18-12-05

Etentje

Het etentje gisteren? Wel, het is niks geworden. Iets voor zeven belde madam dat ze met haar collega's nog weg ging. Jaarlijkse kerst-gewoonte zeg maar. Ik was er even niet goed van. Weet je, ik vind het geen probleem dat ze erop uit trekt, maar waarom verwittigde ze dan niet eerder? Ik denk dat ze geschrokken is, toen ze me s avonds thuis zag in feest-kleding, maar ik wil het er niet over hebben.

Gisterenavond zijn we begonnen met de hardware change. In het begin was het even schrikken toen de Indiers aan mij vroegen het systeem plat te gooien, want dat is hun werk. Goed, alles is relatief vlot verlopen, alleen de after actions waren hell. Alles moest een voor een getest worden (zo'n duizendtal puntjes) en de hele nacht liepen de resultaten binnen: "We have a green light." "Everything is ok." Maar toen kwam plots het ene probleem na het andere binnen. De hele nacht hebben we zitten zwoegen en deze ochtend nog slechts 5 problemen. Even was het zweten toen de applicatie manager de change wou terugdraaien vanwege die problemen. Het werd een moeilijke discussie, vooral aangezien we ons geen failure konden veroorloven. Goed, daarnet is het bericht gekomen dat we een FINAL GO hebben. Nog een paar kleine issues en bibi heeft gedaan met werken... mag ook, want ik wil mijn bedje in.

14:46 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hey! nja verrassingen lukke niet altijd maar ze heet je gezien n eest kleding ze zal geshroken zijn en tergelijkertijd blij dat je blijkaar iets voor haa rin petto had, weten dat iemand nog altijd iets over heeft voor de ander, da's toch fantastisch? ;-)
slaap ze meid!

Gepost door: lord cms | 19-12-05

De commentaren zijn gesloten.