11-10-05

Dagboek - 18 Augustus 2002 (1 maand voor X-day)

Help help help. Mama hier ben ik. Zie je me niet? Zie je mijn buikje niet? Waarom merk je niets? Je zit de hele dag in huis te rommelen, maar weet je wel dat ik hier ben? Alleen in mijn bedje terwijl jij ongestoord met je leven doorgaat. Je hebt hem gedood he. T is jouw schuld, daar ben ik zeker van. Jij hebt pa... JIJ JIJ JIJ, jij bitch, ik haat je. 'k Wil je schedel inslaan met een hamer en je dood zien bloeden. Zou je dan ook doen alsof er niks aan de hand is?

Waarom zie je niet dat het fout gaat. Merk je niet dat ik gebroken ben, aan de grond zit met die ... god, hoe laag kan een mens vallen. Hoe moet ik je ooit vertellen dat ik zwanger ben. Ga je dan ook doen alsof er niks aan de hand is. Ga je me dan misschien proficiat wensen. Want zo ben je wel, he! Blij met een ander zijn miserie. God, wat is ie schattig, zie hem lachen. Hij lijkt op jou. Helemaal jouw oogjes... I K B E N Z W A N G E R . . . mij overkomt zoiets nie, klotedagboek.

God pa, waarom ben je ooit met haar getrouwd? Ze heeft je in die kist gekregen en nu is het mijn beurt. Geloof me. Zij heeft die vent op me afgestuurd en ... wedden dat ze me uitlacht, ddadt ze ... ja... God, wie kan ik het ooit vertellen. Pa, help me. Ik weet dat je dat kunt. Tover die buik weg. Ik wil weer... ach, 't is toch al lang te laat. Niks kan me nog helpen. Laat me hier maar liggen. Voor eeuwig. Ik verdien niet beter. Oogjes toe, oortjes toe, bye bye.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is er de dikste van gans het land? Leen, je moet niet zoveel frietjes eten en bier drinken, je verdikt. Tsja, als ik niks eet, gaat dan die kleine weg? Hocus pocus pats... oogjes toe en snaveltjes open. Pilletje en alles is weer vergeven en vergeten. Nee, nie in ne spiegel kijken, ik droom het maar allemaal. Morgen sta ik op en hoor ik pa zijn scheerapparaat in de badkamer. Beneden staat het ontbijt en Bobo komt me vrolijk tegemoet. Ja, morgen is weer alles normaal. Kan ook niet anders he, 1 slechte droom, da's mijn leven. Klop klop, binnen... Meet me in hell daddy.

00:33 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

hallo gewoon een groet veel liefs

Gepost door: nadin | 11-10-05

zoveel woede, zoveel frustratie en zoveel angst in dit bericht...
hopelijk kun je dit hoofdstuk ooi teens afsluiten

Gepost door: lord cms | 11-10-05

? Komt dit echt uit je dagboek?
Waarom typte je 't nu hier neer?

Gepost door: Daphné | 11-10-05

Damn Leen zo intens...
Zou het niet helpen moest jij een boek schrijven? Gewoon voor jezelf hè..
Ik weet niet hoor, vind het allemaal zo spijtig voor je.. Maar je toekomst ziet er mooi uit..En die kun nje grotendeels zelf indelen..
Knuffel

Gepost door: Tinkerbell | 12-10-05

*** Klinkt wel raar als je dat nu allemaal opnieuw leest. Voel je nu hoe ver je al gevorderd bent? Hopelijk wel. En dat wil zeggen dat je nu goed bezig bent. Veel beter dan toen.
Dikke knuf,
Myst

Gepost door: Myst | 12-10-05

De commentaren zijn gesloten.