21-11-05

Schatjes verjaardag

Het begon vrijdag om middernacht: schatjes verjaardag. Want toen reeds cadeautjestijd, al was het niet simpel om iets leuks te vinden. Ebay bracht redding, want daar enkele zeldzame the doors cd's gevonden en gekocht: "live in stockholm" en "the lost Paris tapes". Schatjes gezicht sprak boekdelen en eigenlijk hoefde mijn weekenddesk-cadeaubon voor een verwenweekend niet meer.

Zaterdag was het zweten om alles op tijd klaar te krijgen, gelukkig met de hulp van mijn beste vriendin Sabine, want zonder haar... een ramp zou het zijn geweest. Vorig jaar was het een grootse party met in elke kamer weer iets nieuws. Dit jaar vrij sobertjes, maar daarom niet minder leuk. Samen met schatjes drie beste vriendinnen haar gaan ontvoeren op het werk en Gent ingetrokken. Gezellig saampjes mosseltjes gegeten en een heleboel bijgepraat en afgelachen.'s avonds de party met een heleboel andere genodigden. Alle meubels aan de kant, in het midden van de woonkamer een heleboel kussens op de grond gelegd en op de tafels daarrond een heleboel kleine hapjes. Meer moest dat niet zijn. We hebben ons zelfs eventjes gewaagd aan een spelletje "hints", het uitbeelden van bepaalde tv programma's en zo... Schateren was het met voor de hand liggende imitaties van Steven Wonder.

Zelf een hele tijd van het toneel verdwenen. Tina in bed gaan leggen en op haar kamer blijven plakken. Het was Harry Potter op tv en saampjes blijven kijken. Best vermoeiend, want ik moest steeds vertellen wat er gezegd werd (ondertitels he). Lisbeth kwam even kijken waar ik bleef, maar toen ze ons bezig zag , is ze stilletjes en met een big smile terug naar beneden gegaan. Volgens haar ga ik een perfecte moeder worden...

22:54 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:) allé twas plezant :)

Gepost door: Anne | 21-11-05

hola dat ziet er heavy goed uit, blijven bloggen hoor

kom terug

Gepost door: marlon vanco | 21-11-05

Lees ik dat goed?! Ok, je schrijft over mysterieus goed nieuws.
Mensen speculeren over een Leen/Lies junior
En in dit bericht lees ik vervolgens "Volgens haar ga ik een perfecte moeder worden..." Niet 'zou worden', maar 'ga worden'

Ligt dit nu aan mijn hersenkronkels, of moet ik je gewoon een superproficiat wensen? :-) Whaaaa, wat zalig voor jullie!!

Gepost door: Twinkeltje | 23-11-05

De commentaren zijn gesloten.