24-10-05

Movieworld

Vrijdag was het tijd voor ons jaarlijks uitstapje naar Movieworld in Duitsland. Het park is in Duitse handen overgegaan en dus moesten Batman en de Tweety-figuren al dan niet verplicht, ophoepelen. Goed, de attracties bleven grotendeels dezelfde, alleen veranderden ze van naam. Zelf enorm genoten van de houten rollercoaster die tien keer zo snel ging als in Walibi (Belgie). Tegenwoordig wordt er in bijna elke attractie een foto genomen en dat heeft me op ideeen gebracht. Voor de fun af en toe een scream masker opgezet (het was halloween voor iets he) en me zo laten fotograferen. Succes gegarandeerd want iedereen stond achteraf naar de foto te wijzen...
 
Toch was het niet altijd fun: het regende bijna de hele voormiddag, zo erg dat we een cape zijn gaan kopen. En ook een telefoontje naar mijn ma, was een spelbreker. Ze wist ons te vertellen dat Tina de hele tijd onhandelbaar was. De kleine wou dolgraag mee, maar om eerlijk te zien, dat ging niet he. Vandaar dat ma als babysit het niet makkelijk heeft gekregen. Heb Tina eventjes aan de telefoon gevraagd en haar eens serieus de les gespeld. Uiteindelijk afgesloten met de belofte dat we woensdag samen iets leuks zouden doen, als ze zich deftig gedroeg...
 
Goed, waar we voor gekomen waren: Halloween. Na zessen veranderde het park in een spookstad vol vreemde wezens. Vampieren, gekken met kettingzagen, zombies, ... ze waren allemaal weer present. De ghost train werd een scary rit. Het hoogtepunt was een kamer vol zombies. Je rijdt de kamer in en ziet de meest afschuwelijke monsters, het licht valt uit en dan voel je.... GIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL !!! Nog leuker was the village of the dead. Een heuse dodenstad ten tijde van de pharaos. Mummies en zombies die weeldig tierden, levende mensen wiens hersenen letterlijk werden opgepeuzeld. Het leek allemaal scary echt. Lisbeth hieldt het niet meer. De absolute topper moest echter nog komen: het spookhuis waar er scenes uit horrorfilms werden nagespeeld. Hannibal die uit zijn cel ontsnapt, de gek uit de chainsaw massacres die met gillende kettingzaag naar je toe komt, een kamer vol lijken die plots tot leven komen, ... en tot slot een kamer vol rook, zodat je niet zag welke richting je uit moest. Normaal gezien moest je rechtdoor richting uitgang, maar wij zijn afgedwaald... Rondjes beginnen lopen, niet weten welke kant op en intussen maar monsters die je angst aanjoegen. Lisbeth hield het nie meer en is toen hysterisch beginnen gillen. Echt nie normaal. Op dat moment ben ik zelf heel bang geworden, bang dat schatje iets zou overkomen. Heb haar stevig vastgenomen en haar zo snel mogelijk uit de kamer proberen loodsen. Terug buiten is ze hevig beginnen wenen en is ze op de grond - in de gietende regen - ineengezakt. Dit nooit meer !

22:44 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

daar past maar één liedje bij Ik ben vandaag zo vrolijk
Zo vrolijk, zo vrolijk
Ik ben behoorlijk vrolijk
Zo vrolijk was ik nooit

Ik was wel vaker vrolijk
Heel vrolijk, heel vrolijk
Maar zo behoorlijk vrolijk
Was ik tot nu toe nooit

Soms ben ik ongelukkig
Ontzettend ongelukkig
Soms ben ik ongelukkig
Dan sterf ik van verdriet

Soms ben ik wat neurotisch
Psychotisch en chaotisch
Labiel en neogotisch
Maar vandaag dus niet

Vandaag ben ik zo vrolijk
Zo vrolijk, zo vrolijk
Ik ben behoorlijk vrolijk
Zo vrolijk was ik nooit

Gepost door: hermanneke | 25-10-05

@herman nie herhalen aub,
tx

Gepost door: Leen | 25-10-05

zeg mag ik eindleijk ne keer mee naar zo'n dingen! ik zal braaf zijn!! (en ik heb nog niet in je nieuw auto gezetn ook niet :s)

Gepost door: lord cms | 26-10-05

movieworld k wil graag naar movieword, maar heb geen geld, ben blut, heb alles aan je moeder gegeven gisteren, vn de sex.

Gepost door: hanana | 25-06-07

moviewolrd hoe bereikbaar vanuit brugge? hallo

iedereen ik zou heel graag volgende week naar movieworld duitsland gaan maar hoe geraak je daar vanuit brugge? met een autocarreis? wie kan me helpen? alvast bedankt!

Gepost door: nathalie | 11-07-07

De commentaren zijn gesloten.