07-01-06

Weekoverzicht 29 December - 06 Januari

Veel tijd om mijn gedachten te ordenen, heb ik dit moment niet, dus je zult het moeten stellen met hetgeen door mijn hoofdje flitst. Weet je, een weekoverzichtje schrijven is best lastig als je last hebt van black-outs. Volgens schatje komt het door het feit dat ik te actief bezig ben en te weinig slaap heb. Op dit moment loop ik er bij als een zombie en speelt alles zich in slow motion af. Rusten kan ik niet, want strakskes vertrekken we naar het verjaardagsfeest van een goei vriendin hier in Genk.
 
Trouwens, net terug van het winkelen in Hasselt. Ontzettend veel volk, maar toch keitoffe spulletjes gevonden. Een D&G jeans en nog wat De puta madre t-shirts. Me happy.  :)
 
Oh ja, k was het bijna vergeten: vorige week was het nieuwjaar. Misschien dan toch maar een boodschap voor jullie allemaal en in het biezonder de mensen die me hun wensen voor 2006 hebben doorgegeven. Nee ik ben jullie niet vergeten, maar verwacht geen kaartje, mailtje, smsje terug. Daar begin ik niet aan. Ik haat alles wat "verplicht" is. Bij deze.
 
Oudjaar wordt naar traditie binnen onze vriendenkring gevierd. Dit jaar waren wij de pineut. Het werd een heel buffet met koude en warme hapjes en n heleboel drank (wijn en champagne). Zoals ik het gewoon ben van Lisbeth: heeeeeeeeeeeeeeeeel verzorgd, een beetje op het maniakale af, als je begrijpt wat ik bedoel. Heel wat afgepraat en afgelachen tot twaalf uur en na de verplichte kusjes en knuffels, was het tijd voor een heuse party, tot diep in de nacht. Tina haar ouders waren er ook en dus kon de kleine nog eens met ons meevieren. Om half tien haar in bed gestoken met de belofte haar iets voor twaalf te wekken. Ze is toen eventjes opgestaan, maar ik denk niet dat ze er nog veel van weet... Iets minder was haar reaktie op het cadeautje van haar ouders: een t-shirtje van Donaldson. Ze zei vlakaf dat het kei-lelijk was en dat ze alleen kleren wou aandoen die ik voor haar kocht. Ooooops.
 
Goed, blij dat die eindejaarsshit achter de rug is en dat we weer vooruit kunnen kijken. Ons leventje is nog maar eens ingrijpend veranderd. 30 december was Lisbeth haar laatste werkdag. Dit wil zeggen dat ze vanaf nu er helemaal voor mij is. Hoe we dat gaan invullen weten we nog niet, dat zal zichzelf wel uitwijzen zeker? In ieder geval ben ik een beetje bang dat het een beetje teveel Lisbeth gaat worden en dat ik me opgesloten ga voelen in onze relatie of dat het allemaal een beetje saai gaat worden. Weten doe ik het niet en eigenlijk maak ik me er nu nog geen zorgen over. Ik geniet van haar aanwezigheid en als er problemen zijn, dan zullen we dat wel uitpraten.
 
De verbouwing van de benedenverdieping start volgende week met het uitbreken van een deel van de achtergevel: raam raam raam is hier de boodschap. Om het voor onze katten wat draaglijker te maken, is Lisbeth begonnen met het inrichten van een heuse kattenkamer, compleet met enkele 2 meter hoge krabpalen, een paar kattentunnels en een heleboel ligzeteltjes... Kunnen ze ongestoord stoeien met elkaar.
 
Op het werk dikke shit, maar ik ga jullie er niet mee lastig vallen. Enkel dit: ongelooflijk dat een spiksplinternieuw computersysteem ineens veel te traag is en de extra load die de jaarafsluiting met zich meebrengt, niet aankan. Zou niet mogen gebeuren, zeker als je weet dat hardware toch niet dat duur is.

18:06 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

;-) work always sux...
enne het lukt jullie wel tesamen!

Gepost door: lord cms | 07-01-06

slaap hoe komt het dat je te weinig slaap hebt? nog een dwaallichtje gevonden? (meer info over deze rare reactie hier: http://ceilteach.blogspot.com/2006/01/dwaallicht.html)
Grtz,
karlo

Gepost door: karlo | 08-01-06

Had jij... er niet zelf op aangedrongen dat Lisbeth zou stoppen met werken?
Als ik zo hoor met wat ze zoal bezig is, zal ze haar bezigheid wel vinden zeker?

Gepost door: a-woman | 09-01-06

De commentaren zijn gesloten.