20-01-06

Actueel: Waar is de blog van Wolfgang Meister gebleven?

Vandaag een beetje a h browsen geweest door het skynet forum. Toevallig terechtgekomen bij het volgende berichtje van een zekere Yossarian.

http://communication.skynet.be/index.html?a=posts&l1=...

 

Ik citeer (gedeeltelijk):
Ik volgde al een tijdje het blog "homowatch" (wmnieuws.skynetblogs.be) van de zelfverklaarde auteur Wolfgang Meister. Op deze blog kon de lezer terecht "voor een vlijmscherpe analyse van de homo-cultuur"
Vandaag stel ik tot mijn ontzetting vast dat het blog "homowatch" spoorloos verdwenen is! Als ik de bookmark volg die ik voor deze blog had ingesteld, kom ik op een algemene pagina van Skynet terecht... Gaat het om een technisch probleem, of werd Wolfgang Meister gecensureerd en, zo ja, op welke gronden?

 

Hmmm, kan het zo erg worden dat iemand omwille van zijn ideeen geweerd wordt? In ieder geval, mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld. Vandaar op het internet op zoek gegaan naar die zo beruchte Wolfgang Meister. En wat ik toen las, verbaasde me een beetje. Radikaler kan niet...

 

Enkele citaten misschien?
- Mijn hoogste ideaal is immers een holebi-vrij, sterk Europa, gebaseerd op het Katholieke dogma.[..]
- Voor mij zijn de holebi's [= vooral in Vlaanderen gebruikte afkorting voor homoseksuelen, lesbiennes en biseksuelen] vijand nummer een, topprioriteit!
- Moest ik inderdaad homo zijn dan had ik allang zelfmoord gepleegd, hetgeen ik jullie van harte aanbeveel. In een niet zo verre toekomst worden jullie toch opgejaagd wild. Beter dat jullie er nu meteen een eind aan maken!
- Op mijn persoonlijke website http://wmnieuws.skynetblog.be/ lanceer ik het voorstel om alle seropositieven en aidslijders te veroordelen tot de doodstraf, aangezien wetenschappers tot de ontdekking zijn gekomen dat het gevreesde vogelgriepvirus dankzij hen de grootste kans maakt om over te gaan van dier op mens (en zo de gehele mensheid uit te roeien)
- Eis: Aparte Provincie Voor Holebi's !!!
- Indien u zo "Bijbelvast" ware als ik en menig ander dan zou u weten dat Leviticus 20, 13 ons aanbeveelt om homo's (en bij uitbreiding dus ook holebi's, waarvan toen nog geen sprake was) direkt te doden! Wij als christenen zijn veel te verdraagzaam geworden en dat zal ons mettertijd zuur opbreken!

 

Nou, om eerlijk te zijn: ik heb er spijt van dat ik onze Wolfgang nie eerder heb leren kennen, het zou een aantal leuke discussies opgeleverd hebben... Anderzijds, blij dat ie zijn gezever nie meer kan verspreiden via Skynet. Want, zelf weet ik het allemaal te nuanceren, maar ik geloof evenzeer dat er mensen zijn die dit niet kunnen... 

21:46 Gepost door leentje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

vertrouwen Leen heeft blijkbaar geen vertrouwen in de mensheid.
waarschijnlijk maar goed ook. :-(
grtz en prettig WE
An Beag Ceilteach - Karlo

Gepost door: karlo | 20-01-06

Ik vond nog... ... de volgende informatie over "Wolfgang Meister":

"Wolfgang heet eigenlijk Olivier B., die naast kelner ook journalist is voor Religie & Mystiek , een Nederlands magazine. Hij woont momenteel in Antwerpen en werd in 1972 geboren in Gent. In het Canvas-programma Canvascrack prees hij bij zijn deelname midden juli zijn boek over Hitler nog aan."

En verder ook nog:

"Wolfgang Meister, een pseudoniem van Olivier Bronselaer uit Antwerpen. Olivier is een fanatieke Hitler-adept en homohater die op diverse webforums haatberichten verspreidt tegen zogenaamde holebi's (homo's, lesbiennes, en biseksuelen). Vanwege zijn uitspraken wordt hij sinds mei geweerd van het forum Politics.be, waar ze wel wat gewend zijn."

Gepost door: Librarian | 21-01-06

Tja Hij is niet veel debieler dan al die islam extremisten..die wel hun spreekrecht op het internet mogen behouden in veel gevallen..Toch vind ik censuur ongepast...Het is waarschijnlijk voor die man een manier om zich af te reageren...Laat hem het doen daar waar het geen kwaad kan..

Gepost door: Tiberius | 21-01-06

zielig mannetje Zo'n mensen zullen er nu eenmaal altijd zijn ...Hoe harder hij roept, des te meer weet ik dat wij, holebi's, aan onze niet te stuiten opmars bezig zijn; rustig en kalm maar onvermijdelijk: de weg naar totale aanvaarding kan niet meer gestopt worden en zo zullen we eindelijk kunnen zijn wat we willen zijn: GEWONE mensen die nu eenmaal van iemand van hun eigen geslacht houden, maar daarom geen freaks zijn ...

Groetjes,

Peggy

Gepost door: Peggy | 21-01-06

Tjsa Een zielige mens met zielige ideeën, die Wolfgang Meister. Zo iemand is het niet waard dat je er woorden aan vuil maakt.

Gepost door: yab | 21-01-06

Ik was het Ik heb Skynet onmiddelijk gemaild toen ik deze weblog ontdekt had. Ze hebben mij op de hoogte gehouden en de verwijdering van de weblog bevestigd...

Pech gehad!!

Gepost door: Bart | 22-01-06

uur en datum controle

Gepost door: Wolfgang Meister | 08-02-06

De commentaren zijn gesloten.