28-12-05

Weekoverzicht 15 December - 28 December

Veel ga ik niet vertellen over onze kerstperiode, want het zou toch maar zielig zijn. Versta me niet verkeerd, naast het treuren, was er toch nog plaats voor plezier. Kerstavond zijn we met ons tweetjes thuis gebleven (Tina was bij haar ouders). Gezellig gefondued en gekeuveld over vanalles en nog wat.... Vrij leuke cadeautjes gekregen: enkele cdtjes en boeken, een jaarlijkse traditie. Waar ik het meest blij mee was: mijn playboy dekentje en een T-shirt met als opschrift: "God is busy, can I help you?". Veel afgelachen... tot ik plots aan mijn pa moest denken. Bleit bleit bleit.

De hele nacht en volgende ochtend als een zombie rondgelopen. Voor me uit gestaard en niet gereageerd op wat er rondom me gebeurde. Aan mijn droefheid kwam pas een einde toen ik kerstdag zelf totaal impulsief plots een bezoekje bracht aan het kerkhof. Lisbeth was vrij wanhopig, toen ik in plaats van naar mijn thuis, een totaal andere richting uitreed en toen ik haar vroeg "me vijf minuten te geven" en het kerkhof opholde, had ze waarschijnlijk enge gedachten. Ik had het nodig, even alleen zijn met pa. En het klinkt raar, maar het heeft me een enorme boost van energie gegeven. Ik voelde me ineens vrolijk en had het gevoel alsof ik de hele wereld aankon. Je mag me gek verklaren, maar het voelt alsof pa voor eeuwig over me waakt... Ook al is hij er niet meer, hij zal voor altijd een plaatsje hebben in mijn hartje en dit kan niemand me afnemen. Neh!

Goed, we hebben de kerstdagen overleeft en kunnen weer voor ons kijken. Alleen jammer dat schatje zich de laatste tijd niet zo best voelt. Ook nu ligt ze in haar bedje. Af en toe is het hollen naar het toilet voor een gezellig kots-moment. K zal ze maar goed vertroetelen zeker?

19:25 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

zie... ... je wel?

Gepost door: karlo | 28-12-05

Een gelukkig 2006! Ik ben een van jouw vele lezers die enkele keren per week op jouw blogje gaat kijken hoe het met je gaat. Ik leef altijd enorm met je ups en downs mee en kan alleen maar zeggen dat iedereen ups en downs heeft dus je hoeft je zeker nooit alleen te voelen daarin... Ik hoop alleszins dat je nog lang doorgaat met je blogje ! Ik wil je alleen nog één van mijn favoriete leuzes meegeven: 'The greatest thing you'll ever learn is to love and be loved in return' (Moulin Rouge, of course).

Een gelukkig nieuwjaar voor jou en 'je schatje', Tina en alle poesjes !!

Groetjes

Gepost door: Inge | 29-12-05

happy together zo hoort het!
nog een fijne week leentje!

Gepost door: lord cms | 29-12-05

De commentaren zijn gesloten.