27-10-05

Weekoverzicht (20 Okt - 27 Okt)

Over voorbije week kan ik heel kort zijn: saai saaai, soooooooo booooooooooooring. Als mijn psych dit moest horen, ze zou heel kwaad worden. Het leuke vind je in de alledaagse kleine dingen, zegt ze steeds. Bijvoorbeeld de zon die schijnt...

Hmmm, laten we opnieuw beginnen. Vorige week enorm genoten van een zalige zon. Prachtig terrasjes weer. euh...Zon? Welke zon, t heeft verdomme een hele week geregend. En het begon op vrijdag, de dag dat we naar Warner Bros gingen. Goed, al bij al ons daar nog fantastisch ge-amuseerd, maar dit heb ik allemaal al verteld, niet?

Gelezen heb ik niet, en op tv was het huilen met de pet op. Hoe ik mijn vrije tijd heb doorgebracht? Wel, euh... ik ben bezig geweest met mijn nieuwe blogje. Heel wat leuke sites over muziek gevonden en ook een enorme leuke verrassing voor Lisbeth besteld. Maar daarover later meer, anders zou het voor schatje geen verrassing meer zijn he.

Onze nieuwe autootjes (schatje haar Z4 en mijn X3tje) rijden fantastisch. De Z4 is een wendbaar karretje, terwijl de X3 meer een stevig jeepje is. Met zijn 3-liter moter geeft ie zelfs Porsches het nakijken, tenminste als er een ouwe vent van 75 achter het stuur zit. lol. En met die V-power diesel van tegenwoordig is ie een echte race-bak. V-power, een wereld van verschil... Genoeg reclame gemaakt voor mijn werkgever? Om eerlijk te zijn, mocht je me vragen wat ik echt over die V-power denk, dan... euh, euh euh... Gesnopen? Nee? Wel, het is echte formule 1 brandstof en je weer wat Schumacher er dit jaar van gebakken heeft... Duidelijker ga ik het echt nie omschrijven zenne.

Op het gebied van werk is het nog allemaal dikke shit. Bij collega's heel wat verontruste reakties opgevangen. Het ongenoegen zit hoog en ik verwacht elk moment een uitbarsting. Gek he, onze firma heeft dit kwartaal (ondanks de hurricanes) een netto-winst gemaakt van 7 miljard dollar (na belastingen) en toch moet er steeds meer bespaard worden. India is the answer my friend. NOT! Alleen wil het management dat niet inzien en moeten wij ons behelpen. Soit genoeg daarover.

Gisteren cursus gehad in Rotterdam over de IS-OIL SAP-systemen. Een duidelijk overzicht gehad van alle functionele flows. Best interessant. Wel geschrokken van 1 ding: de exchange-module. Nee, het gaat niet over wisselkoersen, wel over het uitwisselen van olie tussen de verschillende maatschappijen. Een fictief voorbeeld om alles duidelijk te maken: Stel, Shell heeft een depot in Gent, Total in Antwerpen. Wel, dan kunnen er overeenkomsten gesloten worden zodat de Shell stations in Antwerpen bevoorraad worden door het Total-depot en de Total benzinestations door het Shell-depot. Dwz, ga je in Gent naar Total, dan tank je Shell en ga je in Antwerpen naar Shell, dan tank je Total. Gek he... (het is maar een voorbeeld, maar blijkbaar is dit dagelijkse praktijk)

Met de katjes is alles nog ok. Vooral mijn thuiskomst 's avonds zorgt voor leuke taferelen. Zo een voor een vier kopjes om de hoek zien te kijken om te zien wie er aan komt, fantastisch gewoon! Alleen 's ochtends verwens ik ze. Uitslapen is er niet meer bij, want de diertjes worden rond zessen al heeeeeel actief en willen of niet, we worden er steeds wakker van.

Tina heeft zaterdag haar eerste uitbrander ooit gehad. Haar gedrag vrijdag konden we onmogelijk dulden en dus werd het "njet" toen ze om haar wekelijks ijsje vroeg. Ik weet wel dat ze dolgraag bij ons is, maar dat geeft haar het recht niet om ma het leven zuur te maken he. Het is trouwens de bedoeling dat ze steeds meer tijd doorbrengt met haar echte mama, maar daar is vorige week niet veel van in huis gekomen. Veerle is nog altijd redelijk overspannen... Jammer, want hoe langer Tina bij ons blijft, hoe moeilijker het wordt voor haar om zich weer aan te passen aan een nieuwe situatie.

Goeie vooruitzichten: vanavond het concert van Franz Ferdinand in Leuven en zondagavond dat van the White Stripes in Vorst. We verwachten er veel van. De komende dagen een verslagje, beloofd !

16:18 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

mmmmmmmmm Z4-kes :p

Gepost door: Anne | 27-10-05

ge moogt anders een paar van mijn kilootjes komen halen ze :p

Gepost door: Anne | 27-10-05

Tina Ik heb er geen idee van of het echt zo is, maar ik heb de indruk dat jullie toch iets "realistischer" met de kleine meid omgaan dan ervoor.
Dat lijkt mij een absoluut gezonde en goeie situatie.
In ieder geval: Veerle mag enorm van geluk spreken dat er twee toffe madammen zo klaar staan om te zorgen voor haar grote schat.

Gepost door: a-woman | 27-10-05

Ik kom hier voor het eerst Hoi hoi, dit is mijn eerste bezoekje hier.
De X3, ik wil hem ook vind het super en de katjes, tja ik kan er van meespreken hebben er ook 3 en ze zijn op de meest bizarre momenten super levendig. maar ik zou ze voor geen goud ter wereld willen missen

Gepost door: Ellebel | 27-10-05

whtite stripes that will rock! ;-)

Gepost door: lord cms | 28-10-05

als ze jolene spelen, the white sptripes, dan mag je me altijd bellen om mee te luisteren, of het opnemen natuurlijk, als ze het al spelen

Gepost door: toast van insanus | 28-10-05

Leen! Mijne trein deed vanmorgen zeker 140!

Gepost door: jacoja | 28-10-05

De commentaren zijn gesloten.