03-10-05

Gesprek met John

Ik zit weer thuis, kokend van woede. Het gesprek met John heeft een averechts effect gehad. Hij heeft me persoonlijk aangevallen en dat was er voor mij te veel aan. 'k Heb mijn spullen gepakt en ben rond drie uur weer naar huis vertrokken. Weet je, hij vatte het allemaal nogal persoonlijk op en zei dingen als "Ik heb je alle kansen gegeven, heb je uit de put gehaald en opgevangen toen je elke avond dronken op cafe zat en dan lap je me zoiets. 'k Had nooit gedacht dat je een mes in mijn rug zou duwen."
 
En ik maar proberen uitleggen dat ik het professioneel nie meer zag zitten. Dat het allemaal geen zin meer heeft als ik niet kan rekenen op bekwame support-teams. Toen ie zei dat het door Tina kwam (ik zou teveel moeder geworden zijn en te zwak voor het echte werk), ben ik effe enorm kwaad geworden. 'k Denk dat iedereen ons heeft horen schreeuwen naar elkaar, maar op dat moment kon dat het me geen bal meer schelen. Kijk, als ik merk dat ons firma de dieperik in wordt gesleurd door die onbekwame Indiers, dan heb ik geen zin om daaraan mee te werken. Dan kan ik beter op tijd en in schoonheid afscheid nemen van mijn job, dan dat ik nog jaren ongelukkig moet verder toekijken hoe alles in elkaar stort. 'k Weet niet wat me bezield heeft om John te beloven dat hij nog tot eind deze week de tijd heeft om me om te praten. Waarschijnlijk omdat ik enorm veel respect voor hem heb, alleen jammer dat het zo allemaal gelopen is.
 
Morgen blijf ik een dagje thuis, samen met schatje en Tina. Bedoeling is om de Ikea leeg te kopen. We hebben aan de kleine meid een compleet ingerichte nieuwe kamer beloofd, ook al zal ze waarschijnlijk binnen een paar weken terug naar haar moeder keren. Hopelijk mogen we dan af en toe nog eens babysitten, want ik ben enorm gehecht aan ons prutske. Als ik haar plezier zie maken, dan vergeet ik meteen al mijn zorgen.
 
---------------
 
In mijn cd speler: U2 - Achtung baby
Mijn humeur : woede en ontgoocheling

22:33 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Waarschijnlijk za John je gewoon heel hard missen... Mannen kunnen dat niet zo goed uiten 8-) typisch ;) Hij ziet z'n laatste gedreven werkneemster weggaan...

ps: zo cooooool!!!! ze krijgt haar eigen kamer!!! een stapelbed is zo hyper mega de max! al kreeg ik dat nooit :( daar kan je zo'n tent onder bouwen,of een huisje :) en die grote knuffelberen in ikea zijn ook de max :)
liefs
Daphné

Gepost door: Daphné | 04-10-05

wel ik hoop alleen dat het profesionele dispuut je goeie relatie van John en suzanne niet zal kapotmaken...
daarom is het goed dat je'm wat tijd heeft en jezefl ook
hopelijk praten jullie het uit da tjullie vriednen blijven hé ;-)

Gepost door: lord cms | 04-10-05

Hoi leentje alhoewel ik niet één van die honderden "gluurders" ben, kan ik je standpunt heel goed begrijpen. jaren uitgesloofd en veel gelaten voor de firma en nu steekt het er niet zo nauw indien die oosterlingen de boel een beetje laten wegkwijnen met een probleempje waar zo een oplossing voor is... Moet zeer demotiverend zijn.
Anderzijds treed ik ook CMS bij : de relatie met John en zijn vrouw is natuurlijk ook niet iets wat je zo uit kan vegen... Op dat vlak wordt de soep misschien minder heet gegeten als ze wordt opgediend....

steun elkander en als de ene Ikea leeg is zijn er nog andere ;-)

groetjes van hieruit

Gepost door: Luc van het moerhofke | 04-10-05

De commentaren zijn gesloten.