18-11-05

Weekoverzicht 10 November - 17 November

Vorige week geen weekoverzicht, wegens niks te melden door al het werk, veeel te druk. Deze week ook wel druk hoor, maar niemand die het zich nog aantrekt. Door India is de motivatie bij ons ver zoek. Om 4 uur is het buro al zo goed als leeg. Het is dweilen met de kraan open. Alles wat die Indiers aanraken, gaat stuk. En wie mag het oplossen? Wij. NIET DUS, iedereen heeft zoiets van: ze bekijken het maar... Het is genoeg geweest. Over India gesproken: klik hier voor een leuk filmpje.

Het is een schitterende week geworden, de beste sinds jaren. We lijken steeds meer het perfecte gezinnetje. En met Tina erbij is het bijna helemaal compleet. Ik ben haar momenteel rekensommetjes aan het leren en Lisbeth schrijft verhaaltjes voor haar. Verhaaltjes voor het slapengaan.

Me enorm ge-amuseerd de voorbije week met mijn muziekblogje. Eindelijk kan ik me eens volledig laten gaan, zonder dat er een horde toeschouwers staat toe te kijken tot je eens serieus op je bek gaat... Vandaar dat ik soms overweeg met dit blogje te stoppen en me volledig anoniem bezig te houden met mijn passie: music... We zien wel.

Momenteel ben ik bezig met het voorbereiden van Lisbeth haar verjaardagsfeestje zaterdag. Ik denk er aan om met een bende naar de dierentuin te trekken, maar ik weet (nog niet) of dat haalbaar gaat zijn en de tijd dringt he. Waarschijnlijk dus toch maar een gewoon feestje (zucht). Jullie misschien leuke suggesties?

Vrijdag was n top dag. Tina was een dagje bij haar ouders en wij hebben ervan geprofiteerd door naar de boekenbeurs te gaan. Kei-druk, maar ik heb er al alles over verteld he. Soit, toen we thuiskwamen zijn we spontaan beginnen knuffelen en van het een kwam het ander. In ieder geval: de eerste keer dat ik me echt kon laten gaan, zonder dat het verleden me dwars zat. Ook nu weer traantjes, maar dit keer traantjes van geluk. En dat geluk is er sinds gisteren alleen maar groter op geworden, Het lijkt er eindelijk op dat we alle ellende achter ons hebben gelaten... Maar nog niet te optimistisch zijn, want de komende maanden kan er nog vanalles gebeuren he. In ieder geval, we stralen en dat is zaterdag, tijdens ons twee-maandelijks etentje met vrienden, niet ongemerkt gebleven. hihi.

Zondag vrij vrolijk naar het kerkhof getrokken - het klinkt ongepast, ik weet het. Bloempjes op pa zijn graf gaan leggen en wat bijgepraat. Alleen dat oud vrouwtje, grrrrrr... ze begon van haar oren te maken omdat ik op pa "zijn schoot" zat. Ongepast vond ze, en nog meer verwijten... ze heeft een middelvinger gekregen.

Goed, k ga hier stoppen voor het te melig wordt. Bedtijd he menskes. Tot later! Leen

PS: Van een paar mensen te horen gekregen dat ze niet zo brave pop-upjes krijgen bij het openen van mijn blog. Volgens CMS ligt het aan mijn tellerke (nedstat) en daarom heb ik die er maar uit gehaald. Als het probleem nog nie opgelost is, ik hoor het graag... Want ik haat het om gelinkt te worden aan vieze sites.

00:21 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

* Jep, gene last nimeer van popups ...

Gepost door: Ikke | 18-11-05

ook ik heb geen last van popups :)

Gepost door: Anne | 18-11-05

Idd De blote konten en tieten zijn niet meer... Kreeg jij die popup dan niet als je je eigen blogje opende?

Gepost door: liza | 18-11-05

Ow was het de teller...?
Ik dacht dat er weer een flauwe plezante (?) aan het werk was, negeren was dus mijn tactiek : ).
Wat tips betreft voor je uitstapje zaterdag: op www.leukedingendoen.nl staan soms wel originele dingetjes. Gefeliciteerd voor Liesbeth en maak er een leuke dag van!

Gepost door: Tientjuh | 18-11-05

Pop ups Allez, blij dat die weg zijn. Nee ik kreeg ze niet, maar er staan een heleboel firewalls op mijn pctjes en ik gebruik mozilla ipv internet explorer. Jammer dat ik het nie eerder wist... Wie weet wat jullie van mij dachten...

Gepost door: Leen | 18-11-05

hey! Leuk filmpje, Leentje!
Wat lees ik? Wil jij stoppen met je blog? Durf nie he! Ik kom u eigenhandig bijsleuren dan ;-))
En ja hoor, de blote madammen zijn weg.
Nog een prettig weekend he!

Gepost door: Myst | 18-11-05

filmpje leuk filmpje? wel dat maak ik elke dag/elk uur / elke seconde mee, maar dan 1000 keer erger

Gepost door: leen | 18-11-05

Ja.. ik had ook last van de.. .. 'vieze' pop-ups, maar voorlopig blijven ze weg.. Fijn weekend!

Gepost door: Mystic Flower | 18-11-05

i loved it... ze durven er niet voor uitkomen. Maar die ongewilde pop-ups waren wel niet on-leuk!! *lol*
Heel leuk nieuw design trouwens.

Gepost door: karlo | 19-11-05

niks last hoor veel liefs

Gepost door: nadin | 20-11-05

geen pop ups te zien hier!

Gepost door: Elly | 20-11-05

De commentaren zijn gesloten.