09-03-06

Pamela de grote

Pamela, ik weet niet wat ik van haar moet denken. Ik kan haar niks verwijten: ze doet haar best en helpt me enorm. Maar prive sluit ze zich volledig af. Ze vertelt niks over zichzelf. Van een vriendschappelijke band is geen sprake. Best jammer, want ik moet een groot deel van mijn tijd met haar doorbrengen. Meer nog, ik heb echt het gevoel dat ze me binnenkort een mes tussen mijn ribben gaat duwen (figuurlijk he). Weet je, ik heb echt het gevoel dat ze hogerop wilt, desnoods over lijken... Ik weet niet wat ik over haar moet denken.

Voeg daarbij nog eens het feit dat John haar constant zit te verheerlijken. Volgens mij heeft hij een boontje voor haar, want dit is niet meer normaal. Vandaar dat ik hem er vandaag eens over heb aangesproken. Ik heb hem gezegd dat het tijd wordt dat hij waardering toonde voor alles wat ik al gerealiseerd heb. Weet je, ik mag de aarde van de ondergang redden, hij neemt het als iets vanzelfsprekends en dat stoort me... Zijn enige reaktie: "Je bent toch niet jaloers?"

22:26 Gepost door leentje in Pamela | Permalink | Commentaren (3) | Tags: pamela, jaloers |  Facebook |

Commentaren

voorbijgaand Met de ervaring die jij lijkt te hebben kan ze je op professioneel vlak toch niet zomaar opzij zetten. Mensen die anderen messen in de rug steken wordt niet overal door elk management geapprecieerd. Ik zou me geen zorgen maken.

Gepost door: dinges | 10-03-06

ook niet een ietsiepietsie heel klein beetje jaloers?
maar ik zou me inderdaad niet al te veel zorgen maken. Gewoon blijven doorwerken zoals je bezig bent

Gepost door: Moi | 10-03-06

* Wie weet vindt John dat aantrekkelijk, dat mysterieuze ... ge hebt zo van die mensen die dat "tof" vinden.

En idd, uw ding blijven doen, trouwens, ge zijt goe bezig.

Trouwens, als hij haar ziet zitten, en die complimentjes geeft om haar te krijgen - dan zal er wel een moment komen waar ze 'iets' zal moeten doen, oftewel erop ingaan of ni ... en zowel in de ene als in de andere zit ze wel niet in een gemakkelijke situatie. Ik zou ni in haar plaats willen zijn ... zo van dat overdreven gedoe, da komt ni goe.

Gepost door: Ikke | 10-03-06

De commentaren zijn gesloten.