22-02-06

Wist je dat...

Wist je dat ik eigenlijk een schitterende week achter de rug heb? Dat ik me kiplekker voel en weer geniet van mijn leventje. Enorm veel plezier beleefd aan mijn limburgs weekendje en in het biezonder de bowling met mijn vriendinnen op zaterdag (waarover later meer).

Dat ik fier op mezelf ben... Eergisteren een belangrijke meeting schitterend voorgezeten. Ondanks het feit dat ik  niks had voorbereid en dus eigenlijk moest improviseren. John kreeg er ver een hartaanval van.

Dat mijn relatie met Pamela goed evolueert. Ik waardeer haar enorm (ze heeft klaarheid geschept in mijn chaotische administratie) en zie haar nu meer als collega dan als perfecte godin. Ik vind het fijn om met haar samen te werken.

Dat ik weer een hoop cd's heb gekocht, gaande van Neil Young's "on the beach" tot James Blunt. (jaja). Meer daarover op mijn muziekblogje. Boeken lezen of films kijken? geen tijd! Of toch: vorige week een film met John Cleese gezien. Iets over een dierentuin, maar vraag me de titel niet.

Dat ik de voorbije week meer aan sex heb gedacht dan de laatste drie jaar tesamen. Shame on me. Schatje weet niet wat haar overkomt. Ik wel, maar dat ga ik jullie nie vertellen.

Dat ik het belangrijkste nog niet vermeld heb:  de verbouwingen zijn gestart. Een hele hoop stof, maar gelukkig hebben we de trapopening laten dichtmaken. Een aantal muren zijn gesloopt en ook ons keukentje is niet meer. Volgende week wordt alles met n container weggehaald. wat n troep! Maar het gaat schitterend worden, een plannetje volgt later, als jullie braaf zijn...

Dat ik nu elke dag heen en weer pendel tussen Gent en Den Haag. Loodzwaar, maar schatje heeft het zo liever. Ze wil niet alleen zijn met de bouwvakkers. Ik vrees echter dat eens ze het zo gewoon is en eens de baby komt, dat ze dan hetzelfde blijft verwachten.

Dat het met Lisbeth haar gezondheid steeds beter gaat. Ze straalt weer en ik hou van haar. Heeeel veel. Want ze heeft ons kindje in haar buikje.

Dat het nu bedtijd is, schatje wacht...

Toedeloe.

22:23 Gepost door leentje in Dagboek | Permalink | Commentaren (8) | Tags: dagboek, zwanger, lisbeth, pamela, werk |  Facebook |

Commentaren

Leuk Vind het altijd leuk een heel optimistische blog te lezen, wens jullie nog vreugde toe, tot schrijfs, groetjes en slaapwel

Gepost door: Viv | 22-02-06

;-) go go go girl!

Gepost door: lord cms | 22-02-06

de goed-nieuws-show blijft duren en das alleen maar aan te moedigen
fijn dat liesjes gezondheid goed evolueert...
want inderdaad... jullie baby groeit ondertussen
tot blogs, mails, chats...

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 23-02-06

*waw* :o) ... je berichtje toverde een smile op mijn gezicht ... leuk om te lezen. :o)

Gepost door: Ikke | 23-02-06

Ik val een keer binnen om 't volgende te schrijven Mijn naam is Mariette Courgette en ik wil u ertelijk bedanken voor de vele schone woorden op u boek. ik ben sinds kort ook een boek begost die voor iedereen toegankelijk is dat het niet ware dat ik een heel eigen tale hanteer maar dat de tale de mensen niet mag beletten om ook eens naar mijn boek te komen en hun meninge te schrijven want azzo leer ik altijd nieuwe mensen kennen. Bedankt op voorhand van Mariette om in mijn boek te schrijven.

Gepost door: Mariette Courgette | 24-02-06

Leuk, leuk, leuk ... ... om te lezen! Blij te lezen dat je zo'n fantastische week achter de rug hebt!

Gepost door: Dana | 24-02-06

Leuk, leuk, leuk ... ... om te lezen! Blij te lezen dat je zo'n fantastische week achter de rug hebt!

Gepost door: Dana | 24-02-06

euhm...wat? James Blunt?
*blocklist* ;)

Ik ben blij dat uw leven lekker loopt.
Kus
X

Gepost door: AnnaStesia | 24-02-06

De commentaren zijn gesloten.