09-10-05

Klank

't Is hier beeld zonder klank. Ik ben deze avond in volle vaart door een gesloten spoorwegovergang gereden. Allez ja, gesloten nie echt, want de slagbomen waren nog maar pas naar beneden a h gaan... Soit.
 
Zaterdagavond voor het eerst sinds lang nog eens samen uit eten geweest, zonder Tina. Die bleef bij ma. 't Voelde best raar aan. Zijn in Hasselt naar Restaurant Entrepot geweest ( http://www.rest-entrepot.be/ ). Best een leuke tent en ook het eten was heerlijk. Jammer dat de groep achter ons vrij veel lawaai maakte.
Mijn menu:
- Ganzelever met appel en witlofconfituur
- Pompoensoepje 
- Kalfsfilet met een sausje van Westmalle
- Speculoospannekoekjes met ijs.
En dit allemaal met aangepaste wijn. Lees: veel te veel glaasjes (stuk of zes denk ik) en een aangeschoten Leen als gevolg. Hihi.
 
Vandaag op stap geweest in Diepenbeek. Aan het Demerstrand gaan wandelen met ons Bobo-ke. Grappig hoe hij en Tina met elkaar omgaan. Daarna in Bilzen pannekoekjes met ijs gaan eten, want dat hadden we onze kleine schat beloofd. Alleen op de terugweg dus door die spoorwegovergang gereden. 'k Had namelijk geen zin om tien minuten te staan wachten. Lisbeth enorm geschrokken en nu dus heel boos. Maar vanavond in bed wordt het goedgemaakt hoor. Schatje kan namelijk niet slapen als we boos op elkaar zijn en dus gaat ze dan heel voorzichtig tegen me aankruipen om me ne knuffel te geven. En dan volgt er steeds: "We zijn toch niet meer boos op elkaar he?" Ik blijf dan heel stil liggen en doe alsof ik slaap. En dan begint ze te smeken: "He toe, t is het allemaal niet waard" en dan schudt ze me eens door elkaar. Uiteindelijk draai ik me om en dan krijg ik een lange kus. Voorspelbaar allemaal he, hihi.
 
Oh ja, voor wie het mocht interesseren: het derde gesprek met John vrijdag heeft geen resultaat gehad. Ik heb nog maar eens beklemtoond dat het niet persoonlijk bedoeld is. Goed, hij heeft voor komende dinsdag een nieuwe meeting gescheduled en dat samen met de grote baas. Benieuwd wat dat gaat geven. In ieder geval, we praten nog he en dat is toch het belangrijkste.

21:40 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

en.... had je al eens gedacht aan die extra trein, waar jij níet verwachtte?

Gepost door: mees | 10-10-05

Dan ben je inderdaad langs mijn thuis door gereden!
Waar pannekoeken gaan eten? In't Korentje?

Gepost door: Tinkerbell | 12-10-05

De commentaren zijn gesloten.