04-11-05

Weekoverzicht 28 Oktober - 3 November

God, wat vliegt de tijd. Tijd weer voor mijn weekoverzichtje. In feite heb ik het meeste al verteld: de concerten van Franz Ferdinand en The White Stripes. Twee op 1 week tijd, een beetje te veel van het goede, want we zijn allebei doodop. Soit, voor de liefhebbers heb ik een aantal concertreviews gebundeld op mijn muziekblogje.

Minder leuk was Allerheiligen, voor mij een zwarte periode want elk najaar wordt de herinnering aan pa nog levendiger. Eigenlijk is het maar een fake gedoe, die dodenherdenking. Al die mensen die met een potje bloemen richting kerkhof spoeien. Ik haat het. Het heeft meer met uiterlijke schijn te maken, dan wat anders... vandaar ook dat ik ma gezegd heb, dat ze niet op mij moest rekenen. Al die nonkels en tantes die bij ons thuis langskomen. Wat mij betreft kunnen ze ophoepelen...

Maandag was Halloween. Lisbeth had voor de gelegenheid een hele pompoen-menu klaargemaakt. Het heeft haar veel tijd gekost, maar het resultaat was overheerlijk. Schatje is een echt (keuken)prinsesje. Na het eten hebben we een "griezel"film gekeken: Dark Water. Eerlijk gezegd viel ie tegen, wegens niet echt spannend of verrassend. Zelfs Lisbeth kon hem uitkijken, zonder al te veel onder haar dekentje te moeten wegduiken en dat zegt genoeg.

Voor de rest bestond de week uit werken, werken, werken... Het wegwerken van de puinhoop die India heet, maar daarover ga ik nu nie zeuren.

Voor ik het vergeet: de nieuwe Asterix is uit. "Het geheime wapen" noemt ie, ofte Asterix and Obelix goes space. Kei-goed boek, maar ik ben dan ook een groot fan. Doet me eraan denken, de boekenbeurs is pas begonnen. Ik hoop dat ik de tijd vind om eens langs te gaan, want in boekjes snuffelen, I love it !!!

00:47 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

zever je fantasie blijft grenzeloos. Hoeveel is er echt waar. Trut

Gepost door: ik | 04-11-05

Wel leuk als iemand als titel voor zijn reactie al verklapt wat hij gaat schrijven...;)

Wat de boekenbeurs betreft : I consider myself an addict as well...

Gepost door: Tientjuh | 04-11-05

@Jan of whoever his name is Hey mijn stalkertje is terug... Heeft mama vanochtend vergeten je luier te vervangen? Als je een dagje braaf blijft, krijg je een toetje na het eten, ok? en anders moet je in de hoek gaan staan, net als alle andere stoute kindjes

Gepost door: Leen | 04-11-05

zever (2) De titel "zever" sloeg helaas op de inhoud van het hektische weekoverzicht. En nee, mijn luier hoeft heus niet vervangen te worden, ik ben al oud en wijs genoeg om verzinsels te onderscheiden van gezever.

Gepost door: ik | 04-11-05

zever (3) ik hou wel van zielige mensen. ze zijn zo grappig, al beseffen ze het zelf niet.
je luier stinkt uren in de wind, k zou het toch maar eens laten checken zenne. :)

Gepost door: Leen | 04-11-05

@Jan neh neh neh... hihi. ( steek nu mijn tong uit )
ken je er zo nog, darling?
k heb wel zin om nog eens goed te lachen.

Gepost door: Leen | 04-11-05

allerheiligen - stalker(?!) 'k vind allerheiligen ook een heel fake gedoe. Al die mensen die een gans jaar er niet aan denken, en dan opeens beseffen dat ze overledenen hebben. "H'et graf moet er goed uitzien, want wat gaan de anderen zeggen". Terwijl het al een jaar geleden is dat ze er waren. Zielig... maar ja. Vergeet niet: Halloween is héél belangrijk... Zomer naar winter.
Je hebt weer een sta(l)k(k)ertje aangetrokken? Leuk hé!! Someone to spice up your life :-) Hoe noemde die vorige ook weer? Bert of zo? Losers!!

Gepost door: karlo | 04-11-05

zever(4) Mijn beste Leen... wie moest of gaat nog steeds naar een psichiater? Wie moet zich laten checken? Al die ander die mij een loser noemen, get a life. Tot zover, je zal niets meer van me horen. en Leen, je weet heus wel wie ik ben, maar dat ga je niet bekennen, anders val je door de mand. Bye.

Gepost door: ik | 05-11-05

tekeningetje nodig...? @ Jan
maar jongen toch, nog uitleg erbij geven ook, wat dat woord zever betreft !? Mijn opmerking was cynisch bedoeld, ken je dat woord? Anders wil ik er wel een tekeningetje bij maken hoor...
Ennuh, het zijn misschien mijn zaken niet, maar mensen die naar een psychiater gaan zijn in elk geval wel bereid om dingen te veranderen en te verbéteren. Misschien ben jij daar nog wel het meeste aan toe...

@ Leen (& Liesbeth): have a nice weekend!

Gepost door: Tientjuh | 05-11-05

Wel ik vind het moedig dat je zoveel veranderd bent, en jan, ze doet't maar hee! Ze IS goed bezig!
ps: Bij mij is Halloween vergeten, al wou ik Eiko wel 'n superhond cape maken... Totaal vergeten... :( Iemand zin om eentje te helpen maken voor Carnaval en volgende Halloweens?
Liefs

Gepost door: Daphné | 05-11-05

helemaal eens... ...met wat Tientjuh hierboven schrijft. Degene die zijn kop in het zand steekt is degene met problemen. It's hard to face your problems, en weglopen is het makkelijkst. Dus...

Gepost door: karlo | 06-11-05

Moi aussi! Jij hebt gelijk: ik heb mijn muziek-dinges ook op een aparte blog gezet (recensie.skynetblogs.be), kwestie om wat evenwicht te creëren.

Gepost door: dementor69 | 09-11-05

De commentaren zijn gesloten.