13-11-05

Happy

Effe een berichtje van de gelukkigste vrouw ter wereld. Nee ik overdrijf niet. Ik heb het gevoel dat ik al mijn problemen overwonnen heb. Het enige wat ik moet doen is de voorbije vier jaar vergeten, en alles lijkt weer op het leventje dat ik had voor pa zijn dood. Simpel he?

Soit, effe serieus. Ik heb het laatste obstakel overwonnen: mijn fobie t a v alles wat met sex te maken heeft. Overwonnen is misschien een te groot woord, maar ik heb in ieder geval een belangrijke stap gezet. Waarschijnlijk het resultaat van mijn gesprekjes de voorbije weken met mijn psych en Lisbeth. Het kwam er op neer dat ik 1) me niks meer moest aan trekken van wat anderen overkomt. Waarom zou ik me zorgen maken/pijn lijden als er ergens in dorp-in-de-stad iemand verkracht wordt? Het klinkt egoistisch, maar het komt er op neer dat ik zelf mijn problemen moet zien te overwinnen voor ik me bezig hou met wat er rond mij allemaal gebeurt. En 2) als ik sex heb met Lisbeth heeft dit niks maar dan ook niks meer te maken met wat er zich in het verleden heeft afgespeeld. Sex vroeger was een vernedering, een misbruiken... sex met schatje is een bevestiging van onze liefde voor elkaar...Het klinkt makkelijk, maar dat was het niet zenne.

Goed, het is allemaal vanzelf verlopen. We zijn vrijdag met elkaar beginnen vrijen en het eindigde met een passioneel, haast dierlijk liefdesspel. Het leek wel of we niet genoeg van elkaar kregen, we hebben elkaar gebeten, gezoend, gestreeld, verwend... telkens opnieuw. De details bespaar ik jullie, maar de anders zo stille Lisbeth heeft heel wat lawaai gemaakt. Achteraf weer die traantjes, maar dit keer meer traantjes van geluk. En het leek misschien alleen maar zo, maar ik vind dat schatje sinds vrijdag een heel stuk liever is geworden... Onze relatie lijkt nu echt compleet...

22:33 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

geniet ... van het gevoel!
en veel plezier samen!

Gepost door: dinges | 13-11-05

* Ik lees al een tijdje mee, ben blij dat het beter met je gaat. Liefs.

Gepost door: Ikke | 14-11-05

Go on Ik ben blij voor jullie.
Herinner dit voor altijd.


Stefan-Jan

Gepost door: Stefan-Jan | 15-11-05

De commentaren zijn gesloten.