeken zie die op me wacht en al die kleren die ik nog moet kopen, dan weet ik: mijn leventje gaat veel te kort zijn... Best frustrerend.
 
Over mijn ontslag hebben we al een paar uur gediscussieerd. Enerzijds ziet Lisbeth het wel  zitten dat ik vaker thuis ga zijn en dat we samen heel wat leuks kunnen beleven. Anderzijds is er die zekerheid die weg valt en is er het feit dat schatje eigenlijk nood heeft aan structuur in haar leven en de uitdagingen liever uit de weg gaat.
 
In ieder geval: John zal maandag met goeie argumenten moeten afkomen, want veel zin om terug te komen op mijn beslissing heb ik niet. Het liefst van al zou ik naar Londen trekken om daar mee te bouwen aan ons nieuw computersysteem. Het gaat iets enorms worden want de komende 5 jaren zou er 1 miljard euro voorzien zijn per jaar voor het bouwen ervan. Alleen zit ik op dit moment een beetje "gevangen" in mijn relatie. Ik moet rekening houden met mijn omgeving en dat is voor mij een nieuw feit dat ik niet zomaar kan negeren.

14:45 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

veel succes met je nieuwe ik!!

Gepost door: Anne | 01-10-05

't lijkt me een erg leuke "gevangenis"... :)
Zoek je een leuke nieuwe job die gewoon niet te ver weg is :)
liefs

Gepost door: Daphné | 01-10-05

mooi veel succes

Gepost door: nadin | 02-10-05

De commentaren zijn gesloten.